Gebe kalamayanlar buraya.....

canım aşılamadan sonra bol bol su içmen gerekiyomuş birde yine hamile kalan bi arkadaştan duyduğuma göre aşılamadan bir gün sonra ilişki ye başlamış ve ara vermeden 4 gün çalışmışlar sonuç:CüvCüv:inş bizde önümüzdeki ay hamişler listesinde yerimizi alırız.ayrıca dr. hakkındada içimi rahatlattığın için tşk ederim.

merhaba arkadaslar ben nevın 2 yıllık evlıyım cocuk olmuyor sebebıde benımkıler esımın spermını kabul etmıyor

canım benim bir arkadaşımın da aynı şekilde idi. Hatta spermler alerji yapıyor eli kolu kırmızı benekler oluyordu. Meyve falan yemiyormuş arkadaş. Dr bol vitamin alman gerek demiş. Tedavi görmeden bir süre sonra oldu.

bende 17 aylık evliyim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım antibiyotik içtim hamile olduğumu bilmiyordum 15 günlükmüş düşük yaptım aradan 1 sene geçti her ay sonunu bekliyorum hala hamile kalamadım doktora gittim yumurtalarım yavaşmış çatlamıyor ne yapmam gerekiyor

ben nişanlıyım arkadaşlar.nişanlım 3 kardeşler. abisi ve ablası var ikisininde çocukları tedaviyle olmus aşılama yöntemiyle yani.nişanlım evlenince hemen çocuk sahibi olmak istiyor bende hemen çocuk sahibi olmak istemiyorum evlenmeden 1 ay önce dogum kontrol hapı kullanmak ıstıyorum.sızlere danısmak ıstedıgım sey.acaba dugunden once korunsam mı? korunsam bıle hadı nısanlımda ablası ve abısı gıbı hemen cocuk sahıbı olamazsa tedavı gerekırse.aklım cok karısık arkadaslar lutfen bana yardımcı olun.

Arkadaslar bizde ikinci cocugu düsünüyoruz! Oglum 2 bucuk yasinda 1 bucuk sene dogum kontrol hapini kullandim! 3 ay oldu birakali ama nekadar daha beklicez bilmiyorum! Oglumda istiyo kardes! Ama olmayinca olmuyo! Oglumda hapi birakir birakmaz hamile kalmistim! Anlasilan bu biraz inatci olcak! Ugrastircak anlasilan bizi! Hayirlisi napalim! Önce olmayan kardeslerimin olsunda! Sevgilerimle :ecrin_bebek:

slm canım,bende aynı dertten muzdaribim malesef bu rahatsızlık hiç bi zaman geçmiyor,antibiyotik kullanmaktansa bitkisel ilaçları tavsiye ederim...yarım bağ maydanos u kaynatıp sabahları aç karnına içmeni tavsiye ederim.öyle sade içemezsen bir damla limon sıkabilirsin ama sıcak olucak...bu ayda soğan kürünü yaptım ben faydasını gördüm,yapmak istersen onuda tarif edeyim....bir beyaz soğanı yakalaşık 1lt. su ile 15 dk felan kısık ateşte kaynatıp akşam bir bardak sıcak olarak içeceksin diyer bir bardağıda sabah ısıtıp içicen ...birde kendini çok sıcak tutucan arkadaşım umarım faydası olur.hoşçakal

canım bende düğünden 1 ay önce başladım korunmaya ve 1 yıldan dan sonra bıraktık yaklaşık 1,5 yıldır hamile kalamıyorum..sebebi açıklanamıyan infertilite...dr.bu konunun korunmayla alakası olmadığını
söylüyor..bence nasip yumurtalık kistleri içinde yine doğum kontrol hapı kullananları ve arkasından hamile kaldıklarını duymuştum...

arkadaşlar bende iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay olmadı kullanan ve hamile kalan varmı

ben kolemnle hamile kaldım oğlumda ama hemen hamile kalamadım,ben tam 2 sene kullandım,kişiden kişiye değişiyomuş inş sende hemen sonuç verir ama sabırlı olmalısın,allah yardımcın olsun canım.

canım hemşire bir arkadaşım vardı oda doğum kontrol hapıyla korundu evlendikten sonra dr uyarısına rağmen ,sonra çocukları tedaviyle oldu bence kullanma eşin korunsun çünki çocuk olmadan kullanılan doğum kontrol hapı doğurganlığı azaltıyomuş,bir çocuğun olsun ondan sonra kullan hapı,bide nişanlının ailesinde zaten problem varmış,iyi düşün bence.

arkadaslar kafaya takmamak için kendimizi meşgul edeceğiz stresi böle atacagız fazla üzülmek takılmak olmamalı bende 7 aydır istiyorum ama bi türlü olmadı sekiz aylık evliyim beklemekten ve uğrasmaktan dua etmekten başka çaremiz yok allah hepimize olmayanlara hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ( amin )

sonuç iyidir inşallah.çok streste gebeliğe engelliyormuş.artık hamile kalmak için uğraşıcaz hepimiz.Çok üzgünüm çoook
evet arkadaslar stres yapmamak için kafamızı mesgul etmemiz gerek olumlu düşünelim akısına bırakalım olacagı varsa olur benimde olmuyo sekiz aylık evliyim ve yedi aydır uğrasıyoz

arkadaşlarnebde 2 yıllık evliyim 1,5 yıldan beri bebek istiyoruz ama olmuyor kafam çok karışık kontrolleriimiz oldu eşimin spermi düşük çıktı o tedavi görüyor yarın belli olcak yükselip yükselmediği,
bende kadın doguma gittim yumurtalıklarım da doguştan şekil bozuklugu oldugunu söyledi 1 sene deneyin olmazsa tadavi olucan dedi bende başka dr gittim oda yumurtalıklarımın düzenli çalışmadıgını söyledi kafam çok karışık bebegimin olmasını çok isstiyorum eger eşimin spermlerinde yükselme varsa e.ü kadın dogumcuya görünücem o nederse onun tedavisine göre gidicem bide sitede dolaşırken adaçayı yagını duydum onu deniycem bakalım faydası varmı.Allah hepimize hayırlı zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…