• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canım doğum kontrol ilacı kullanmamamı öneriyosun yani.ama ben 1 yıl çocuk düşünmüyorum.veee nişanlım çocuk istiyorum ve ben korunmam dıyo.aklım cok karıştısenağlama

arkadaslar kafaya takmamak için kendimizi meşgul edeceğiz stresi böle atacagız fazla üzülmek takılmak olmamalı bende 7 aydır istiyorum ama bi türlü olmadı sekiz aylık evliyim beklemekten ve uğrasmaktan dua etmekten başka çaremiz yok allah hepimize olmayanlara hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ( amin )

canım doğum kontrol ilacı kullanmamamı öneriyosun yani.ama ben 1 yıl çocuk düşünmüyorum.veee nişanlım çocuk istiyorum ve ben korunmam dıyo.aklım cok karıştısenağlama

canım sana tavsiyem genellemelere bakarak yazıyorum önce ilk bebeğini doğur sonra korun.çünkü bak nişanlının ailesinde de problemler varmış.korunduktan sonra da olmazsa senelerce uğraşmış ve boşa vakit geçirmiş olursunuz sonra stres peşinizi bırakmaz tatlım.hayırlısıyla inşallah nişanlında da problem yokturdur da ilk bebişini tam vaktinde kucağına alırsın ama yok ben kesinlikle istemiyorum diyorsan da nişanlını ikna etmeye çalışarak onun korunmasını sağla sen ilaç felan kullanma güzelim.veeeeeee hiçbir konuyu nişanlından saklama açık açık konuşun sonra size promlem çıkarmasın gizli kalan konular.yani bu bebek konusunu felan kesin çözüme ulaştırın şimdiden size ömür boyu mutluluklar diliyorum hakkınızda herşeyin hayırlısının iyisi olur ve verdiğin karar en doğru karar olur umarım.nişanlının çocuk isteğinide gözardı etme bence

3 ay sonra düğünüm var, doğum kontrol yönetemlerini araştırıyorum, doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyordum,
birkaç doktora gittim biri doğum kontrol haplarından yasmini önerirken, diğer doktor kesinlikle korunma dedi, yaşım 25 tam anne olacak yaş dedi kendisi tüp bebek uzmanıymış,
insanlar milyarlar harcıyor yine de çocuğu olmuyor ya sonra olmazsa ne yapacaksın dedi?
kafam öyle bi karıstı ki..ben enaz iki yıl çocuk istemiyordum hem borçlu evleneceğiz hem evliliğin biraz tadını çıkarayım diye senağlama

ama sizin yazıları da okuyunca kafam karıştı ya sonra benimde bebişim olmazsa? napıcam?
senağlama

3 ay sonra düğünüm var, doğum kontrol yönetemlerini araştırıyorum, doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyordum,
birkaç doktora gittim biri doğum kontrol haplarından yasmini önerirken, diğer doktor kesinlikle korunma dedi, yaşım 25 tam anne olacak yaş dedi kendisi tüp bebek uzmanıymış,
insanlar milyarlar harcıyor yine de çocuğu olmuyor ya sonra olmazsa ne yapacaksın dedi?
kafam öyle bi karıstı ki..ben enaz iki yıl çocuk istemiyordum hem borçlu evleneceğiz hem evliliğin biraz tadını çıkarayım diye senağlama

ama sizin yazıları da okuyunca kafam karıştı ya sonra benimde bebişim olmazsa? napıcam?
senağlama

canım,evliliğin tadını çıkarmak istiyorum demişsinya inan evliliğin tadı bebek olunca daha ii çıkıyor,ben 4 sene sonra aldım bebeğimi kucağıma istemediğimden değil 2 tane düştü,3 cüncüde doğum ettim çok şükür 8 nyaşında oğlum ve evlendiğimi oğlum olunca daha ii anladım, sen daha iyi bilirsin ama önce 1 tane olsun ondan sonra nasıl istersen korun,bu arada sonradan olmayınca eşinlede aran açılmaz,sen neden korundun bak şimdi olmuyo demesin,alllah o duruma düşürmesin ama olmayınca olmuyo sen korunma zaten oldum olucam diyene kadar bakmışın bayağı bir zaman gemiş,ALLAH hakkında hayırlısını nasip etsin inş,iyi düşün canım,şimdiden mutluluklar.

arkadaslar kafaya takmamak için kendimizi meşgul edeceğiz stresi böle atacagız fazla üzülmek takılmak olmamalı bende 7 aydır istiyorum ama bi türlü olmadı sekiz aylık evliyim beklemekten ve uğrasmaktan dua etmekten başka çaremiz yok allah hepimize olmayanlara hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ( amin )

canım sen daha yenisin,kafanı takıp üzülme hemen çocuk olmamasına balayı beklemesi deniliyomuşdr söylemişti bana ilk evlendiğimde bende hemen isteyip dr gitmiştim,9 ay sona hamile kalmıştım,Rabbim zamanını beklerdir,hakkında hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

bende 5 ay önce spiral vardı çıkarttırdım çocuk sahibi olmak istiyorum bir kızım var rahmimde yalnız yara vardı 2 gün önce yaktırdım acaba yara iyileştikten sonra gebe kalabilirmiyim.Bilgilendirirseniz sevinirim...

senağlama
mrb canım ben haziranın 16 sında tam iki senelik evli olcam ben kendim korunmadım eşim korunuyordu yaklaşık 3ay önce korunmayı bıraktık ki halan bebeişimiz olmuyor ilk evlendiğimizde bende iğne yada hap kullanacaktım sonra banada bebiş olmamam ihtimali olur dediler bende o yüzden korunmadım demek istediğim bırak eşin korunsun ben korunmadığım halde 3 aydan beri uğraşıyoruz

canım sana tavsiyem genellemelere bakarak yazıyorum önce ilk bebeğini doğur sonra korun.çünkü bak nişanlının ailesinde de problemler varmış.korunduktan sonra da olmazsa senelerce uğraşmış ve boşa vakit geçirmiş olursunuz sonra stres peşinizi bırakmaz tatlım.hayırlısıyla inşallah nişanlında da problem yokturdur da ilk bebişini tam vaktinde kucağına alırsın ama yok ben kesinlikle istemiyorum diyorsan da nişanlını ikna etmeye çalışarak onun korunmasını sağla sen ilaç felan kullanma güzelim.veeeeeee hiçbir konuyu nişanlından saklama açık açık konuşun sonra size promlem çıkarmasın gizli kalan konular.yani bu bebek konusunu felan kesin çözüme ulaştırın şimdiden size ömür boyu mutluluklar diliyorum hakkınızda herşeyin hayırlısının iyisi olur ve verdiğin karar en doğru karar olur umarım.nişanlının çocuk isteğinide gözardı etme bence

canım benim iyi dileklerin için çoookkk teşekkür ederim.herkes aynı şeyi söylüyor siz daha deneyimlisiniz bu konuda sanırım tvsiyelerinizi dikkate alıcam.nişanlımın korunmasına gelince kessinlikle korunmak istemiyorum hemen çocuk sahibi olmak istiyorum diyor.bakalım hayırlısı inşallah.

benim de evliliğimin ilk 1yılı korunmam gerekiyordu işten dolayı..o yüzden doktorumun önerisiyle 3aylık iğne kullandm.sonuç hüsran uzun zamandır regl olamıyorum(önceden çook düzenliydi) hormonlarm mahvoldu ve çocugumuz olmuyor.şimdi keşke işi bıraksaydım diyorum ama çook geç :((

benimde 6 yaşında oğlum var 2 sene önce düşük oldu ogünden beri istiyoruz olmuyo her ay hayal kırıklığından yoruldum hamile kalmanın tadını birddaha cıkarmak istiyom

ben 19 aylık evliyim.yumurtalıklarım normal,rahim normal,1 kez tüp bebek tedavisi gördüm.fsh ım yüksek,östrajenim düşük.gonal f iğnesi kullandım.yumurta sağlanamadı.2 ay önce bitkisel tedaviye başladım.dhea 3 kutu kullandım.naturel life turmeric 2 kutu kullandım.cylo pronova 2 kutu kullandım.30 günde bir adet görüyorum.diğer hormonlarım normal.nisanın 10 da tekrar gidicem.yumurtalama rezervine bakılacak.ama erken menepoz değil dedi doktorum.strestenmiş. psikolojik destekte alıyorum.artık kendimi daha iyi hissediyorum.tavsiyem psikolojik desteği mutlaka alın.ve dertlerimizi paylaşalım.

çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.

merhaba canım hiç soğan kürünü duydun mu ibrahim saraçoğlunun sitesinde çikolata kistini soğan kürüyle düzeldiğini duydum bir bak istersen sağlıklı günler dilerim

arkadaşlar en eskiniz benim heralde 11 yıllık evliyim 10 yaşında kızım var biz ikinci bebeği istiyoruz am 4 yıldır olmuyor önceden çalışıyordum istemedim siz siz olun önce kaç çocuk istiyorsanız doğurun ondan sonra korunun yoks benim gibi pişman olursunuz doktora gittim bişeyin yok diyor heralde yumurtalıklar tembelleşti diyor herkeze selam by

arkadaşlar en eskiniz benim heralde 11 yıllık evliyim 10 yaşında kızım var biz ikinci bebeği istiyoruz am 4 yıldır olmuyor önceden çalışıyordum istemedim siz siz olun önce kaç çocuk istiyorsanız doğurun ondan sonra korunun yoks benim gibi pişman olursunuz doktora gittim bişeyin yok diyor heralde yumurtalıklar tembelleşti diyor herkeze selam by

bnmde 7 aydır olmuyo die ümidimi kestim bilmiyorum bu ay cok ümitlenmiştim yine adet oldum of of

slm kızlar. bende göbişini doldurmak istiyenlerdenim.bende 5 aydır tedavi oluyorum. sıkmayın canınızıumarım bu ay tutar her ay yeni ümit işte. bu cumartesi aşılama olacağım.ilk inşallah hayırlısı

slm kızlar. bende göbişini doldurmak istiyenlerdenim.bende 5 aydır tedavi oluyorum. sıkmayın canınızıumarım bu ay tutar her ay yeni ümit işte. bu cumartesi aşılama olacağım.ilk inşallah hayırlısı

inşallah hamile kalırsın canım benim, allah yüzünü güldürsün (hepimizin yüzünü güldürsün) dua edicem sana emeklerin boşa çıkmaz inşallah::1hug:

canım bende 12 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var 11 ay korunduk doğumdan sonra ama olmadı,şuanda tam 3 senedir tedavi görüyorum,yumurtalıklarım tembelmiş dr olur inş diyo,inş seninde olur moralini bozma,Rabbim her çocuk isteyen arkadaşları sevindirsin inş.:Saruboceq:

Hrkese selamlar.Ben 2,5 yıldır evliyim 27 yaşındayım.Yaklaşık 6 aydır korunmamıza rağmen hamile kalamadım.çocuğumuzun olmasını da çok istiyorum.Sorun mu var anlamadım.Doktordan da çok korkuyorum açıkcası o muayeneden.Sizce sorun olabilir mi? Doktora gitmeme gerek var mı?
Birde yaklaşık 2-3 aydır adet kanamasının ilk günü koyu kahverengi akıntı geliyor ve süre aynı olmasına rağmen kanamam çok fazla ve pıhtılı oluyor.
Lütfen yardımcı olun

selam;canım sen doktordan korkma birkaç kere gidince alışılıyo:dance:bence geçiktirmeden git,6 ay uzun bir zaman değil zaten korununca belirli bir zaman geçiyomuş,ama sen yinede adetin için git,zaten adet düzensizliğinde genelde tahlil yapılıyor,çok gerekmedikçe muayene etmiyolar,erkenden tedbirini al bence.

bnmde 7 aydır olmuyo die ümidimi kestim bilmiyorum bu ay cok ümitlenmiştim yine adet oldum of of

Bence hiçbirimiz üzülmeyelim vardır bir hayır kainatı yaratan rabbim görüyor bizi ama şöyle düşünelim ALLAH önce Hiç olmayan kardeşlerimize versin sonra bizede verir inşallah hep pozitif düşünmek lazım sende üzülme ktg mutlaka olacaktır. Sadece SABIR :teselli:

Hrkese selamlar.Ben 2,5 yıldır evliyim 27 yaşındayım.Yaklaşık 6 aydır korunmamıza rağmen hamile kalamadım.çocuğumuzun olmasını da çok istiyorum.Sorun mu var anlamadım.Doktordan da çok korkuyorum açıkcası o muayeneden.Sizce sorun olabilir mi? Doktora gitmeme gerek var mı?
Birde yaklaşık 2-3 aydır adet kanamasının ilk günü koyu kahverengi akıntı geliyor ve süre aynı olmasına rağmen kanamam çok fazla ve pıhtılı oluyor.
Lütfen yardımcı olun
merhaba canım , bende 2,5 yıllık evliyim biz 1,5 yıldır korunmuyoruz..bi problem olmamasına gebe kalamadım.yani sorun olmayabilir bence daha fazla vakit kaybetmeden bi uzmana görün derim.çünki dr. gitmeyle iş bitmiyo seni takip süreci uzayabilir yani önce hormonlar ,yumurtllama, eşinden semen örneği ve arkasından hsg geliyo ...bizde problem olmadığı için hepsinin arsında bi 3 ay kaybeettim ve süreç uzadı ...bizim uzmanlık alanımız olmadığından bilemiycez belkide temkinli davrandılar.bahsettiğin kahverengi lekeler bendede oluyo canım bi de olmakta çok zorluk çekiyorum ama allaha şükür bi rahatsızlığım yok yalnızca sürekli olan bi enfeksiyon dışında... ...ama sana soğan kürünü tavsiye ederim ben bu ay ikinci kez içiyorum ...lekelerde daha azlaştı ve adetim de faklılık ve yoğunluk var.

Back