• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Slm ben de aranıza yeni katıldım aşılama nasıl ve hangi aşamada oluyo bilen var mı ? Teşekkürler

bende 3 yıllık evliyim hiçbir sorunumuz yok ama cuma aşılama yapacak doktorum rabbim inşallah isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın çok zor gerçekten dua edelim arkadaşlar birbirimize

bende bu ay kırmızı kartı gördüm yani çok umutluydum ama hayrlısı
bu ay eşimle ilkdefa sözverdik çalızcaz çok olmasada 6 kere felan :):) ya benim kocada da var bişiler adam istemiyo yaf çerez felan fayda etmiyo neyse bu ay ii bakım yapmaya başladım soğan suyu ada çayı çörek otu bal tarçın karışımı ve hayt tohumu bakalım bide havuç suyu yaa çok istiyorum bende yanıyo yüreciğim bebişim olcak rabbimin izniyle hep olumlu olmaya çalışmalıyım off ne zor bişi yaff başkları için çok kolay ama ane olmak istiyorum bıktım artık rüyalarda olmaktan :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yumurtlama günleri nasıl hesaplanıyor ya değişik değişik hesaplamalar var hangisi doğru bilmiyorumşutarafagittiyerimseniben:1hug:

selam kızlar bende yumurta çatlatmaya ve kolay hamile kalmaya iyi gelen bi doğal tar,f var bilmem aranızda ilgilenen olurmu olursa yazarım burdan tarifini tıbbi yöntemlerin yanında bunuda denemekte fayda var diye düşünüyorum ben kendi adıma

a.s
selam kızlar bende yumurta çatlatmaya ve kolay hamile kalmaya iyi gelen bi doğal tar,f var bilmem aranızda ilgilenen olurmu olursa yazarım burdan tarifini tıbbi yöntemlerin yanında bunuda denemekte fayda var diye düşünüyorum ben kendi adıma

slm arkadaşım şu tarifi versene sana zahmet

yumurta çatlama ;

1 lt klorsuz kaynayan suya 15-16 ad kuru inciri bir kes ortadan kopartıp ekleyelim. incirlerin üzerinde pudransı şeyler varsa soğuk suyla önce yıkayalım. 20 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatalım. altını kapatıp ılınmasını bekleyip ılınınca süzelim.3 e bölüp öğünlerden 10-15 dakika önce aç karnına içelim. hergün taze kaynatalım. 25 gün sürekli yapılacak 7 gün ara verilecek 25 tekrar yapılacak ve bitecek fazlası zarar. inşallah fayda sağlar ünlü bir prof'un tarifi bu kızlar haydi hayırlısı

yumurta çatlama ;

1 lt klorsuz kaynayan suya 15-16 ad kuru inciri bir kes ortadan kopartıp ekleyelim. incirlerin üzerinde pudransı şeyler varsa soğuk suyla önce yıkayalım. 20 dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatalım. altını kapatıp ılınmasını bekleyip ılınınca süzelim.3 e bölüp öğünlerden 10-15 dakika önce aç karnına içelim. hergün taze kaynatalım. 25 gün sürekli yapılacak 7 gün ara verilecek 25 tekrar yapılacak ve bitecek fazlası zarar. inşallah fayda sağlar ünlü bir prof'un tarifi bu kızlar haydi hayırlısı

sağol canım ben yapcaktım bunu incirimide aldım hazır inşallah vesile olurda bebiş olur

slam,canım ya şu tarifi yazarmısın benim gibi yumurta çatlaması zor olanlar için,yumurtalıklarım tembelmiş, zamnında çatlamıyo yani,belki o tarifle çatlarda bir sürpriz olur bana:süprizzzzz

Bende aranıza bugün katıldım.1 oğlum var ikinci bebeği istiyoruz , ama olmuyor.Bu ay klomen başlıyoruz.İnşallah başarılı oluruz. Rabbim bana da sizlerede en yakın zamanda nasib eder inşallah.hepinizin iyi haberlerini almak dileğiyle.

Back