- 15 Kasım 2013
- 579
- 374
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #104.421
Tekrar hayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin bizleri de dualarınızdan eksik etmeyinEvet canım kendiliğinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar hayırlı olsun Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin bizleri de dualarınızdan eksik etmeyinEvet canım kendiliğinden
pek bilmiyorum canım ama mübarek gün dua et rabbim hayırlısını versin zararı yoksa bekle belki normale döner rabbim yardımcın olsunKızlar dün dr sağlıksız gebelik sesi çok kötüyüm bana bilgi verirmişsiniz bu yüzden bebeğini kaybeden varmı
Canım bugün başka bir dr gittim oda bekleyelim dedi ultrasonda biraz belirdipek bilmiyorum canım ama mübarek gün dua et rabbim hayırlısını versin zararı yoksa bekle belki normale döner rabbim yardımcın olsun
Kızlar dün dr sağlıksız gebelik sesi çok kötüyüm bana bilgi verirmişsiniz bu yüzden bebeğini kaybeden varmı
canım hayırlı haber ver inşallah son durum neyCanım bugün başka bir dr gittim oda bekleyelim dedi ultrasonda biraz belirdi
transferin ikinci günü için belirti çok erken canım.en az 1 hafta geçmesi gerekiyor.Selamın aleyküm herkes e kızlar transferden sonra iki üç gün içinde belirti oluyor mu oluyorsa neler lütfen söylermisiniz gazı oluyor mu gögüs de ve ucunda ağrı oluyor mu
bak bu çok güzel haber inşaallah sağlıkla ilerler güzelimCanım bugün başka bir dr gittim oda bekleyelim dedi ultrasonda biraz belirdi
Anladım ne gibi belirtiler görülür bi hafta sonra biliyor musunuz ablatransferin ikinci günü için belirti çok erken canım.en az 1 hafta geçmesi gerekiyor.
kimisinde hiç belirti olmuyor kimisinde batmalar oluyormuş göğüslerde gerginlik oluyormuş ama bu belirtiler dediğim gibi nerdeyse test gününe yakın zamanda olabiliyor canımAnladım ne gibi belirtiler görülür bi hafta sonra biliyor musunuz abla
Hamilelik Takvimi
bebeem -------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
tm26 ----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
umutbitmz --------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
aysima00 ----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
esoes1919 ---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
zeynepsibel -------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati 11:20
@Emine sabrim --------------------------------------- İyi ki doğdun Prens Berat Ömer 21 Mart 2016 Boy: 49 Cm. Kilo: 2550 Gr.
@Sirinemm_lina --------22 Ekim-13.deneme İyi ki doğdun Prenses Elif Eslem26 Temmuz 2016 Doğum Saati 15:40
@Kara_bocugum88 ---3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
ftsch ------------------ ---15 Aralık-23.deneme İyi ki doğdun Prenses Gökçe Hatun 16 Ağustos 2016 Doğum Saati ?
yaren92 -----------------04 Mart-17.denemePrens Doğan Alp bekliyoruz
kiymetlimiz -------------10 Mayıs-36.denemeCinsiyetini bekliyoruz
@kilim ve tohum --------01 Temmuz-22.denemeCinsiyetinibekliyoruz
@citlembik1994 -----------16 Eylül-27.denemeCinsiyetinibekliyoruz
@Sonsuz_umut ---------18 Şubat-10.denemeÇalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.denemeÇalışmalara devam
S sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@amelia2 ----------------25 Haziran-6.deneme Çalışmalara devam
@mdk35-------------------09 Ağustos-39.denemeHsg tamamdır hadi hayırlısı
Karadut41 -------------11 Ağustos-50.denemeÇalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------24 Ağustos-22.denemeÇalışmalara devam
@edasrc21 ---------------- 30 Eylül--8.deneme Çalışmalara devam