- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.741
Hemen alıp bende denicemFolik asit olarak inofolic icin. Cok faydali. kist icin iyi. Hem adet düzenler. Yumurta geliştirir. Kist olmasını engeller. Kadınlar Klubünde kullanıp cok fayda gören var. Bende yeni başladım. Bakalım hayırlısı
Biraz pahalı ama değer. Eczaneye sorun kzllanisiniHemen alıp bende denicem
Teşekkür ederim canımBiraz pahalı ama değer. Eczaneye sorun kzllanisini
Rica ederimTeşekkür ederim canım
ayy canım benim inşalllah ben bu ay benim peşimede hemen sen hamile oluruz.birde akşam 14.günümdü ve ilişkiden sonra karnım çok ağrıdı ilk defa ağrıdı bu kafamı karıştırdı acaba çatlatma iğnesi yapmadım kist mi oluştu ki
yok canım yapmadım bat a 2 hafta var daha çok erken değilmiIns cnim.sen idrar testi yapmadinmi hic ?
Devlet karşılamıyor zaten Folik asit iRecetesiz veriliyomu infolic
Evet canımRecetesiz veriliyomu infolic
Recetesiz veriliyomu infolic
2gun sonraki beta hcg 129 olmus doktor olumlu dedi.Allah hepimize saglikli bebek nasip etsin.
canim çok yeniymiş. İnşallah bi terslik olmaz.daha sadece kanda cıktı.Hamilemisin cnim cokk sevindim
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin2gun sonraki beta hcg 129 olmus doktor olumlu dedi.Allah hepimize saglikli bebek nasip etsin.
Amin canim hepimize nasip olsun inş.Hayırlısı olsun canım inşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin bizim içinde dua et lütfenAmin canim hepimize nasip olsun inş.
cannim esine sperm testi yapilirsa sonuc kesinlesir hormon testlerin mesela fshin amh nasul degerlermerhaba kızlar bende bir türlü hamile kalamayanlardanm..size bir şey danışmak istiyorum..ben bütün testlerimi kontrollerimi yaptırdım en son rahim filmimide çektirdim bir sorun çıkmadı.yarın eşim gidecek..önce üroloji bölümüne gidip spermiyogram yaptırıyoruz değilmi..doktor başka testlerde istiyormu..bilgilendirirmisiniz
Canim bizede dua et hamile kalalim cok sevndmHamilemisin cnim cokk sevindim
Tabi edeceğim Allah hepimize anne olmayı o güzel duyguAmin bizim içinde dua et lütfen
Tabı hepimiz için ediyorum ben de 13 aylık evliyim ilk defa bu ay klomen kullandım işe yaradı tabi Allah ne zaman nasip ediyorsa ozamn oluyor.Canim bizede dua et hamile kalalim cok sevndm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?