- 19 Mayıs 2016
- 396
- 248
- 18
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.661
Geçen ay laparoskopi oldum canım bekleme dönemindeydik yeni başladık çalışmalarabende durumlar pek iç açıcı değil sağ tüpüm kapalı ve endometrioma var yani şansım çok çok düşük. İşin kötüsü 6 ay içinde gebelik olmazsa tekrar laparoskopi olucam çünkü bana hiç dokunmamışlar yani tüpü falan açmak için hiç uğraşmamışlar sadece tanı amaçlı yapılmış. Şuan beklemekten başka elimden gelen bişey yok. Rabbim büyük inşallah tekrar ameliyata gerek kalmadan muradımızı verir. Senin ne zaman bat? İnşallah iyi haberler alırsın canım yaa.. Bu aralar o kadar cok hamile haberi alıyorum ki inşallah biri de sen olursun
hmm hayırlısı olsun canım olurda negatif çıkarsa sakın üzme kendini herşeyin vakti zamanı var kaçç yıldır evliydin
canım ne yaptın bellimi sonuçAynen cnm vakti zamanini Rabbim bilir elbet..4yillik cnm
Ben de merak ettim sonucunu :/ ins pozitiftircanım ne yaptın bellimi sonuç
Kasiklarima ara ara agri oluyo bazende adet olmusum gibi agrilar ama olmuyorumbence öyle yap ama yinede kendin bilirsin canım hiç belirtin filan varmı
loliltammmmm kızzAynen cnm vakti zamanini Rabbim bilir elbet..4yillik cnm
Günaydın arkadaşlar pco hastasıyım 3-4 ay klomen tedavisi gördüm sonuç negatif çıktı doktorum artık aşılama yapmamız gerekiyor dedi kafamız çok karıştı herkes daha çok erken diyordu tamam 1 yıllık evliyim ama 27 yaşındayım çok geç anne olmak istemiyorum tabi bir yandan anne olamıycaam korkusuda vardı. Aşılama yaptırmayua karar verdik bu sefer eşim işten ayrıldı masrafları için iş bulmasını bekleyecektik 3 ay geçti zaman geçtikçe stresim artmaya da başladı. Dedim bu ay tekrar doktor gitmeye başlıycam nolcaksa olsun doktora gitmek için adet olmayı beklerken adet olmadım hamile olduğumu öğrendimşu an çok mutluyum gerçekten rabbim olmayan herkeslere nasip etsin inşallah... Bu yazıyı da umut olması için paylaşıyorum sizlerle ....
İcmedim canimcnm ya bizim burda büyükler derki adet olacak gibi ağrın oluyoda adet olmuyorsan hamilesin derler içtin mi hap
Netten ogrenemez misinKizlarrr yaa benim tahlil pzartesiye kaldi
Netten ogrenemez misin
He bende verdin de sonuc p.tesiye kaldi sandim insAllah pozitif olur canimYok cnm.vermedimki daha kan.pzartesi vericem
He bende verdin de sonuc p.tesiye kaldi sandim insAllah pozitif olur canim
canım olsun bide idrar testi yap resminide koy bakalımYok cnm.vermedimki daha kan.pzartesi vericem
canım olsun bide idrar testi yap resminide koy bakalım
canım ben aİcmedim canim
hayılısı olsun canını sıkmaDun yaptim idrar cnim negatif.
canım ben a
hayılısı olsun canını sıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?