- 28 Şubat 2017
- 39
- 23
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.021
Adetliyken alttan mi muayene edecek cnm.Adetin 3 yada 4 günü git muayene etmesi için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetliyken alttan mi muayene edecek cnm.Adetin 3 yada 4 günü git muayene etmesi için
ama bende hep kahverengı oluyor düzenlide değil ne zaman olucagıda bellı olmuyoKahverengi kan kirli kan demek. Bizlerde de ara ara olur.
Kesin bişey diyemeyiz tatlimmmama bende hep kahverengı oluyor düzenlide değil ne zaman olucagıda bellı olmuyo
selam kızlar benımde size bir sorum olacak bu ay yumurta takıbı yaptrıdım serophone (yumurtayı büyütmek için) kullandım . en son kontrole gittiğimde 15 martta 20 mm demişti doktor kendiliğinden çatlar ilişki önerdi haftaya gel kontrol edelim yumurta ne olmus diye 23 mart yanı dün gittiğimde yumurtam hala duruyordu sizce normal bi durumdu bir hafta önce 20mm olan yumurta hala catlamamıs bu konuda bılgısı olanlar yardımcı olursa cok sevınırım. moralım bozulunca dun yumurtanın kaç mm oldugunu soramadım
iğneye gerek yok kendı kendıne çatlıyor dedı . acaba kiste mi dönüşüyor yumurtam dün yumurtam yatsı bi şekildeydiBende serephone kullanmştm cnim sana çatlatma iğnesi yapması lazımdı dr.unun
iğneye gerek yok kendı kendıne çatlıyor dedı . acaba kiste mi dönüşüyor yumurtam dün yumurtam yatsı bi şekildeydi
aynı durumlar bende de var bende 2.5 yıllık evliyim eşim ve ben tüm testlerimi yaptırdım 3 kez klomen 1 kez çatlatma iğnesi oldum sonuncu yıne hapla ama bende de bi gelişme yok psikolojık olarak cok yoruldum ufacık şeyler kocaman soru işaretine dönüşüyor. umarım bu ay o yumurtam çatlar bi umut işteDaha şimdiden takılma böyle cnim dr çatlar derse çatlar illa
Benimki 22 mm.di ovitrelle olmuştum sonu hüsran tabiki
Asıl ben napcam hiç bilmiyorum adetlerim düzenli, sağlıklı bireyleriz, iki buçuk yıllık evliyiz, hsg filmi dahil tüm testlerimiz temiz ama gelen giden yok üzülüyorum artık
aynı durumlar bende de var bende 2.5 yıllık evliyim eşim ve ben tüm testlerimi yaptırdım 3 kez klomen 1 kez çatlatma iğnesi oldum sonuncu yıne hapla ama bende de bi gelişme yok psikolojık olarak cok yoruldum ufacık şeyler kocaman soru işaretine dönüşüyor. umarım bu ay o yumurtam çatlar bi umut işte
laparoskopi ameliyatıyla rahim yumurtalara ve tüplere bakıldı mı??dıştan görünmeyen kistlerde vardırkızlar merhaba bende 3 sene oldu evleneli ilk 3. ayda kimyasal gebelik yaşadım sonra olmadı hiç halen uğraşıyorum soğan denedim incir denedim ne eşimde ne bende bi sorun var ama olmuyor bu süreç çok yıprattı inşallah rabbim bizimde yavrularımızı çok artmadan gonderir