- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.241
Klomendendir diye düşünüyorum canm benmde oluyodu o ağrılar. Hatta genel olarak benm adetimin bittiği gün oluyo mesela. Büyümesiyle alakalıdır yani. Buda iyi bişey demek oluyo zatenbenm klomenle iğneyi kullandığım ay adet olana kadar kasıklarımda hep sızı sancı falan oluyodu
Kizlar incir.kuru ve soğan kuru faydali.mi sizce ise yarar mı denemiş olan var mı ay varsa direk bende baslicammmm
Tamam canim o zaman agrilar normal, sonucu bekleyecegiz daha :)
Çikolata kisti ise ol bence benim komşum da oldu şimdi bir buçuk yaşında kızı var tüp bebek le de olmadı gerek kalmadı kendiliğinden oluverdi Rabbim sana da versinMRb arkadaslar benımde cok buyuk sorunlarım var dusunmekden artık basım agrıyo sol yumurtalııgımda 7,5 cm kıst var amelıyat dıyolarustune pko luymusum şok oldum ogrenınce yumurtam tam catlamadıgı ıcın anne olamıyomusum bebek sahıbı olmak ıcın yanıp tutusuyorum varmı bu sekılde olan anne . amelıyat olmakda ıstemıorum kıst ıcın doktorum ılk oncelık kıst dıyo
polıkıstık over dedı doktorum cnm yaÇikolata kisti ise ol bence benim komşum da oldu şimdi bir buçuk yaşında kızı var tüp bebek le de olmadı gerek kalmadı kendiliğinden oluverdi Rabbim sana da versin
İnşaallah tutmuştur canm hakkında hayırlısı olsun :))
bilmiyorum canım o durum tam olarak ne olduğunu şansın nasibin bol olsun Allah büyükpolıkıstık over dedı doktorum cnm ya((
Tüp bebek mi yaptın canım inşallah ben de aşılama oldum inşallah nasip allahıhayırlısı......Amin insallah, hepimiz bu ay guzel guzel haberler alalim insallah
Canm incir kürünü tedavi gören bi tanıdığım yaptı hamile kaldı. Soğan kürünün de faydası var. Burda soğanı falan yapan biçok kişi var bende dahil
Faydasını gordunmu peki canım kürü :)
Kızlar nerelerdesiniz kanamam var leke halinde az evvel lavaboya gittim sülük şeklinde bişe geldi neden gelir bilen var mı yatıyorum sabah beri ne o aşılama için vrilen eşimin örneğimi tutmadı gerimi geldi acaba bilen yazsın lütfen
Sağol canım endişe etmem bu ne ilk olduğum zaman gelmedi bişe ikinci de oldum çamaşır bulaşmış koyu yeşil kara mı anlamadım kan sonra dan öyle olmuş ki pamuk kapamıştım resmen sümüksü açık kahve bişe gelmiş ne alaka anlamadım eşimin örneğimi tutmadı acaba olur mu öyle uyudum bugün çok aşılama sonrası elhamdürüllahCanm sen iyice dinlen şimdi. Sabah olunca da hemen doktorunu ara durumu bildir umarım bi sorun yoktur aşılama sonrası kanama yaşayan duymadım inşaallah herşey yolundadır sabah ola hayrola içini ferah tutmaya çalış allahın izniyle bişeycik olmicak
Sağol canım endişe etmem bu ne ilk olduğum zaman gelmedi bişe ikinci de oldum çamaşır bulaşmış koyu yeşil kara mı anlamadım kan sonra dan öyle olmuş ki pamuk kapamıştım resmen sümüksü açık kahve bişe gelmiş ne alaka anlamadım eşimin örneğimi tutmadı acaba olur mu öyle uyudum bugün çok aşılama sonrası elhamdürüllah
Evet canım onu da es geçtim salya gelince tutmadı mı endişesi olduVala bana işlem gördün ya ondan olmuş gibi geldi hani tahriş falan gibi yinede bilemiyorum ama anladığım ve yorumladığım bu yani. Korkulacak bişey değil gibi çünkü tam anlamıyla kanama değil leke sanırım
Vala canm ben bekarken yapmıştım uzun bi süre, adet düzensizliği sorunum vardı polikistik over var bende 17 yaşından beri. İşte 19 yaşındayken falan yapmıştım sanırım ve düzenli bi şekilde oluyodum. Onun dışında kistin atılması için de yapılıyo iltihap da söküyodu galiba. Faydasını gören biçok kişi var tabi. Sen ne için kullancaksın?
Tüp bebek mi yaptın canım inşallah ben de aşılama oldum inşallah nasip allahıhayırlısı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?