- 20 Ekim 2015
- 163
- 22
- 28
- 28
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.501
Ins cnim benim tum isteyenlere nasib olsun ins.pzar gunu ypcam cnm[/QUOTE ins vrdr ttlm bnmde bgun aşırı belim agrio acba belirtsmi ki
İnş vr
Kzlr çatlama iğnesi oldum bgun 10. Günum test ypsam ckr mi
Tmm cnm adetimi bklicemCanım bekle çünkü catlama ignesi pozitif gosterio 14 gün sonra yap
İnsanın piskoloji bozuluo sonra onun için ama inşallah hamilesindirTmm cnm adetimi bklicem
Ewd ben 4 senedir ne cektim vla .s ve hangi doktora gtdysem çocuğun olmz dioİnsanın piskoloji bozuluo sonra onun için ama inşallah hamilesindir
Pco teşhisi ve yumurtalığım hiç çatlama yapmio İğne vuruluorum Gine ctlmiyoSenin problemin ne canim
Pco teşhisi ve yumurtalığım hiç çatlama yapmio İğne vuruluorum Gine ctlmiyo
Inofolic combi isimli folik asit var. Onu kullan. Pkolularin yumurta kalitesini artırıyorPco teşhisi ve yumurtalığım hiç çatlama yapmio İğne vuruluorum Gine ctlmiyo
Inofolic combi isimli folik asit var. Onu kullan. Pkolularin yumurta kalitesini artırıyor
En az iki ay
Bu ilacı cok araştırdım. Ikinci aydan itibaren pek çok kadim pozitif sonuç almışBende onu kullaniyorum cnm.1ay olcak iste.acaba ne kadar kullanmak gerek
Bu ilacı cok araştırdım. Ikinci aydan itibaren pek çok kadim pozitif sonuç almış
ben folbiol kullanıyorum ama aynı etki mi acabaInsallah bizede pozitif sonuc werir cnm.
Inşallah. Ben daha kullanmadim. Cok faydaliymis. Hatta kilolularin insülin direnci icin bile madde var bu ilacin icinde.pzt sipariş vericem eczaneyeInsallah bizede pozitif sonuc werir cnm.
Inofolic combi pkolu ve aşırı kilolular icinben folbiol kullanıyorum ama aynı etki mi acaba
hımm bilgim yoktu canım çok sağol cevap verdiğin içinInofolic combi pkolu ve aşırı kilolular icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?