Cnm evliliğiniz 1 yılını doldurdu mu 1 yılı dondurmayınca doktorlar bakmıyorlar.
Rahim filmi çektirdin mi.simir aldırdın mi cnm yani gereken herşeyi ama herşeyi yaptırdın mı o halde hala bi sorun yoksa üzülme işte nasip kadar kısmet devreye giriyor Allah a bol dua et çünkü aslında biz sadece çaba gösteriyoruz verense Allah.bak benim bi arkadaşımın adeti 3 4 ayda bir olurdu ama evlendi 5 ay sonra üstelik doğal yolla hamile kaldı maşallah.yani yeter ki Allah istesin neler olmaz ki.biz gaflete düşüp isyan ediyoruz çok yanlış yapıyoruz bende çok üzülüyorum yeter artık diyorum.bi daha doktora falan gitmicem.hiç bi işe yaramıyor diyorum.bende bitkisele başladım bi yandan da bugün iğnemin son günü .yine bi catlatma ignesi verecek ama benim hiç bi şekilde ne şüphe ne beklentim var nötrum tamamıyle.
Ben Bayadır bal+corek otu+tarcin karşımıza yapıp yiyorum bi dün sabah almayı unuttum ama onun haricinde hep aldım hayırlısı diyorum ama bi beklentim yok malesef artık eskisi gibi heyecanla beklemiyorum