• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

sayın yarenb o kahverengi lekeler bende de adetim bittikten sonra iki üç günoluyo soğan kürü dediğiniz ne anlayamadım . açıklarmısınız nasıl yaptığınızı

sayın yarenb o kahverengi lekeler bende de adetim bittikten sonra iki üç günoluyo soğan kürü dediğiniz ne anlayamadım . açıklarmısınız nasıl yaptığınızı
canım benim adet öncesi oluyor ..sonrası için bişey diyemiycem dr. görünmedi tavsiye ederim..soğan kürüne gelince adetim biter bitmez başlıyorum.günde bir soğanı dörde bölüp 2,5 bardak suda hafif ateşte yumuşayıncaya kadar kaynatıp..ne çok sıcak nede soğuk olucak şekilde sabah ve akşam birer bardak içiyorum..günlük kaynatman gerekiyo

Merhaba Arkadaşlar bende 11 yıllık evliyim.Benimde 9 yaşında bir oglum var.bes yıldır tedavi goruyorum ikinci bir bebişe hamile kalabilmek icin,fakat hic bir sonuc yok.Bende klomen kullandım rahim filmi cetirdim temiz cıktı,eşim spermogram sonucu da temiz cıktı.Artık neyapacagımı bilemiyorum...

merhabalarr....

bende varımm... ben de hamile kalmakk isitiyorumm....

aranıza alırımısınız beni de ... 7 aydır korunmuyorum ama olmuyor.. dr a gittimm ultrason da bakıldı bi sorun yok dendi...hormon testi sonuçlarımm normall...psikolojim bozuldu adetim düzenli idi şimdi düzensizleşti... napcam ben...????

benneyaptımki cnm bendeee 1 senedr istiorm yaaa bnm ilk hormnlarım bozk çıktı doostinex kullandm .5e dştüü sonra cok sevdgm cnm doktrumla tanstmm cok yrdmcı olduuu bana elnden geleni yapıor...suanda klomen kullanıorm ve takp edior bniii inş...hepmzzn olr bebişşii nediimm....ama ben cok sabrszlanıorm artıkkk doktruma gvnyrm cok korkuorm yne olmyck dieesenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm:

benimde 5 yıldr yok yok işteeee olmuyooooooooo 3 ay önce burda var die haykırmıştım ama artık yok oda boş gebelik çıktı 1hafta sevindim allahımmmmmmmm kafayı yicem yaa

bizdede yok olmuyo 4 yıl olcek az kaldı umutlara devam yapıcak bişey yok

mrb bendede yumurtlama sorunu var ama bana dktorum menegon verdi klomeni bilmiyorum aynı etkiyimi gosteriyo yoksa yalnış tedavimi 5 kutu kullandım bişey olmadı suanda adet olmam için hap verdi adet olmadan gel dedi nasıl bi tedavi içindeyim bilen varsa cvplarınızı bekliyorum

Merhaba,bende yumurtlama sorunu yok ama 2 yıldır bende hamile kalamıyorum,ben 2 ay ganophene,daha sonra 1 ayda klomen kullandım,zaten bunların hepsi aynı etkiyi veriyor,klomen kullandığım ay yumurtlama takibi yapıldı ama yumurtalar fazla geliştiği ve çatlayamadığı için 8 gün adetim gecikti ve OHSS oldum.daha açık söylemem gerekirse bu tip ilaçlar bazı bünyelerde fazla etki gösteriyor ve yumurtalar fazla büyüyor, kist halini alıyor.Benimki aşırı büyüdüğü için 4 gün hastanede yattım ve üstünede kistlerin yok olması için doğum kontrol kullandım.Tabiki tam olarak doktorun nasıl bir tedavi uyguladığını bilemiyorum ama adetin geciktiyse veya yumurtalarında fazla büyüme olduysa adet olman için ilaç vermiş olabilir.ama başından böyle bir olay geçmiş biri olarak başka bir doktorada gitmeni öneririm.

Ben birazda doktordan dolayıda ohss oldum çünkü bana aşırı doz uygulamış ve bile bile söylemedi yumurtalarımın fazla büyüdüğünü,zaten o doktoru bıraktım.Ohss tanısını Jfk bahçelievler dr.Nadide Korkut koydu.Çok iyi bir doktor,tabiri yerindeyse elide çok hafif.

allllaaaahımmm sen hepimizin yrdmcsı ol yarabbbimm nolur allahım hepimiz surdaki ve burda olamayıpta cocuuu olmayan herkeseeee evlat nasippp eylee allahımmmm

benim bir çocugum var 9 yasında.bende maalesef 5 yıldır ikincisine ugrasıyorum.cocugum tek kalsın istemiyorum.Aranızda benimle aynı kaderi pylaşan var mı arkadaslarr?varsa lütfen paylasın...

kıslar ya ben bişisorcam sıse
11 aylık evlıyım
sımdı bende 4-5 aydır cocuk ıstıyorum ama olmadı bundan ıkı ay once dra gıttım dr ıltıhapvar dedı ılac verdı
folık asıte basla dedı 3 ay olmazsa gel testlerını yapalım dedı
sımdı bu ay sonunda gıtmem lasım testler ıcın
ama adet gunumu gıdıcm yoksa normal bı gundemı farkedıyomu
bılıomusunuz acaba ?

sevgili nefret benm baska bi sorunum var ama banada ilac verdi adet olmadan gel dedi bence adet olmadan git olmassa sonrada gidersin işini şansa bırakma bence

Back