-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.981
Canım ablam sağol dikkat ediyorum söylediklerine. Allahım kısmet etmiştir İNŞALLAHokuduklarımı ve bildiklerimi yazayım sana.rahim kasılmaması için üşütme ayaklarını,acı ekşi yeme.bir yere uzanıp bişey kaldırma eşya iteleme falan ve mümkünse stres olabileceğin ortamlardan uzak dur elinden geldiğince canım
Merhaba Canımmm ne kadarlık evlisin? Şimdiye kadar hangi tetkikler yapıldı size eşinize?Hayrli sabhlar .. Bizde bebis istiyoz ama nedense olmuyor tavsiyeleriniz var mii bize
Birsey yapilmadi canim 1 seneyi gecti ama iki aylik beraberligimiz varMerhaba Canımmm ne kadarlık evlisin? Şimdiye kadar hangi tetkikler yapıldı size eşinize?
Merhaba Canımmm ne kadarlık evlisin? Şimdiye kadar hangi tetkikler yapıldı size eşinize?
Evet birtanem kaldırdım kesinleşmedi daha tam 48 saat değildi Can'ım. İNŞALLAH öyledir canım. Bakalım bekliyorum sabırlı olmaya çalışıyorum.Canım takvimi kaldırmışsın mesajlarına baktım değerin katlanmış ama 2 katı değil demişsin. Peki tam 48 saat mi geçti ilk değerin üzerinden. Birde ilk zaman dengesiz yükselebilir
Evet birtanem kaldırdım kesinleşmedi daha tam 48 saat değildi Can'ım. İNŞALLAH öyledir canım. Bakalım bekliyorum sabırlı olmaya çalışıyorum.
İnşallah canım inşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah bi sonra ki değerin daha güzel katlanır
Can'ım o zaman doktora git adetin üçüncü günü rutin hormon testlerin yapılsın. Sonrasında bir folikül takibi yapılsın. Yumurtlama gelişmesi çatlaması takip edilsin. İlişki için uygun günleri değerlendirirsiniz böylece. Allah kısmet eder inşallahBirsey yapilmadi canim 1 seneyi gecti ama iki aylik beraberligimiz var
Doktora gittim yumurtaliklara bakti birsey yok dediCan'ım o zaman doktora git adetin üçüncü günü rutin hormon testlerin yapılsın. Sonrasında bir folikül takibi yapılsın. Yumurtlama gelişmesi çatlaması takip edilsin. İlişki için uygun günleri değerlendirirsiniz böylece. Allah kısmet eder inşallah
Takip yaptı mı canımDoktora gittim yumurtaliklara bakti birsey yok dedi
Tek seferde bakmış sanırım yumurtalıklarda sorun yokmuş ne güzel. Sen hormon testlerini yaptır canım. Kendin talep edebilirsin. Ayrıca smear testini yılda bir tekararlat. Bir de doktordan folikül takibi isteyebilirsin. Adetinin besinci altıncı gününden başlayıp yumurtan çatlayana kadar iki günde bir falan takip yapacak. Boyutunu ölçecek ilişki günleri önerecek canım.Ultrasondan bakti canm
Tek seferde bakmış sanırım yumurtalıklarda sorun yokmuş ne güzel. Sen hormon testlerini yaptır canım. Kendin talep edebilirsin. Ayrıca smear testini yılda bir tekararlat. Bir de doktordan folikül takibi isteyebilirsin. Adetinin besinci altıncı gününden başlayıp yumurtan çatlayana kadar iki günde bir falan takip yapacak. Boyutunu ölçecek ilişki günleri önerecek canım.[/QU bana sadece yurtlama gununu hesapladi adeditn basindan 14 gunune kadat hesapla dedi denedik iki gune bir iliski yasayin dedi
Başka bir hekime git canım bir de adet tarihlerini not et. Kaç günde bir oluyorsun ne kadar sürüyor? Bunlar önemli. Ovulasyon testleri var diye bularsan alıp kullanabilirsin canım[/QUOTE insaallah canim bu ayda deneyecwgiz
Insaallah canim bu ay olur yaBaşka bir hekime git canım bir de adet tarihlerini not et. Kaç günde bir oluyorsun ne kadar sürüyor? Bunlar önemli. Ovulasyon testleri var diye bularsan alıp kullanabilirsin canım
Canım dua et olsun diye ama üstümüze düşeni de yapmalıyız. Doğru ve çözüm odaklı hekim takibi önemli. O sebeple her ay kendi kendine umutlanıp bekleyeceğine sağlam bir hekimle sadece planlama yap.