-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #106.121
Meraba canim işe yaradimikızlar ben çılgınca bişey yapıyorum ama eşimle ilişkide sorun yaşıyoruz eşim boşalınca spremleri çekip şırıngayla içime boşaltıyoruz acaba sizce bir zararı varmı zaten bi işede yaramadı o ayrı bişeyde...
Dış ortamda spermler ölürMeraba canim işe yaradimi
Böyle bişey olurmu ki yaDış ortamda spermler ölür
Spermler yarım saat canlı kalabilir ancak dıye bılıyorum ben ılıskı sonrası yastık koyun altınıza bunu deneyin bırdeBöyle bişey olurmu ki ya
Bende öyle biliyorum sasırdım sırıngayla duyunca bu konuda önceleri çok takipteydim ama aktif değil o zamnlar gebe kalamıyordum sebebsiz deniyordu ama 6 sene uzerine öğrendim histereskopi olunca perde oldugunu şimdi normal gebe kalıyorum ama düşük oluyor pıhtılaşma sorunu çıktı bu seferdeSpermler yarım saat canlı kalabilir ancak dıye bılıyorum ben ılıskı sonrası yastık koyun altınıza bunu deneyin bırde
Hayırlısı canım inşAllah pozitifle sonuclanır benim eşimde de sorun yoktu aşılamada olmalı ama aşılama sonrası gebe kalmıştım hangş degeri düşük sayımı hareketmiSelamün Aleyküm ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu sayfayı şimdi nasip oldu katılmak. 28 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı eşimde sıkıntı vardı bizde en son çare aşılama yapalım dedik. Eşinde sıkıntı olup aşılaması tutan varsa yazabilir mi? Aşılamamın 2.günü herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah
Hayırlısı canım inşAllah pozitifle sonuclanır benim eşimde de sorun yoktu aşılamada olmalı ama aşılama sonrası gebe kalmıştım hangş degeri düşük sayımı hareketmi
Meraba esinizde nasil bir sknti var bnmde esimde sperm haraketsizligi var asilma dusunuyomSelamün Aleyküm ben yeni üyeyim ve yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu sayfayı şimdi nasip oldu katılmak. 28 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı eşimde sıkıntı vardı bizde en son çare aşılama yapalım dedik. Eşinde sıkıntı olup aşılaması tutan varsa yazabilir mi? Aşılamamın 2.günü herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda inşaallah
Hareket ve sayı azdı bizde aşılama yaptık eğer olmazsa ki inşaallah olur çünkü 28 aydır deniyoruz yoruldum ilaçlar beni mahvetti olmazsa da tüp bebek istiyoruz bakalım RABBİM herşeyin hayırlısını versin inşaallahMeraba esinizde nasil bir sknti var bnmde esimde sperm haraketsizligi var asilma dusunuyom
Yıkama sonrası sayı hareket artıyor inşAllah olucak canım olumlu düşünAmin inşaallah ne olur dua et hareketlilikte sayıda azdı ama yıkamadan sonra yüzde95 oldu hareketlilik
Kistin yeri önemli canım doktorun ne diyor belki engel kistirBende buralarda buluniyim, 1 buçuk seneyi geçiyoruz artık, çikolata kistim var iki adet, klomen, menogon, aşılama hepsi negatif, rahim filmim temiz, geçen ay göbeğimin düşük olduğunu öğrenip çektirdim, bu ay letü kullandım inşallah bu son olur beklemedeyim
Bende buralarda buluniyim, 1 buçuk seneyi geçiyoruz artık, çikolata kistim var iki adet, klomen, menogon, aşılama hepsi negatif, rahim filmim temiz, geçen ay göbeğimin düşük olduğunu öğrenip çektirdim, bu ay letü kullandım inşallah bu son olur beklemedeyim
Kistim için hep sorun değil dediler çünkü küçüktü sonra ilaç kullana kullana büyüdü şimdi de sorun etmiyolar ama olmuyoKistin yeri önemli canım doktorun ne diyor belki engel kistir
Göbek düşerse kasık ağrırmış yukarı kalkarsa mide, bi ay boyunca mide ağrısı çektim ben doktorlar bile anlamadı annem dedi göbeğe bi baktıralım gittiğimiz ebe kadın bi günde kesti ağrılarımı yerine oturtarakCanım nasıl öğrendin düştüğünü? Göbek düşmesi varsa çok karın ağrısı olurmuş birisi öyle demişti
Üzülmeyin inşallah tez zamanda istedıgınız olur canım benımBende öyle biliyorum sasırdım sırıngayla duyunca bu konuda önceleri çok takipteydim ama aktif değil o zamnlar gebe kalamıyordum sebebsiz deniyordu ama 6 sene uzerine öğrendim histereskopi olunca perde oldugunu şimdi normal gebe kalıyorum ama düşük oluyor pıhtılaşma sorunu çıktı bu seferde
Göbek düşerse kasık ağrırmış yukarı kalkarsa mide, bi ay boyunca mide ağrısı çektim ben doktorlar bile anlamadı annem dedi göbeğe bi baktıralım gittiğimiz ebe kadın bi günde kesti ağrılarımı yerine oturtarak
Aynen canım inş işe yarar bakalımAa iyi olmuş onu da işin ehli birini bulmak lazım iyi yapmış