- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.141
canım aşılamadan sonra bol bol su içmen gerekiyomuş birde yine hamile kalan bi arkadaştan duyduğuma göre aşılamadan bir gün sonra ilişki ye başlamış ve ara vermeden 4 gün çalışmışlar sonuç:CüvCüv:inş bizde önümüzdeki ay hamişler listesinde yerimizi alırız.ayrıca dr. hakkındada içimi rahatlattığın için tşk ederim.canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Bahsettiğin dr ile ilgili ben de küçük bi araştırma yaptım herkes çok çok memnun olduğunu iletti.umarım sen de olumlu sonuçlar alırsın.benim de tedavim inşallah bu sefer işe yarar..öpüyorum..
merhaba arkadaslar ben nevın 2 yıllık evlıyım cocuk olmuyor sebebıde benımkıler esımın spermını kabul etmıyor
arkadaşlar bende iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay olmadı kullanan ve hamile kalan varmı
slm canım,bende aynı dertten muzdaribim malesef bu rahatsızlık hiç bi zaman geçmiyor,antibiyotik kullanmaktansa bitkisel ilaçları tavsiye ederim...yarım bağ maydanos u kaynatıp sabahları aç karnına içmeni tavsiye ederim.öyle sade içemezsen bir damla limon sıkabilirsin ama sıcak olucak...bu ayda soğan kürünü yaptım ben faydasını gördüm,yapmak istersen onuda tarif edeyim....bir beyaz soğanı yakalaşık 1lt. su ile 15 dk felan kısık ateşte kaynatıp akşam bir bardak sıcak olarak içeceksin diyer bir bardağıda sabah ısıtıp içicen ...birde kendini çok sıcak tutucan arkadaşım umarım faydası olur.hoşçakalarkadaşlar slm ben elatülay.aranıza yeni katıldım.bir buçuk yıllık evliyim bir kere hamile kaldım ve idrar yollarımdaki aşırı iltihaplanmadan dolayı bebeğimi 3 aylıkken kaybettim.ve şimdide 7 aydır hamiş olamıyorum.bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim.geçen yine dr.a gittim iltihap hala geçmemiş ilaç kullanıyorum.bakalım hayırlısı
canım bende düğünden 1 ay önce başladım korunmaya ve 1 yıldan dan sonra bıraktık yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum..sebebi açıklanamıyan infertilite...dr.bu konunun korunmayla alakası olmadığınıben nişanlıyım arkadaşlar.nişanlım 3 kardeşler. abisi ve ablası var ikisininde çocukları tedaviyle olmus aşılama yöntemiyle yani.nişanlım evlenince hemen çocuk sahibi olmak istiyor bende hemen çocuk sahibi olmak istemiyorum evlenmeden 1 ay önce dogum kontrol hapı kullanmak ıstıyorum.sızlere danısmak ıstedıgım sey.acaba dugunden once korunsam mı? korunsam bıle hadı nısanlımda ablası ve abısı gıbı hemen cocuk sahıbı olamazsa tedavı gerekırse.aklım cok karısık arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.
selam arkadaşlar içiniz de soğan kürünü deneyen var mı?
arkadaşlar bende iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay olmadı kullanan ve hamile kalan varmı
ben nişanlıyım arkadaşlar.nişanlım 3 kardeşler. abisi ve ablası var ikisininde çocukları tedaviyle olmus aşılama yöntemiyle yani.nişanlım evlenince hemen çocuk sahibi olmak istiyor bende hemen çocuk sahibi olmak istemiyorum evlenmeden 1 ay önce dogum kontrol hapı kullanmak ıstıyorum.sızlere danısmak ıstedıgım sey.acaba dugunden once korunsam mı? korunsam bıle hadı nısanlımda ablası ve abısı gıbı hemen cocuk sahıbı olamazsa tedavı gerekırse.aklım cok karısık arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.
evet arkadaslar stres yapmamak için kafamızı mesgul etmemiz gerek olumlu düşünelim akısına bırakalım olacagı varsa olur benimde olmuyo sekiz aylık evliyim ve yedi aydır uğrasıyozsonuç iyidir inşallah.çok streste gebeliğe engelliyormuş.artık hamile kalmak için uğraşıcaz hepimiz.Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?