- 20 Ocak 2008
- 207
- 1
- 44
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar bekarken pcos tedavisi için doktora giderdim oarada hep kısırlık tedavisi görenlere bakar acırdım üzülürdüm bilmediğim bir çok terim vardı duyduğum hani acıma acıncak hale düşersin derler ya şimdi bende onlar gibi tedavi oluyorum bilmediğim oterimleri şimdi öğrendim uygulanmadık tahlil kalmadı ama olmuyor o günlerde hiç benimde böyle bir durum yaşayacağım aklıma gelmemişti o insanlara üzülürdüm ama anne olamamanın acısını bilmediğim için onları anlamam mümkün değildi saddece üzülmekle yetiniyordum niye bu kadar dert ediyorlar allah vermezse olmaz diyordum ama şimdi onları çooooook iyi anlıyorum evet allah vermezse olmaz ama takmamak insanın elinde değilmiş bunu öğrendimkimse başına gelmeden bunu anlayamıyor rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bunu nasip edene kadarda bizlere sabretmeyi nasip etsin sevgiyle kalın
arkadaşlar bişey socam pcos hastası olduğunuzu yazmışsınız ben hiç adet olmuyorum sizde öylemi oluyor
arkadaşlar bişey socam pcos hastası olduğunuzu yazmışsınız ben hiç adet olmuyorum sizde öylemi oluyor
slm lar bende aranıza yeni katıldım.hamile kalmak için çaba gösterenlerden biriyim.ama her defasında hüsran((((
belenay, gözek ordamısınız?sizin çocuk varmı?
SELAM
BENDE GANOPHEN KULLANDIM, BENİMDE YUMURTALARIM OLUŞUYO AMA ÇATLAMIYO BU NEDENLE GEÇ ADET OLUP, AZ OLUYORUM DOKTORA GİTTİM 1 HAFTA SONRA DA DUPHASTON KULLANACAĞIM BAKALIM HAYIRLISI GÖRÜŞMEK ÜZERE naniknanik
kızlar ya pko nun tedavısı sadece zayıflamakmış cidden öylemi yaff baska tedavısı yokmu
Merhaba Bende sizler gibi anne olmayı dusleyenlerdenim yaklasık 8 aydır deniyoruz.. bizde de hiç br problem yok cok sukur ama ben stres yaptıgım için olmuyor herhalde.. (diye dusunuyorum) biraz kendimi rahatlatmak için sizlerle paylaşmak istedim.. bu stresi yenmenin bir yolu varmı.. cok ugrasıyorum bu ay gebelkle ilgili hicbirsey yapmıcam unutucam diyorum ama bir turlu olmuyor..
kızlar merhaba dilerim allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi nasip eder gerçekten kafaya takmamak çok zor hatta imkansız bende 6 aydır bebek bekliyorum dr daha yeni stres yapma diyor en sonunda stresten regl gecikmesi yaşadım tam 13 gün kan testi yapıtrdım sınuç negatif dr stresten dedi ve tahlil verdi yaptır diye sizden ricam bu tahlilleri daha önce yaptıran arkadaşlar varsa bana normal değerleri kaç olmalı söyleyebilirlermi PROLAKTİN LH FSH VE TSH