- 20 Temmuz 2014
- 719
- 773
- 103
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #104.361
Evet samsundayım. Doktora ara ara gittim dogum hastanesinde. Duzenli gittigim bir doktor yok. Hsg filmi cektirmek istiyorum. Omü tıpta çekiliyormuş ancak randevu al sıra al vakit ayır filan gözümde cok büyüyor. Sen nereye gidiyorsun?Tatlım sen samsunda mı doktora gidiyorsun?
Normal kontrollere falan bende doğum hastanesine gidiyorum..Evet samsundayım. Doktora ara ara gittim dogum hastanesinde. Duzenli gittigim bir doktor yok. Hsg filmi cektirmek istiyorum. Omü tıpta çekiliyormuş ancak randevu al sıra al vakit ayır filan gözümde cok büyüyor. Sen nereye gidiyorsun?
Bi mahsuru yoksa senin hikayen nedir? Kac yıllık evlisin 16 yıldır neden bekliyorsun. Özel degilse bahsetsene canim. Bu arada Samsun'da ne taraflarda oturuyorsun? :)Normal kontrollere falan bende doğum hastanesine gidiyorum..
Beklemedim tatlım benimki sebebi bilinmeyenlerden..en azından bir sebebi bulunsa çözmeye çalışırdık..rahim filmi..histereskopi laparoskopi rahime çizik işlemi 3defada tüp bebek denedik ama olmayınca olmuyor maalesef..tutunma olmuyor. İlkadımdayım tatlım. Sen ne taraftasın? Gerçi ilkadım çok büyük atasam hastanesi yakınındayım..Bi mahsuru yoksa senin hikayen nedir? Kac yıllık evlisin 16 yıldır neden bekliyorsun. Özel degilse bahsetsene canim. Bu arada Samsun'da ne taraflarda oturuyorsun? :)
Çektir cnm olsun ne olur ne olmaz aynen için rahat etsinHormon testlerim normal ve adetlerim düzenli. Yumurtaliklarimda minik kistler var ama doktor hamilelige engel degil dedi. Gerci doktorlar hep pozitif ama gelen giden yok..
sen ve herkes boyle deyince artik yavastan aklima yatiyor. Paraya kıyıp bir rahim filmi cektirmenin vakti geldi sanirim ;(
Valla ben de uğraşıyorum 10 aydır olmuyo..haşimato tiroid çıktı ama yavaş yavaş düzene girdi ilaç kullanıyorum.ben de 34 yaşındayım.kısmet çok üzmüyorum kendimi ama çok bebek özlemim varcanım 33 yaşındayımgeç evlendim 1 sene de salak gibi bekledim. Sanki yapınca hemen olucakmış gibi ...1 senedir de uğraşıyorum.. gitti 2 senem
Yeni adliye, 56lar tarafına yakinim canim. Ben burali degilim ama işim geregi buraya yerleşip burali olduk. Hemseri sayılırız Allah yardimcimiz olsun yoldaş olarak görüyorum ben her birimizi..Beklemedim tatlım benimki sebebi bilinmeyenlerden..en azından bir sebebi bulunsa çözmeye çalışırdık..rahim filmi..histereskopi laparoskopi rahime çizik işlemi 3defada tüp bebek denedik ama olmayınca olmuyor maalesef..tutunma olmuyor. İlkadımdayım tatlım. Sen ne taraftasın? Gerçi ilkadım çok büyük atasam hastanesi yakınındayım..
Hepimiz farkli sehirlerden kulturlerden egitim duzeylerindeniz. Ama derdimiz ortak. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin her birimize. Her nasip vaktine esirmiş ama sabirlar tukendi..allahim bosa cikarma bu bekleyisleri..Çektir cnm olsun ne olur ne olmaz aynen için rahat etsin
Benim de adetim en fazla 7 gün gecikiyor ve doktorlar normal diyo cnm.bazı doktorlar herşeye normal diyo benimki de öyle bazıları da çok patavatsiz direk soyluyo senin çocuğun olmaz diye ben de anlamıyorum cnm bu doktorlari
Bende evlenerek yerleştim tatlım ..bende aslen buralı değilim..inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız...Yeni adliye, 56lar tarafına yakinim canim. Ben burali degilim ama işim geregi buraya yerleşip burali olduk. Hemseri sayılırız Allah yardimcimiz olsun yoldaş olarak görüyorum ben her birimizi..
Hepimiz farkli sehirlerden kulturlerden egitim duzeylerindeniz. Ama derdimiz ortak. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin her birimize. Her nasip vaktine esirmiş ama sabirlar tukendi..allahim bosa cikarma bu bekleyisleri..
Tatlım sizde sorun ne? Kaç yıllık evlisin?Bi mahsuru yoksa senin hikayen nedir? Kac yıllık evlisin 16 yıldır neden bekliyorsun. Özel degilse bahsetsene canim. Bu arada Samsun'da ne taraflarda oturuyorsun? :)
Amin cnm inşallahYeni adliye, 56lar tarafına yakinim canim. Ben burali degilim ama işim geregi buraya yerleşip burali olduk. Hemseri sayılırız Allah yardimcimiz olsun yoldaş olarak görüyorum ben her birimizi..
Hepimiz farkli sehirlerden kulturlerden egitim duzeylerindeniz. Ama derdimiz ortak. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin her birimize. Her nasip vaktine esirmiş ama sabirlar tukendi..allahim bosa cikarma bu bekleyisleri..
abla banada olmuştu normalmiş doktor öyle söylemiştiArkadaslar iki gun once kahvemsi pembeye yakin lekelenmeler oldu sonra iliski sirasinda da oldu korktumenfeksiyon olabilir mi ama baska bi belirtim yok yanma falan
Hayirlisi olsun canim asilama falan yapcak doktor yoksa ilac tedavisimi..ablaciftsariliyumurta 6eylülde oldum onun üstüne 19 eylülde oldum simdi dogum kontrol hapı verdi 17 ekime kadar olurum 18.deneme galiba bu arada tüplerim açıkmış hazirana kadar yumurta takibi olcak insallah
isterseniz direk aşılama yaptırabilirsiniz dedi kimisi ben uğraşamam param var aşılama yaptırıcam diyorlar dedi. ama bilimsel şekilde ilerlesek daha iyi dedi bi kere yapmıştık klomen artı çatlatma iğnesi yine öyle olucak abla:)Hayirlisi olsun canim asilama falan yapcak doktor yoksa ilac tedavisimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?