- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.961
evet hamilesin ama dikkat et kendine bu bir hafta 10 gün en azından doktorun zaten tekrarlatıcaktır sana testi.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallahSanırım ben hamileyim beta hcg 21. 7 aşılama 13. Gün bata beş gün var
Amin inşallah ama bu adet olacakmışım gibi ağrı beni mahfediyor. Şimdi doktoru aradım henüz gelmemiş bugün mutlaka bir doktorla görüşeceğim.evet hamilesin ama dikkat et kendine bu bir hafta 10 gün en azından doktorun zaten tekrarlatıcaktır sana testi.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah
tamam görüş elbette ama sen sakin dur o can bulmuşsa rızkı varsa endişelerin yanına kalacak.Hayırlısıyla büyüsün inşaallahAmin inşallah ama bu adet olacakmışım gibi ağrı beni mahfediyor. Şimdi doktoru aradım henüz gelmemiş bugün mutlaka bir doktorla görüşeceğim.
en son ne zaman adet oldunAmin inşallah ama bu adet olacakmışım gibi ağrı beni mahfediyor. Şimdi doktoru aradım henüz gelmemiş bugün mutlaka bir doktorla görüşeceğim.
Hadi hayırlısı cnm çok sevindim valla inş değerin artarSanırım ben hamileyim beta hcg 21. 7 aşılama 13. Gün bata beş gün var
İnşallahhhhhhhhhh canım benim dualarınızı bekliyorumHadi hayırlısı cnm çok sevindim valla inş değerin artar
Ediyorum cnm merak etme çok bekledin sende biliyorum bidaha ne zamn test yaptrcanİnşallahhhhhhhhhh canım benim dualarınızı bekliyorum
Yarın yine kan veririm canımmmmm inşallah yükselirEdiyorum cnm merak etme çok bekledin sende biliyorum bidaha ne zamn test yaptrcan
İnşallahhhhhhhhhh dua ediyorum senden de istiyorum ablatamam görüş elbette ama sen sakin dur o can bulmuşsa rızkı varsa endişelerin yanına kalacak.Hayırlısıyla büyüsün inşaallah
Abla son adetim 1 temmuz başlangıçen son ne zaman adet oldun
Dinlenip yatıyorum sürekli ablacım başka tavsiyen var mıevet hamilesin ama dikkat et kendine bu bir hafta 10 gün en azından doktorun zaten tekrarlatıcaktır sana testi.Allah kucağına almayıda nasip etsin inşaallah
İnşallah cnm allah razı olsun inşallah darısı sana ve tüm isteyenlere olur hayırlısı ileGözünaydın canım Allah analı babalı büyümesini hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşaallah.Dua et bizlere de
etmez olurmuyum inşaallah rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsinİnşallahhhhhhhhhh dua ediyorum senden de istiyorum abla
senden cevap gelmeyince ben hesaplayıp yazmıştım zaten güzelim :)Abla son adetim 1 temmuz başlangıç
okuduklarımı ve bildiklerimi yazayım sana.rahim kasılmaması için üşütme ayaklarını,acı ekşi yeme.bir yere uzanıp bişey kaldırma eşya iteleme falan ve mümkünse stres olabileceğin ortamlardan uzak dur elinden geldiğince canımDinlenip yatıyorum sürekli ablacım başka tavsiyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?