- 8 Mart 2015
- 918
- 919
- 133
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.481
Haklisin vallah artik hic bakmicam hep baska bisey yaziyor insanin daha cok kafasi karisiyor.. allahdan herseyKafani karistirma canim internette gezinirsen kafayi yersin doktor ne diyosa onu.uygula insallah hamile kalirsin
Internetten ovulasyon testı al cnm adetınden sonra 14 gın testı yap pozıtıf cıkarsa ılıskıye gırın bıde bunu deneyım derımMerhaba bende 2 senelik evliyim 1 yıldır deniyoruz nerdeyse olmuyor evet ben çok kafaya takıyorum doktora gittim polikistik overim olduğunu söyledi ama bu gibi hastalarda çocuk olma olasılığı çok yüksekmiş ayrıca Regli düzensizliğim var yumurtam çatlamıyomuş yani çatlasa bile denk getiremiyoruz galiba en sonunda gittim doktora aşılama yapalım dedi bunun öncesinde farklı tedavi gören varmı acaba arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin..
Aynen oyle canim insanin psikolojini bozuyo bu internetHaklisin vallah artik hic bakmicam hep baska bisey yaziyor insanin daha cok kafasi karisiyor.. allahdan hersey
sonucum o zaman tam cıkmamıs sonra doktorla gorustum beta hcg 1.20 cıkmış 3 gun sonra idrar tahlılı yaptım 2. çizgi silik cıktı fakat 10 dakıka sonra kayboldu testı cok salladım elımde galıba 2 gun sonra tekrar yaptım tek cızgı cıktı bugun gunum gecelı12. gun daha hastalanmadım sasırdım kaldımcanım hbsag eliza testi bulaşıcı hastalıkların bakıldığı bir test gebelik testi beta hcg olmalı, tahlilin girişinni doktor kendi mi yaptı başka birimi?
Doktorun bu konuda bisey demedi mi canim mesela cocuk yoksa sokturucu verebilirdi ben her ay duphaston iciyorum adetim duzenlensin diye verdi eger cocuk olursa cocugun tutunmasinida sagliyormus .sonucum o zaman tam cıkmamıs sonra doktorla gorustum beta hcg 1.20 cıkmış 3 gun sonra idrar tahlılı yaptım 2. çizgi silik cıktı fakat 10 dakıka sonra kayboldu testı cok salladım elımde galıba 2 gun sonra tekrar yaptım tek cızgı cıktı bugun gunum gecelı12. gun daha hastalanmadım sasırdım kaldım
özelde tüp bebekse uygulanır doktor uygun da görüyorsa.genelde defalarca düşük yapan yaşı ileri olanlara falan yapıyorlar.benim 1 dış gebelik 1 normal düşük 1 negatif tüp sonucum vardı .bana doktorum kendisi yaptı ama nasip değilmiş tutmadı zatenBende yeni ogrendim bu asi herkese uygulanmaz mi ya :)
zaten benimkisi muamma.ben kendim yapıyodum 1 çay kaşığı kadarı 5 dk.kaynatıyodum bişey olmuyodu.işterinde aşçıya rica ettim oda yanlışlıkla çay kaşığı yerine yemek kaşığıyla koymuş beni mahvettiben hayıt suyu içiyorum hiçöyle bişey olmadı????
zorlaşmıyor vaktini bekliyorben yıne hasta oldum kızlar 26.ayıda kapattım Rabbım sabır versın her ay bıraz daha zorlasıyor
Ben yarida biraktim bas donmesi oldu ben de bi zarari olmaz insAllahzaten benimkisi muamma.ben kendim yapıyodum 1 çay kaşığı kadarı 5 dk.kaynatıyodum bişey olmuyodu.işterinde aşçıya rica ettim oda yanlışlıkla çay kaşığı yerine yemek kaşığıyla koymuş beni mahvetti
hayırlısı inşaallah sebep olur kimmiş doktor@ciftsariliyumurta abla yeni bir dr buldum Prof infirilite uzmanı aynı Zaman'da dün gittim bat olduğumda kan tahlili yaptıracağım eşimde bugün tahlil verdi bakalım sonuç ne olacak inşallah iyi sonuçlanır
yumurtalara faydalı fakat her bünyeye göre değil tansiyon düşürüyor ve benim zaten düşük tansiyonum yani ben kullanmadım birdahaBen yarida biraktim bas donmesi oldu ben de bi zarari olmaz insAllah
Adetliyken baslamistim bes gun kullanabildim simdi adetim gecikti 10 gun testte yapmadim insAllah kist falan olusmazyumurtalara faydalı fakat her bünyeye göre değil tansiyon düşürüyor ve benim zaten düşük tansiyonum yani ben kullanmadım birdaha
Kzlr çatlama iğnesi oldum bgun 10. Günum test ypsam ckr mi
daha 10. Gün etkisi vardır diyorlar iğnenin ondan silik çizgi çıkar diyorlar doğru mu sonradan hüsrana uğramak istemiyorumCikabilir cnm.benim arkadas 10.gun idrar yapmis silik cikmis.oda ayni sen gbi catlatma ignesi olmustu
İnss hamile kalırsin nzmn test ypcnKizlarrr selamlar.hayirli ramazanlar olsun....2.asilamam oldu ve bugun 7.gunum.nolur dua edin banada.ben hepinize ediyorum....Rabbim cumlemize en tez zamanda saglikli hayirli evlatlar Nasib eder ins
daha 10. Gün etkisi vardır diyorlar iğnenin ondan silik çizgi çıkar diyorlar doğru mu sonradan hüsrana uğramak istemiyorum
İnş cnm da nebliyim bnde kararsız kaldım.sWalla karar senin arkadasim.ins vardir
İns
İnss hamile kalırsin nzmn test ypcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?