-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.941
8 ay kadar oldu...şişli encomar da çektirdim anestezisiz.ağrı okadar büytülecek bişey değil acı eşiğinede bağlı gerçi..benim canm okadar tatlı değildir...sadece birtek şey söyleyebilirim yanlız gitme annen yakının biri olsun..ben yanlız gitmek zorunda kalmıştım kendimi çok kötü hissettim okadar çok ağlacdım ki bişey oldu sandılar drlar...ne zaman çektirdiniz yakın zamanda bana anestezili ve anestezisiz olabilir dedi hastane
Rabbim inşallah sağlıklı hamilelik nasip eder sana inş mucizen gerçeklesır ve bizede umut olursun cnm ne zaman test yapcanSelam hanımlar benim bat 30 temmuz 23. Deneme
Aşılama yaptırdım 13 temmuzda bekliyorum. Dularınızı bekliyorum.
iki gün sonra yaparım canım meraktan ölüyorum ama az daha sabır. Doktora kalsa ayın 31 ini beklemek lazım diyor!!!Rabbim inşallah sağlıklı hamilelik nasip eder sana inş mucizen gerçeklesır ve bizede umut olursun cnm ne zaman test yapcan
Aynn sabret cnm ama sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş diye düşün inşallah güzel haberlerini duyrzİki
iki gün sonra yaparım canım meraktan ölüyorum ama az daha sabır. Doktora kalsa ayın 31 ini beklemek lazım diyor!!!
Can'ım ben hsg konusunda zorlu bir deneyim yaşadım anestezi seçeneğini Cidde'n değerlendir ayrıca c kollu yeni cihazlar iyi tercih ettiğinden emin ol.Carsamba günü randovi aldim bende hsg icincok tedirginim stres yapiyorum doktorum duruma gore asilama yapabilir asilama fiyati hakkinda bilginiz var mi
Can'ım inşallah hayırlısı olur hepimiz için. AminAynn sabret cnm ama sonuç ne olursa olsun hayırlısı buymuş diye düşün inşallah güzel haberlerini duyrz
Anestezili olacak canim toplamda baya olucak yani ilaclar falanCan'ım ben hsg konusunda zorlu bir deneyim yaşadım anestezi seçeneğini Cidde'n değerlendir ayrıca c kollu yeni cihazlar iyi tercih ettiğinden emin ol.
Aşılama da daha yeni yaptırdım izmirdeyim özel yaptırdım. Doktor takip için 400 tl aldı, ilaçlar 600 tl tuttu iki tane (300) puregon beş tane merional bir ovitrelle bir choriomon. Aşılama merkezine 250'tl aşılama işlemini yapan hekime aynı doktordan bahsediyorsak ayrıca 500'tl ödedik.
Evet Can'ım sen nerde yaptıracaksınAnestezili olacak canim toplamda baya olucak yani ilaclar falan
Bn 26 haziranda saat 15:40 ta kızıma kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamilelik Takvimi
@bebeem-------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
@tm26----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
@umutbitmz--------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
@aysima00----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@esoes1919---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
@zeynepsibel-------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@emine sabrim --------------------------------------- İyi ki doğdun Prens Berat Ömer 21 Mart 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@Kara_bocugum88 ----3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
Sirinemm_lina ----- ---22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
@ftsch---------------------15 Aralık-23.deneme Prenses Gökçe Hatunu bekliyoruz
yaren92 -------------- ---04 Mart-17.deneme Prens Doğan Alpbekliyoruz
@Ezra35 ------------------02 Mart-16.deneme Prensimizibekliyoruz
@kiymetlimiz ------------10 Mayıs-36.deneme Cinsiyetinibekliyoruz
ilfa53 ----------------- ---11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
@Sonsuz_umut ---------18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@Karadut41 -------------28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
@Pembe-beyaz ---------10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
Kilim ve tohum ---- ---14 Nisan-19.deneme Çalışmalara devam
@yusufseyma ------------08 Mayıs-12.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09-----------------29 Mayıs-25.deneme Çalışmalara devam
@amelia2 ----------------25 Haziran-6.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------23 Temmuz-21.deneme Çalışmalara devam
@nurun_ala_nur ------24 Temmuz-24.deneme Prensesini bekliyor
ciftsariliyumurta -- ---30 Temmuz-39.deneme Kün Fe Yekün
@mdk35-------------------09 Ağustos-39.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
@citlembik1994 ---------16 Ağustos-26.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
M mmavi_21 ---------------- ?-------------5.deneme Çalışmalara devam
Amiin inşallah cnm Hayrli olsn Allah analı babalı büyütsünBn 26 haziranda saat 15:40 ta kızıma kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sanırım ben hamileyim beta hcg 21. 7 aşılama 13. Gün bata beş gün var
Amin inşallah Canımmm. Sen de sağlıkla kucağına al İnşallah. Benim gece yarısından beri moralim çok bozuk adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum.Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah değerin güzel güzel artsın inşallah
Amin inşallah Canımmm. Sen de sağlıkla kucağına al İnşallah. Benim gece yarısından beri moralim çok bozuk adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum.
benim dış gebelik ameliyatımdan sonra tam 40.günü gelmişti ilk adetim.hayırlısı belki bugün yarın olursun çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın bu sıkıntılarıyok canım olamadım hala bekliyorum dört gözle
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyümesini hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşaallah.Dua et bizlere deBn 26 haziranda saat 15:40 ta kızıma kavuştum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah