E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
kızalar selam ,belki bileniz var bilmeyeniz var diye sadece paylaşmak istedim..eskiden jinekoloji bölümündeydi benim konum ama ben ALTERNATİF TIP 'a taşıttım..ben bir konu açtım umarım sizede yardımcı olurum ,bir bakın derim..bu kür sayesinde 6 anne adayı var..belki sizede vesile olurum..sağlıcakla kalın..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...23940-hamile-kalmak-isteyenlere-yeni-kur.html
ben de öğretmenim ve tüm gün çocukların içinde olup bir tane çocuğa sahip olamamanın acısını çok iyi biliyorum..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah en yakın zamanda gelsin sıpacıklarımız..:asigim:
arkadaslar ben yenı katıldım aranıza.1 yıldır bebek ıcın ugrasıyoruz.ve olmadıgı ıcın artık psıkolojım bozulcak dıye korkuyorum oyuzden buraya uye oldum lutfen moral ve destek verım banada
insallah allah(c.c)sana hayırlı zamanda hayırlı bir bebiş nasıp etsin canım. bende öğretmenim anlıyorum seni
merhaba canım gün içerisinde bir kaç kez baktım ama girmemişsin.sonuçtan bizleride haberdar edersen seviniriz.amin canım yaa..bakalım yarın doktora gidiyorum,umarım iyi haberlerle dönerim aranıza..dualarınızı bekliyorum kızlarr..
merhaba canım gün içerisinde bir kaç kez baktım ama girmemişsin.sonuçtan bizleride haberdar edersen seviniriz.
canım senin için inş hayırlısı olur.ilk göbekten yapılan bi iğne olduğunu duyunca korkmuştum ama hsg aklıma geldikçe okadarda zor değildir die düşünüyodum,sendende duyunca içim daha rahat .ilişki konusunda faklı yazan arkadaşlar var bazıları gün aşırı felan die yazmış ama bence en iyisi sen dr.arayıp sor .bu kadar uğraştan sonra .....yanlış bilgilendirilebilirsin .emeklerin boşa gitmesin canım.bende bi ihtimal umutlanmıştım ama buğün kahverengi lekeler gelmeye başladıçok üzgünüm::çok üzgünüm:daha önce yazdığım gibi prof.dr.G.U. gidicem.inş bende doğru karar vermişimdir.yanılmamcanım doktorum istanbulda biliyosun.anca geldik eve ve hemen girdim nete sizi haberdar etmeye.yumurtam 19 mm olmuş:))) çatlama iğnesini de oldum ve hiç canımı acıtmadı iğne olacaklar hiç korkmasın.yarın akşam denicez bakalım..yarın gece 9la sabaha karşı 3 arasında olabilir dedi ama sonrası için birşey söylemedi..
sonrasında gün aşırı mı birlikte olmak gerekiyor yoksa hergün mü acaba bilen var mı kızlar?
yarenb ilgine çok teşekkür ederim canım..Allah hepimizin yüzünü bir an evvel güldürsün inşallah
canım burdan okuduğum kadarıyla ağrısı olan arkadaşlar var ....ee öyle kolaay gelmiycek bizim yumuşlara.s.bi de kızlar bişey daha sorcam: bu çatlatma iğnesi ağrı yapar mı?benim çok karnım ağrıyo da..yapıyorsa bu iyi bişey mi?acaba çatlama gerçekleştiği için mi var ağrım.umarım öyledir...
canım burdan okuduğum kadarıyla ağrısı olan arkadaşlar var ....ee öyle kolaay gelmiycek bizim yumuşlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?