- 18 Haziran 2016
- 1.218
- 1.155
- 48
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.761
Aynen oylr canim Allah saglik shhat versin bebsineTabi edeceğim Allah hepimize anne olmayı o güzel duygu
Tabı hepimiz için ediyorum ben de 13 aylık evliyim ilk defa bu ay klomen kullandım işe yaradı tabi Allah ne zaman nasip ediyorsa ozamn oluyor.
Ben onerebılırım cok anlayışlı bır doktor benm doktorum da burdan yazılıyor mu sorun olur mu bılmıyorum yenıyımİzmirde olan arkadaşlar Dr önerebilirmisiniz?
Bende yeniyim sorun olacağını sanmıyorum paylaşım yapıyoruz sonuçta ilaç isimleride yazılıyor.Ben onerebılırım cok anlayışlı bır doktor benm doktorum da burdan yazılıyor mu sorun olur mu bılmıyorum yenıyım
Ozaman canim hayat hastanesı Ümit bey diyorum konakta sana yakın mı bılmıyorum ama ben çiğliden gidiyorum.Bende yeniyim sorun olacağını sanmıyorum paylaşım yapıyoruz sonuçta ilaç isimleride yazılıyor.
Bende gözde hastanesinde mesut beyi duydum çok kararsızım bu ay. Artık yakın uzak farketmiyor bir noktadan sonra. Teşekkürler canım ümit beyide araştırıcam.Ozaman canim hayat hastanesı Ümit bey diyorum konakta sana yakın mı bılmıyorum ama ben çiğliden gidiyorum.
Aradaki fark nedir. Bende alirim ozamanBiraz pahalı ama değer. Eczaneye sorun kzllanisini
Canim bizede dua et hamile kalalim cok sevndm
Canım c
canim çok yeniymiş. İnşallah bi terslik olmaz.daha sadece kanda cıktı.
Ben de bı sorun yoktu tahliller eşiminde benim de güzeldi.13 aylık evliyim elin 3 ay geçici görevle dışardaydı.yaş 30 a gelince doktora gittk sorun var mı diye kontrollerde bilet çıkması ama hızlandıralım dedi doktor klomen kullandım ilk kullanımım Beta hcg 129 cıktıPkomusun cnim sende?kac cikti canim beta hcg???
gözün aydın canım inşalllahh darısı bizlere2gun sonraki beta hcg 129 olmus doktor olumlu dedi.Allah hepimize saglikli bebek nasip etsin.
Amin canımgözün aydın canım inşalllahh darısı bizlere
Canım inş Allah hepimize sağlıklı bebekler verir klomen tavsiye ederimAmin canım
İnfolic herkes kullanabikir mi canimFolik asit olarak inofolic icin. Cok faydali. kist icin iyi. Hem adet düzenler. Yumurta geliştirir. Kist olmasını engeller. Kadınlar Klubünde kullanıp cok fayda gören var. Bende yeni başladım. Bakalım hayırlısı
Ben de bı sorun yoktu tahliller eşiminde benim de güzeldi.13 aylık evliyim elin 3 ay geçici görevle dışardaydı.yaş 30 a gelince doktora gittk sorun var mı diye kontrollerde bilet çıkması ama hızlandıralım dedi doktor klomen kullandım ilk kullanımım Beta hcg 129 cıktı
İnfolic herkes kullanabikir mi canim
canım klomen kullandım ben bu ay ama beklemedeyim yanlız iğne yaptırdınmı sen ben yaptırmadım bugün 15.günümCanım inş Allah hepimize sağlıklı bebekler verir klomen tavsiye ederim
Yok canım sadece klomen hapı kullandım günde 2 tane bide 10.gun kontrole gıttm sadece yumurta oluşmuş dedi doktor boyutları 20,17,15,13 mm dedı ilişki tarihleri verdi adet gecikince anlaşıldıNe guzel cnm.darisi basimiza ins.catlatma igneside olmusmuydun?
Yok iğne olmadı sadece hapcanım klomen kullandım ben bu ay ama beklemedeyim yanlız iğne yaptırdınmı sen ben yaptırmadım bugün 15.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?