- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.101
amin inş allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bende yumurta çatlatmaya ve kolay hamile kalmaya iyi gelen bi doğal tar,f var bilmem aranızda ilgilenen olurmu olursa yazarım burdan tarifini tıbbi yöntemlerin yanında bunuda denemekte fayda var diye düşünüyorum ben kendi adıma
yumurta çatlama ;
1 lt klorsuz kaynayan suya 15-16 ad kuru inciri bir kes ortadan kopartıp ekleyelim. incirlerin üzerinde pudransı şeyler varsa soğuk suyla önce yıkayalım. 20 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatalım. altını kapatıp ılınmasını bekleyip ılınınca süzelim.3 e bölüp öğünlerden 10-15 dakika önce aç karnına içelim. hergün taze kaynatalım. 25 gün sürekli yapılacak 7 gün ara verilecek 25 tekrar yapılacak ve bitecek fazlası zarar. inşallah fayda sağlar ünlü bir prof'un tarifi bu kızlar haydi hayırlısı
slam,canım ya şu tarifi yazarmısın benim gibi yumurta çatlaması zor olanlar için,yumurtalıklarım tembelmiş, zamnında çatlamıyo yani,belki o tarifle çatlarda bir sürpriz olur bana:süprizzzzzselam kızlar bende yumurta çatlatmaya ve kolay hamile kalmaya iyi gelen bi doğal tar,f var bilmem aranızda ilgilenen olurmu olursa yazarım burdan tarifini tıbbi yöntemlerin yanında bunuda denemekte fayda var diye düşünüyorum ben kendi adıma
rabbim en kısa zamanda bizlerede hayırlı evlatlar versin inşallah.................:ecrin_bebek: