- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #103.301
Ah cnm sorma o kirmizilari her görüsumde bende ole olurum benimde 3 gün sonra adet günüm dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bende çok ağladım nasip kısmet inş birgün bizimde yüzümüz gülcek üzme kendini
Sagol canim insAllah bizede nasip olur o gunlerAh cnm sorma o kirmizilari her görüsumde bende ole olurum benimde 3 gün sonra adet günüm dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bende çok ağladım nasip kısmet inş birgün bizimde yüzümüz gülcek üzme kendini
MERHABA BANADA T ŞEKLİNDE RAHMİN VAR DENİLDİSİZ HİSTEROSKOPİYİ NEREYE YAPTIRDINIZ HAMİLE KALABİLDİNİZ Mİ BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMCanim duzenli olarak her ay tedavi oldum en son 3 ay onca laparaskopi ve historoskopi oldum t rahim teshisi konuldua ameliyatla duzeltildi fakat hala gebe kalamadm
amin inşaallahAleyküm selam canim :) Amin insallah bu mübarek gecede hepimiz birbirimize dua edelimHerkesin miraç kandili mübarek olsun kardeşlerim :))
CANIM SENİN KANDİLİNDE MÜBAREK OLSUN ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞAALLAH.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SİZİN DOKTORUNUZ KİM PROBLEM NEYDİ BEN DE ARAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUM KENDİME YARDIMCI OLURSAN TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİMselamun aleyküm kızlar Miraç kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah
bu arada benim tüp bebek tutmadı nasip değilmiş kızlar.Her zamanki gibi rabbimin ol demesini bekleyeceğiz
selamun aleyküm kızlar Miraç kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah
bu arada benim tüp bebek tutmadı nasip değilmiş kızlar.Her zamanki gibi rabbimin ol demesini bekleyeceğiz
Sabirla istiyecegiz canim Rabbimden boynumuzu bukuk birakmiyacak insAllahselamun aleyküm kızlar Miraç kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun inşaallah
Hayirlisi olsun hakkinda insAllahHayırlı kandiller herkese. Kendime de sizlere de tum isteyenlere de dua ettim Allah kabul etsin insallah. Ben cok aralikli giriyorum, bu ay ikinci kez klomen ve igne ile deniyoruz sonuc haftaya belli olacak. Rabbim hayirli kilain insallah...
Ben iki defa daha gordumben yokken kimse kırmızıları görmedi mi yahu görmediyseniz listeye hamile diye ekleyeyim sizi kızlar
Bende bugün gördüm çok mutsuzumBen iki defa daha gordum
Ne gusel bir Liste olusturmussun bizde 3 senedir istioruz olmuoHamilelik Takvimi
bebeem ---------------- ---13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
tm26 ------------------- ---3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
umutbitmz ----------- ---17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
aysima00 ------------- ---24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
esoes1919 ------------ ---21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
zeynepsibel ---------- ---9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
emine sabrim ------- -------------------------------- İyi ki doğdun Prens Berat Ömer 21 Mart 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
Kara_bocugum88 - ---3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
Sirinemm_lina ----- ---22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
ftsch ------------------ ---15 Aralık-23.deneme Prenses Gökçe Hatunu bekliyoruz
yaren92 -------------- ---04 Mart-17.deneme Cinsiyetinibekliyoruz
Ezra35 --------------- ---02 Mart-16.deneme Cinsiyetinibekliyoruz
ilfa53 ----------------- ---11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
Sonsuz_umut ------ ---18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
Karadut41 ---------- ---28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
Pembe-beyaz ------ ---10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@Sermincigimm -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
S sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
Kilim ve tohum ---- ---14 Nisan-19.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------27 Nisan-18.deneme Çalışmalara devam
nurun_ala_nur --- ---08 Mayıs-22.deneme Prensesini bekliyor
@yusufseyma ------------08 Mayıs-12.deneme Çalışmalara devam
@mdk35------------------10 Mayıs-36.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
kiymetlimiz --------- ---10 Mayıs-36.deneme Tüp bebek aşamasında
citlembik1994 ----- ---12 Mayıs-23.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
ciftsariliyumurta -- ---21 Mayıs-36.deneme Kün Fe Yekün
@ebrar09-----------------29 Mayıs-25.deneme Çalışmalara devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?