- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.381
Hayirlisi olsun canim Rabbim emeklerimizi bos cikarmasin insAllahisterseniz direk aşılama yaptırabilirsiniz dedi kimisi ben uğraşamam param var aşılama yaptırıcam diyorlar dedi. ama bilimsel şekilde ilerlesek daha iyi dedi bi kere yapmıştık klomen artı çatlatma iğnesi yine öyle olucak abla:)
İnsAllah pozitifi gorursun canim bi sorun varmiydi ne kadardir olmuyorMerhaba bende bu sabah ilk aşılamamı oldum hayırlısı olsun herkese Allah isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli bebek nasip etsin.
İnşallah canım görünen bir sorun yok 4 yıldır evliyim yaklaşık 1,5 yıldır istiyoruz Allah ım isteyen herkese versin başkalarının çocuklarını sevmek onlara imrenmek cok zorİnsAllah pozitifi gorursun canim bi sorun varmiydi ne kadardir olmuyor
Bende ugrasiyorum iki yil olacak nerdeyse once esimde sorun cikti onu halettik derken simdi hipotroit sorunu cikti bende bu kadin dogumcular bilgisiz bu konuda hormonlarima geo norml denildiİnşallah canım görünen bir sorun yok 4 yıldır evliyim yaklaşık 1,5 yıldır istiyoruz Allah ım isteyen herkese versin başkalarının çocuklarını sevmek onlara imrenmek cok zor
Canım sen daha önce aşılama yaptırdın mı? Ya da rahim filmi fln çektirdin mi? Hipotroid nasıl yeni mi çıktı yoksa daha önceden vardı farkında mı değildiniz?Bende ugrasiyorum iki yil olacak nerdeyse once esimde sorun cikti onu halettik derken simdi hipotroit sorunu cikti bende bu kadin dogumcular bilgisiz bu konuda hormonlarima geo norml denildiRabbim ugraslarimizi bos cikarmasin insAllah
İnsallah olur Rabbim herkese nasip etsinİnsAllah pozitifi gorursun canim bi sorun varmiydi ne kadardir olmuyor
İki ay once hsg cektrdim bi sorun yok. Asilama yaptrcaktim canim ama bi arkadas tsh en fazla 2.5 olmali dedi benim de 3le 4 arasi degisiyordu endokrine gittim ve hasimato oldugumu ogrendim oyle oluncada vitamin eksikliği cok bende doktor duzelmeden asilama yaptrma dedi iste bole seylerCanım sen daha önce aşılama yaptırdın mı? Ya da rahim filmi fln çektirdin mi? Hipotroid nasıl yeni mi çıktı yoksa daha önceden vardı farkında mı değildiniz?
Çok şaşırdım şu an bunu sana doktor değil de arkadasın mı söyledi? Ama en azından aşılama yaptırmadan farkına varmışsınİki ay once hsg cektrdim bi sorun yok. Asilama yaptrcaktim canim ama bi arkadas tsh en fazla 2.5 olmali dedi benim de 3le 4 arasi degisiyordu endokrine gittim ve hasimato oldugumu ogrendim oyle oluncada vitamin eksikliği cok bende doktor duzelmeden asilama yaptrma dedi iste bole seyler
Rahim filmi cekldnzmi..merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Cok haklisinz yasayan bilir sizi.. bende 2 senelk ewliyim 1 senedir yasamadgm kalmadi tedawiler hsg cekldm tuplerm kapali ckti laparskopi oldm 2 asilama yaptrdm 5 aydrda bklyrm hala bisi yok amelytta ise yaramadi hayrlsyla tup bebk yapicz bakalimm...pskolojk olrk umidim bile kalmadi onca seyin ustune..merhaba.. Biz 4 senedir uğraşıyoruz banada hep stres yapma kafana takma olmayınca üzülme diyolar ama bunun mümkün olmadığını anlamıyolar.Bu bence mümkün değil heleki etrafındaki herkes şakır şakır çocuk doğuruyorsa off ya yine hamile kaldım dicek kadar kolay hamile kalabiliyosa...Stres en büyük düşmanımız ama artık en yakın arkadaşımız oldu maalesef..herkese hayırlısıyla sağlığıyla dünya güzeli evlatlar nasip olsun inşallah...herkese kolaylıklar..
Evet canim bide uc farkli kadin dogumcuya gittim simdiye kadar biri tup bebek uzmaniydiÇok şaşırdım şu an bunu sana doktor değil de arkadasın mı söyledi? Ama en azından aşılama yaptırmadan farkına varmışsın
Bende de 3.35 tsh en son ocakta bakılmıs emin misin değerlerin bu olması gerektiğine? Bende yaklaşık 3 doktor değiştirdim bir sorun olsaydı onlarda söylerdi sanırımEvet canim bide uc farkli kadin dogumcuya gittim simdiye kadar biri tup bebek uzmaniydihic uyarnadilar beni birde tup bebek ve asilamaya yapilirken tsh cok onemliymis 2.5 ve alti olmali benim deger 2.5 olmuyorki bide asilama yapcakti bana yani facede bole bi gruptan tanistim arkadasim soyledi endokrine gitmemi
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bazi konularsa yorumlarinizi takip etmek istiyorum.Ben iki kez gebe kaldim ama ikiside düştü.İstanbul avrupa yakasinda oturuyorum.sizin gidip memnunkaldiginiz hastaneler varmi doktorum iki düşük yaptin cerrahpasa yada capa ya git dedi sizce nerde hangi doktora gitmeliyim fikri olan varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?