- 19 Kasım 2014
- 246
- 187
- 53
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #103.421
INş aminRabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin darısı bütün isteyenlere nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INş aminRabbim sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin darısı bütün isteyenlere nasip etsin
Gözün aydın canım rabbim saglıklı kucağına almayı nasip etsin @HayatAynaSnYansimasi benimde 5günvar bende merakdan ölcemHic bi belirtim yoktu cnm adetim gecti annnemin zoruyla eczaneden test alip yaptim ve sonrasinda gozlerime inanamdm bugun dr gitigimde 5 haftalik oldugunu ogrendimmm
Hayirli olsun Allah inşallah isteyen herkeze nasip eder :)ALLAHA SUKURLER OLSUN HAMILEYIMM Umarim Olmayan herkese En Kisa zamnda Rabim nasip Eder......
Rabim insaAllah Olmayan herkese nasip eder inan bende cok bekledim tam 4 yildir hic beklemedigim anda geldi en buyuk nedeni stresmis demekk neolur adet gunlerinizi takip etmeyin iliskiye giriken olurmu olmaz mi diye dusunmeyin akisina birakin insaAllah olurGözün aydın canım rabbim saglıklı kucağına almayı nasip etsin @HayatAynaSnYansimasi benimde 5günvar bende merakdan ölcem
Amin cnm Aminnn cok tesekur ederimHayirli olsun Allah inşallah isteyen herkeze nasip eder :)
Sanırım testi doğru yapamamış yeteri kadar sıvı materyal alınmamışmerhaba bayanlar simir testi sonucum boyle çıktı bişey anlamadım test yapılamamışmı :s
KLINİK BULGULARI
RAPOR BİLGİLERİ
KLİNİK TANI Sat: 11.4.2016 MAKROSKOPİK BULGULAR 1 Adet lam (PAP ile boyandı) Konvansiyonel PAP smear İnflamasyon nedeniyle değerlendirmeye elveişli olmayan yayma Endoservikal/transformasyon bölge bileşeni:yok SONUÇ ................ EPİKRİZ - Yayma inflamasyon nedeniyle değerlendirmeye elveişli değildir.
Merhaba bende 2 senelik evliyim 1 yıldır deniyoruz nerdeyse olmuyor evet ben çok kafaya takıyorum doktora gittim polikistik overim olduğunu söyledi ama bu gibi hastalarda çocuk olma olasılığı çok yüksekmiş ayrıca Regli düzensizliğim var yumurtam çatlamıyomuş yani çatlasa bile denk getiremiyoruz galiba en sonunda gittim doktora aşılama yapalım dedi bunun öncesinde farklı tedavi gören varmı acaba arkadaşlar Allah herkesin gönlüne göre versin..
Bende 10 aydır hamile kalamiyorum eşimden ve bende de çok ciddi sorun yok hafif düzeyde pko var ama adetlerim düzenli yumurtlama var 2 defa klomen kullandım bidefada gonal f ile aşılamaya başladık ama eşim stresten örnek veremediği için yarıda kaldı çok stres oluyorum ve kendimi ve eşimi yipratiyorum daha radikal bir kararla tüp bebek tedavisine başlasam mi diyorum
Aynn cnm katiliorum sana aynısını doktorum da dedi bana bende suan ole yapmaya çalışıyorum hiçbişey takip etmio rum inan suan adetim nezmana ona bile bakmadım hayırlısı inşallahRabim insaAllah Olmayan herkese nasip eder inan bende cok bekledim tam 4 yildir hic beklemedigim anda geldi en buyuk nedeni stresmis demekk neolur adet gunlerinizi takip etmeyin iliskiye giriken olurmu olmaz mi diye dusunmeyin akisina birakin insaAllah olur
Sanırım testi doğru yapamamış yeteri kadar sıvı materyal alınmamış
Amin cnm aminn herseyin hayirlisiAynn cnm katiliorum sana aynısını doktorum da dedi bana bende suan ole yapmaya çalışıyorum hiçbişey takip etmio rum inan suan adetim nezmana ona bile bakmadım hayırlısı inşallah