- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.227
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.641
Allah razı olsun kalpler aynı şey için atıyor güzelim birbirimize duacıyız şükürler olsunAllah razi olsun...Etmemmi canimmm inan hep aklimdasiniz test sonucu aldigimda bile.aklimdaydiniz Rabbim en.kisa zamanda yuzunuzu guldursun insAllah....
5. Hafya girdik teyzsiii daha keseyi gormedik doktor 15 gun sonra dedi bakalm bnde altan.baktrmak istemiyorummm tanimasamda hepinizi seviyorummm
Aynen oylee kizlar her sey dua uzerine kurulmus bu ayyy Rabbimmm yuzunuzu guldursun insAllahAllah razı olsun kalpler aynı şey için atıyor güzelim birbirimize duacıyız şükürler olsun
Yaptirdim doktora gittim negatif cikti sokturucu verdi doktor yumurtalar normal boyutta dedi kist falanda yok kullansam mi sokturucuyukan testi yaptır inşallah vardır benimde çıkmamıştı testte ama kanda çıktı adetimi 12 gün geçmişti
bence kullanma derim canım ama kendin bilirsin benim ablamın 1.5 ay adeti gecikti kan ve test yaptı yok çıktı doktor söktürücü verdi içmiş ama yine sökmedi doktora tekrar gittiğinde hamile çıktıYaptirdim doktora gittim negatif cikti sokturucu verdi doktor yumurtalar normal boyutta dedi kist falanda yok kullansam mi sokturucuyu
Oylemi yapayim canim ilk defa boyle bisey yasiyorumbence kullanma derim canım ama kendin bilirsin benim ablamın 1.5 ay adeti gecikti kan ve test yaptı yok çıktı doktor söktürücü verdi içmiş ama yine sökmedi doktora tekrar gittiğinde hamile çıktısonra doktor belki içtiğin söktürücü zarar vermiş olabilir bebeğe deddi ama maşallah hiç birşey olmdı 2 hafta sonra doğum yapacak inşallah sende hamilesindir canım
bence öyle yap ama yinede kendin bilirsin canım hiç belirtin filan varmıOylemi yapayim canim ilk defa boyle bisey yasiyorum
benide ekleyin canım listeyeAllah razı olsun kalpler aynı şey için atıyor güzelim birbirimize duacıyız şükürler olsun
canım yarın kan vercenmi adet oldun muYoksol tarafimda bisi var bende anlamadim kasiyo gbi sanki.bugun 12.gunum.test yptim negatif
canım yarın kan vercenmi adet oldun mu
inşallah hamile çıkarsınVericem cnm.adet olmadim dha
inşallah hamile çıkarsınyarın bize haber ver cnm sabırsızlıkla seni bekliycem
aynen öyle cnm off offNasipte ne varsa o cnm.
aynen öyle cnm off off
ay canım karamsar olma öyle öyle içten dua ediyorumki sana inş yanılırda hamile olur diye ,inşallahhh
allah hepimizin yüzünü güldür hayırlısıyla
yarın sonuçu alırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?