- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.721
Canim 56 degerim bilmiyom artik insallah dusmez artardeğerin kaç canım inşallah bebeğin tutunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 56 degerim bilmiyom artik insallah dusmez artardeğerin kaç canım inşallah bebeğin tutunur
Tabi canim ederim Allah hepimize nasip etsin annelik duygusunu.Anne olmayi hayal ettigim zaman bile Basil mutlu hissediyorum kendimi.Ins bizde end kisa zamanda anne oluruzinşallah düşmez canım bebeğin sımsıkı tutar annesini 2 ay önce benim adetimi 12 gün geçmeşti testte değerim 320 çıkmıştı bir hafta sonra değerlerim düştü düşük yaptım inşllah bende bu ay hamileyimdir canım banada dua et
Duzelmiyor malesef canim duadan baska bisey gelmiyor elden Rabbim hepimizr nasip eder insAllahNe diyeceğimi bilemiyorum. Benimde her ay kırmızılari görünce moralim bozuluyor. Ama üzülüncede herşey düzelmiyor.
canım hastaneye gidecekmisinDuzelmiyor malesef canim duadan baska bisey gelmiyor elden Rabbim hepimizr nasip eder insAllah
canım sıkma canını kendini üzme her şerde bi hayır vardır gidecenmi hastaneye
ben beklmedeyim canım adeti beklyorum bugün 14. günüm inş tutmuştuEvet canim her serde bi hayir vardir.gidersem bile bayramdan sonra cnm.sen naptin
ben beklmedeyim canım adeti beklyorum bugün 14. günüm inş tutmuştu
yok canım ya sadece çok bunalıyorum ter basıyor ama oda norrmal sanırım hava çok sıcak hiç belirti yokIns kuzum.belirtin warmi ufaktan?
yok canım ya sadece çok bunalıyorum ter basıyor ama oda norrmal sanırım hava çok sıcak hiç belirti yok
Hayırlı ve sagliklisi inşallahDuzelmiyor malesef canim duadan baska bisey gelmiyor elden Rabbim hepimizr nasip eder insAllah
Benimde 1senedir olmuyo bi problem yok ama umudumuzu kaybetmiyoruz calismalara devam insallah herkesin gonlune gore olur hersey ben yeni katildimbende 2,5 senedir uğraşıyorum bizde de bi problem yok ama olmuyor önümüzdeki ay ilk aşılamam yapılacak
ayy canım benim inşalllah ben bu ay benim peşimede hemen sen hamile oluruz. birde akşam 14.günümdü ve ilişkiden sonra karnım çok ağrıdı ilk defa ağrıdı bu kafamı karıştırdı acaba çatlatma iğnesi yapmadım kist mi oluştu kiIns sen hamilesindir cnm
Benim ilkinde beş, ikincisinde 7 gün gecikmişti canım. Ama şüpeleniyorsan kan testi yaptırmanı öneririm.Kızlar çatlama iğnesi vuruldum bgun 20. Günü idrr yaptım negatif ckti ama adetim 2 gün geçti ndn biln vr mi
Tmm da ndn geçiliyor adet aynı gün glmesi gerekmiyor muBenim ilkinde beş, ikincisinde 7 gün gecikmişti canım. Ama şüpeleniyorsan kan testi yaptırmanı öneririm.
Hiç bir fikrim yok, iki denemeden sonra kist oldu bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay doktoru değiştirmeyi düşünüyorum.Tmm da ndn geçiliyor adet aynı gün glmesi gerekmiyor mu
Folik asit olarak inofolic icin. Cok faydali. kist icin iyi. Hem adet düzenler. Yumurta geliştirir. Kist olmasını engeller. Kadınlar Klubünde kullanıp cok fayda gören var. Bende yeni başladım. Bakalım hayırlısıHiç bir fikrim yok, iki denemeden sonra kist oldu bende bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay doktoru değiştirmeyi düşünüyorum.