Gebe kalamayanlar buraya.....

canım sana msj yazıcam die sağı solu tıklamışım neyse.....canım evvela sabırrrrrrr sonra bol bol kitap okumaya çalışfırsatın varsa yürüyüşe çıkın ama karı koca beraber ....ben böle yaparak kendimi kandırıyorum tabi kocamıdaa.sbu arada senin dr.kim memnunmusun?

sorunlarımız aynı bende 9 yıllık evlıyım 3 yıl korundum , 6 yıldır ugrasıyorum .ıkı asılama yaptım olmadı. ıyı bır doktor sart ben cok vakıt kaybettım sureklı bısey yok dedıler ama ne sorunlarmız varmıs bende pko oldugunu ve esımdekı hareket sorununu 1 sene once ogrendık.valla cok zor. allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah.

slm arkadaşlar ben de 2 yıllıık evliyim 1.5 yıldan beri bebek istiyotruz ama nasip olmadı dr ne eşimde ben de problem bulamadı ama bana sen çok kafaya takıyorsun onu kafandan attığın zaman olur diyor ama iş o bebek isteğini kafadan atmak inşallah bebeklerimize bir an önce kavuşuruz hapinizi öpüyorum

BENDE 10 AYDIR ÇALIŞIYORUM AMA HENÜZ OLMADI BU AY BAYABİ BELİRTİLERİM VARDI HATTA GÜNÜM İLE 2 GÜN GEÇMİŞTİ Kİ BUGÜN REGL OLMUŞUM HEMDE ÇOK SANCILI BİR ŞEKİLDE İÇİMDE HALA Bİ ÜMİT VAR ÖNÜMDEKİ 28 MARTI BEKLEYECEĞİZ BELKİ BU SEFER OLUR :teselli:

slm kıslar sizi çok ii anlıyorum bebek ahhh bebek geçen çok üzüldüm arkadaşın bebeği oldu ona bakmaya gittik akşam eşime aşkım bizimde olacak dedim bizim bebeğimiz olmıcakki diyo üzgünce onun ve kendi adıma çok üzüldüm çünkü eşimin ailesi hiç biri yok hepsi depremde ölmüşler çok istiyorum onun kardeşlerine benzeyen boncuk gözlü bebeğim olsun 5 yıldr olmuyodu denemediğim kalmadı tüp bebek vb aşılama rabbim bi buçuk ay önce boş gebelik yaşattı olsun buda bi umut oldu bana hiç bi problem bulamadılar bende ve eşimde rabbime kalmış herşey bizimde bebğimiz olcakmı acaba rabbim ogünleri gösterirmi dersiniz bu ay 2 kez çalıştık eşim istemesede 2 ayı dolduralım desede ama bu günlerde hasta olmam gerek çünkü bugün karnım ağrıyo inşşalh olmam olursamada bidaki ay sıkı çalışcam ve umudumu hiç yitrmicem rabbim herkesin kucağına bi bebek versin boş ırakmasın nolur dualarımızı birbirimizden esirgemiyelim böle daha çabuk kabul olr allaha emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum ama hep okuyordum yazılanları. bende 18 aylık evliyim.ve ilk dört aydan sonra bebek istemeye başladık ve hala daha bekliyoruz:dilcikar hem eşime hemde bana çok sağlıklı insanlarsınız dedi hiçbir sorun yok dedi.her gittiğimizde ilaçlar felan offf arkadaşlar okadr sıkıldımki ilaçlardan yine kullanıyorum.bende artık anne olmak istiyorum.çevremdeki herkes inadıma hamile kaldı sankisenağlama

honey mrb arkadaşım yazından çok duygulandım vallaha. allahım inş bu sitede me kadar bebek bekleyen varsa verir inş hiç kimsenin kucağını boş bırakma allahım amin

honey mrb arkadaşım yazından çok duygulandım vallaha. allahım inş bu sitede me kadar bebek bekleyen varsa verir inş hiç kimsenin kucağını boş bırakma allahım amin

sağol arkadaşım off off hala karnım ağrıyo gelen giden yok hayırdır inşşalh rabbim herse versin canım dualrım sizinle:teselli:

arkadaslar ben de yumurtlama günleri tespit etmeme rağmen olmuyor olmuyor....Bu ay da pas geçtik maalesef. Halbuki bu aydan çok umutluydum. Artık ne yacağım bilmem. GErçi açıkçası pek bir şey de yapmıyorum. Yastık koymak ayak dikmek falan bunları hiç yapmadım bana çok komik geliyor:)) Ve de sıkıntı verecek şeyler olduğuna inanıyorum. Her ilişkiden sonra bunları yapmak beni daha çok strese sokar eminim bundan. O yüzden ovülasyon testiyle yola devam edicem sadece. Bakalım şu an reglyim zaten yeni bir dönemin içine girdim. Yeni ay yeni umutlar inşallah bu ay olmadı öbür ay:))))

canım bana saçma gelse bile 6 ay bende ayaklarımı kaldırdım:dance: tabi insan çok isteğince her şeyler yapıyo....ama böle bişeyin olmadığını doktorum açıkladı.. ilişkiden sonra 1-2 dakika da spermlerin yerlerine ulaştığını söledi ...boşuna uğraşmayın dioo...neyse herşeyin hayırlısı dielim ben şimdide tefriciye okuyorum a.s

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar.allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallah.hayırlı,sağlıklı evlatları kucağımıza almak nasib olur inşallah.

bende 29 yaşında 10 yıllık evliyim eşim ameliyat oldu varikoselden ben ameliyat oldum laproskopiyle andometriozis ve tüplerim kapalı ne olur dua edin bi çarem olsun bi tanede olsa hayırlı evlat ne olurrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…