- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.881
Yasin 25 altıysa 1 Sene Korunmasız ilişkide bebek beklenir.tavsiyem doktora git, kontrollerini yaptır. İnşallah en kisa zamanda da bebiş gelirarkadaşlar bişey sorcam ben vajinismusu yeni yendim artık hamile kalmak istiyorum ilk ay olmadısizce ne kadar süreden sonra olmazsa dr a gitmeliyim
O ney canimKizlar selamlar iyi geceler.macunu mubarek hakkinda bilginiz war miii?????acilllll
Yasin kac ??Hic bekleme git canim testlerini yaptir :)arkadaşlar bişey sorcam ben vajinismusu yeni yendim artık hamile kalmak istiyorum ilk ay olmadısizce ne kadar süreden sonra olmazsa dr a gitmeliyim
Yerlseme kanamasi derler ama o kadar cok surmez canim ya iltihaptir yada yumurta kisti olustu bende de bi defa oldu yumurta kistiydi :/Bizde eşimle çocuk istiyoruz bu ay adet kanamamdan 10 gun once pembe bir lekelenmem oldu ardindan 4 gun suren kahverengi akıntı ara ara karin agrisida oluyor sizce sebebi ne olabilir stres yaptığım için mi yoksa farkli bisey mi yardimci olun.
Hangi doktora basladin canim tedaviyeKızlar iyi geceler tüp bebek tedavisi uygulanacak ilaçları aldım bugün çok şaşırdım aşılama ilaçlarım dan çok farklı gonal f kullandım aşılamada niçin farklı oluyor ilaçlar aynı değil mi yumurta büyütme amaçları. Merak ettim beni aydınlatırmı bilenler ilk tüp bebek denemem olucak
24 yaşındayım ne testi yaptırmam gerekiyor vajinismus tedavisinde o kadar çok gittim dr a ki artık biraz gitmek istemiyorum :)Yasin kac ??Hic bekleme git canim testlerini yaptir :)
Tüp Bebek yaptırıcaktım bu ay gittim doktor başlatmadıbu ay böyle başlamayalım dedi ultrason dan bakınca diğer ayı bekleyelim dediHangi doktora basladin canim tedaviye
O ney canim
Bilmiyorum yaa adet gecikmesini bekliycm ondan sonra doktora giderim inşAllah bisey yokturYerlseme kanamasi derler ama o kadar cok surmez canim ya iltihaptir yada yumurta kisti olustu bende de bi defa oldu yumurta kistiydi :/
merhaba ne dedi mustafa hoca rezervin kaç amh değerinKızlar günaydın hepinize, ben Mustafa beyden nisan ayından bu yana gün bekliyordum bugün görüşmem var nihayet. Erken menapoz teşhisi koyulmuştu nisan ayında ve yasım 38 yumurta rezervim de az. İnşallah iyi geçer görüşmem(
beklediğin adet tarihini ve kaç aydır korunmadan gebe kalmaya çalıştığını bildiriyorsun sonrada seni ekliyoruz listeye canımbende istiyorum nasıl oluyor bu:)
kız o ne bilmiyom gerçekten ilk senden duydum :)Kizlar selamlar iyi geceler.macunu mubarek hakkinda bilginiz war miii?????acilllll
kız o ne bilmiyom gerçekten ilk senden duydum :)
inşaallah canım benimmmmAblaaa ablaaa macunu mubarek okadar faydaliymiski sperm sayisi en azda olani 40 gunde normale gtirmis.cok var kullanan.bnde kullanicam yumurtalarim icin.spermi normale donduren elbet yumurtlamada saglar nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?