- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.181
sayın yarenb o kahverengi lekeler bende de adetim bittikten sonra iki üç günoluyo soğan kürü dediğiniz ne anlayamadım . açıklarmısınız nasıl yaptığınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim adet öncesi oluyor ..sonrası için bişey diyemiycem dr. görünmedi tavsiye ederim..soğan kürüne gelince adetim biter bitmez başlıyorum.günde bir soğanı dörde bölüp 2,5 bardak suda hafif ateşte yumuşayıncaya kadar kaynatıp..ne çok sıcak nede soğuk olucak şekilde sabah ve akşam birer bardak içiyorum..günlük kaynatman gerekiyosayın yarenb o kahverengi lekeler bende de adetim bittikten sonra iki üç günoluyo soğan kürü dediğiniz ne anlayamadım . açıklarmısınız nasıl yaptığınızı
sayın yarenb o kahverengi lekeler bende de adetim bittikten sonra iki üç günoluyo soğan kürü dediğiniz ne anlayamadım . açıklarmısınız nasıl yaptığınızı[/QUOTE yazmayı unutmuşum 12 gün içiyorum ve iki kez yapılıcakmış iki ay yani
allllaaaahımmm sen hepimizin yrdmcsı ol yarabbbimm nolur allahım hepimiz surdaki ve burda olamayıpta cocuuu olmayan herkeseeee evlat nasippp eylee allahımmmm