- 25 Mart 2015
- 202
- 107
- 33
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.081
hoşgeldın aramıza doktora gittinmiSlm kızlar bende çok istiyorum çocuk sahibi olmak ama olmuyor 2yil oldu olumlu bi sonuç yok :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldın aramıza doktora gittinmiSlm kızlar bende çok istiyorum çocuk sahibi olmak ama olmuyor 2yil oldu olumlu bi sonuç yok :-(
hoşgeldın aramıza doktora gittinmi
hsg falan cekimedenmi asılama yaptılarİlk etlige gittim Zübeyde hanıma birşey bulamadılar aşılama yaptılar 2defa tutmadı sonra başka bi doktor önerdiler ona gidiyorum çok ilgileniyo kızdı neden hemen araştırmadan aşılama yaptılar dedi
hsg falan cekimedenmi asılama yaptılar
nasibi olanın oluyo ılk asılamanı ne zaman yaptınBirşey çıkmadı iste aşılamaya. Yolladı bu gittiğim normal yolla hamile kalmayı tercih ettiriyor birçok kişi de hamile kaldi
10ay oldunasibi olanın oluyo ılk asılamanı ne zaman yaptın
Tabi olası öylede mevlam demekki zamanımız var mevlam kimsenin kucağını bos bırakmasınnasibi olanın oluyo ılk asılamanı ne zaman yaptın
amin canım banada ıkı yıldır doktorlar bekle olur dıyolar sımdı doktorum klomene basladı ıki ay denıycez olmazsa asılama yapcakTabi olası öylede mevlam demekki zamanımız var mevlam kimsenin kucağını bos bırakmasın
amin canım banada ıkı yıldır doktorlar bekle olur dıyolar sımdı doktorum klomene basladı ıki ay denıycez olmazsa asılama yapcak
yaklasık 6 aydır falan plıkıstık oversın dıyolar öncesinde hıc bır sey yoktu
benım24.aya gırdi hıc bır sekılde gebelik olusmadı nasibi yok demek RABBIM NASİP ETSINHayırlısı canım ya bakalım ne ocak sonumuz
Benimde ayni senin gibi 22aydir istiyorum olmadı hic bi sekildebenım24.aya gırdi hıc bır sekılde gebelik olusmadı nasibi yok demek RABBIM NASİP ETSIN
sen korundunmu hıc bız 5 ay korunduk 26 ekım 2013 te evlendmBenimde ayni senin gibi 22aydir istiyorum olmadı hic bi sekilde
Mayısta evlendim 15ay düşünmediksen korundunmu hıc bız 5 ay korunduk 26 ekım 2013 te evlendm