- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.261
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.981
Evet çatlatma iğnesi olalı 5 gün oldu ama içim rahat değilEvet az canim yuksek olmasi gerekir sanki e2nin bende oyle biliyorum.yenimi kullandin igneyi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çatlatma iğnesi olalı 5 gün oldu ama içim rahat değilEvet az canim yuksek olmasi gerekir sanki e2nin bende oyle biliyorum.yenimi kullandin igneyi?
Yada doktorun işgüzarlığına mı geldim acabaYani yuksek olmali belki yanlis çıktı tahlil
Yani oda olabilir canim bi defa bende klen ve igne kullandim doktor yumurtan buyumedi kuculdu dedi sonra o ay kistim olduYada doktorun işgüzarlığına mı geldim acaba
Canım ben almıştım ilacı ama hiç kullanöadım bebeğimiz süpriz oldu . Yalnız tavsiye istersen şunları söyleyebilirim benim çok enfeksiyon sorunum vardı ve kullandıgım antibiyotiklerin hamile kalamamamı tetikledigini düşünüyorum ve bir kaç doktor da bunun etkileyecigini söyledi. Ve ilişki sıklıgıda önemli biz nezaman gün aşırı yaptık ozaman tuttu . Şuanda da enfeksiyon sorunum var fakat tek umudum enfeksiyonumun ilerlemesi ilişkiye baya ara verdik diyebilirim yani 4 günde 1 e döndü. Asıl korktugumuz ise enfeksiyonun ilerlemesi ve bebegimizin gözlerine zararı olması haktan hayırlısı olsun bakalım şuanda hayla tedavi görüyorum bu enfeksiyon kalıcı olursa işte kötü olur . Rabbim olmayanlara d anasip eder şu Ramazan ayımızın yüzü suyu hürmetine inşallah.Bu ilacı kullanarak mı hamle kaldınız? Az önce baktım da inositol ve folik içeriyor inositol da bit b8 olarak geçiyormuş.ne kadar süre kullandınız
Canım yumurta tembelliği var diye bu işin arkasını bırakma tedavini ol Rabbim verir inşallah.Bnde cocuk icin ugrasiyorum bugun doktordaydim test falan yapildi degerler yuksek yumurta tembelligi varmis doktordan geldigimden beri istemsizce agliyorum allah benim gibi istiyen herkese nasip etsin
Canım yumurta tembelliği var diye bu işin arkasını bırakma tedavini ol Rabbim verir inşallah.
Slm 2 gün önce dr gittim, yumurtlama donemimdi , dr göre göre 1 yumurta gördü , şaka gibi , morelim çok bozuldu , fsh degerim yüksek, hakkımızda hayırlısıBnde cocuk icin ugrasiyorum bugun doktordaydim test falan yapildi degerler yuksek yumurta tembelligi varmis doktordan geldigimden beri istemsizce agliyorum allah benim gibi istiyen herkese nasip etsin
Slm 2 gün önce dr gittim, yumurtlama donemimdi , dr göre göre 1 yumurta gördü , şaka gibi , morelim çok bozuldu , fsh degerim yüksek, hakkımızda hayırlısı
Bitmesin ümidin durumun var ise araştır başka doktorlara git senin gibi olup hamile kalanlar var canım.Insallah ya ne biliyim ümidim bitiyo artik
Bitmesin ümidin durumun var ise araştır başka doktorlara git senin gibi olup hamile kalanlar var canım.
Bence iyi bir dokyor araştır bul kuzum .Insallah olur ümidimi kaybetmek istemiyorum ama napacagimi sasirmis durumdayim
Bence iyi bir dokyor araştır bul kuzum .
Doktorun iyiyse umudunu neden kaybedesinki.Abla valla bu soktoru cok iyi anlatiyolardi bende iki aydir hastasiyim iyi ama bakalim
Doktorun iyiyse umudunu neden kaybedesinki.
Kaybetme Allahtan ümit kesilmez.Bi an kaybediyorum iste
Kaybetme Allahtan ümit kesilmez.
Bazı şeyleri farketmende yardımcı olduysam ne mutlu bana canım.Cok saol ablam beni kendime getirdigin icin