Merhaba kızlar şimdi size benim hikayemi anlatayım içimden geldi. Biraz uzun olabilir ama kusuruma bakmayın. Benim 2. Evliliğim ve bundan 4 sene önce ortak bir tane çocuğumuz olsun istedik . Normal gidişatına bıraktık tık yok. Öyle öyle 1 sene geçti . Sonra denemediğim şey kalmadı soğan kürü, ovulasyon testi, hamile kalmayı kolaylaştırıcı jeller ve daha neler neler. 1 sene de böyle geçti ama ben aşırı takıyorum kafama ... Neyse .. tüp bebek merkezine gittik ( bu arada ben Almaya da yaşıyorum) aşılama oldu yok. Tabi öncesinde eşime ve bana bütün testler yapıldı herşey temiz çıktı rahim filmi çekildi açık çıktı . Çatlatma iğnesi kullandım ha öyle ha böyle derken 1 senede böyle geçti çok yıprandım ama sonuç yine sıfır . Ben bu çocuk işini çıkardım hayatımdan rabbim verirse verir demekki kısmet değil dedim. Eşimin işi nedeniyle başka bir şehire taşındık ben burda iş buldum. Öyle kendi halimizde geçinip gidiyoruz anliycaniz . Son adet tarihim 15.01.18 ve ben sürekli adet bekliyorum zerre bile aklımda değil . Adet sancıları var yani adetin bütün belirtileri var tek şey dışında . Ben adet olmadan 2 gün önce aşırı terlerim ordan anlarım adetin kapıda olduğunu . Günün 3 gün geçti ben her yataktan kalktığımda terlemişmiyim diye kontrol ediyorum ama yok. Günüm tam 6 gün geçtikten sonra gece 01.00 sıralarında yumurtlama testi yapmak istedim nedenini bende bilmiyorum :))) ve ovu testi anında pozitif oldu şaşırdım . Evde geçen seneden kalma 5 tane gebelik testi vardı onu aradım yerini bile unutmuşum zor buldum. Neyse ilk testi yaptım 5 saniyede kıpkırmızı çift çizgi ben tabi şok
ama dedimki kesin test bozuk bir tane daha yapayım . Oda aynısı çıktı ama ben gözlerime inanamıyorum . Arkasına bir test daha oda aynı . Ama ben hala testlerden emin olamıyorum . Sonra kızıma dedim al şu bardağı içine biraz işe
oda yanımdaydı zaten testleri oda gördü oda şok. Onunkine test yaptım tabiki negatif
ve son yani 4. Testimi yaptım oda aynısı çıkınca artık tamam dedim. Hatta sizede atayım sizde bakin testlere. Demem o ki ne zaman kafanızdan uzunca bir süre %100 atarsanız o zaman o mucize gerçekleşiyor inanın . Yoksa kendinizi hem bedenen hem ruhen yıpratmaktan öteye geçilmiyor . Aynı gece hemen acile gidip teyit ettiridm yani kan testi yaptırdım sonuç 1094 çıktı . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Isteyene hayırlısıyla dolu dolu versin.