Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben size hikayemi anlatim. 1 yillik evliyim hatta tam bir yil olmadi sayilir pazar gnu evlilik yildonumumuz. ☺☺☺ eger boyle guzel bi haber olursa mutluluktan ne yapariz bilinmez ☺ 1 yildir korunmuyoruz kizlar ama bende ilk doktora gittigimde prolakton yuksekligi cikti daha snra dostinexle normale dondu adet duzensizligimde vardi onun icinde doktor once adetini duzene sokmamiz lazim dedi ve bana klomen verdi 6 aydir duzenli 28 gunde vir hasta oluyorum bu ay ilk defa 8 gun gecikmem oldu adetin duzene girince gel demisti doktor veya hamile filan kalirsanda kalmazsanda gel demisti gidemeik biz su an kafam cok karisik bir suru ruya goruyorum v.s v.s :(

Ben size hikayemi anlatim. 1 yillik evliyim hatta tam bir yil olmadi sayilir pazar gnu evlilik yildonumumuz. ☺☺☺ eger boyle guzel bi haber olursa mutluluktan ne yapariz bilinmez ☺ 1 yildir korunmuyoruz kizlar ama bende ilk doktora gittigimde prolakton yuksekligi cikti daha snra dostinexle normale dondu adet duzensizligimde vardi onun icinde doktor once adetini duzene sokmamiz lazim dedi ve bana klomen verdi 6 aydir duzenli 28 gunde vir hasta oluyorum bu ay ilk defa 8 gun gecikmem oldu adetin duzene girince gel demisti doktor veya hamile filan kalirsanda kalmazsanda gel demisti gidemeik biz su an kafam cok karisik bir suru ruya goruyorum v.s v.s :KK43:
bence beklemeden git canım testini yaptır sonrada doktora git bu kadar emeğe yazık olmasın

Ben size hikayemi anlatim. 1 yillik evliyim hatta tam bir yil olmadi sayilir pazar gnu evlilik yildonumumuz. ☺☺☺ eger boyle guzel bi haber olursa mutluluktan ne yapariz bilinmez ☺ 1 yildir korunmuyoruz kizlar ama bende ilk doktora gittigimde prolakton yuksekligi cikti daha snra dostinexle normale dondu adet duzensizligimde vardi onun icinde doktor once adetini duzene sokmamiz lazim dedi ve bana klomen verdi 6 aydir duzenli 28 gunde vir hasta oluyorum bu ay ilk defa 8 gun gecikmem oldu adetin duzene girince gel demisti doktor veya hamile filan kalirsanda kalmazsanda gel demisti gidemeik biz su an kafam cok karisik bir suru ruya goruyorum v.s v.s :KK43:

klomenı 6 aymı kullandın cnm?hemen gt cnm sen doktora.nası ruyalar goruyosun?

Evet dogru diyosun yarin olmazsa pazartesi mutlaka gidicem. Doktor bana gec dollenmedende bahsetmisti acaba oyle biseymi ki hamilelik idrar testinde hemen belli olmaz diyolar ozellikle gec dollenmede dogru mu bu konularda cok bilgisizim zaetn 1 yillik evliyim hic bi tecrube yok bende ☺☺

Evet dogru diyosun yarin olmazsa pazartesi mutlaka gidicem. Doktor bana gec dollenmedende bahsetmisti acaba oyle biseymi ki hamilelik idrar testinde hemen belli olmaz diyolar ozellikle gec dollenmede dogru mu bu konularda cok bilgisizim zaetn 1 yillik evliyim hic bi tecrube yok bende ☺☺

doğru cnm.gec dollenmede hemen bellı olmuyormus

doğru canım ben kadın doğum hastanesinde hemşireyim geç döllenme diye bişey var spermler 72 saat canlı kalabiliyolar :)

Yok hayir klomeni 3 ay kullandim her adet bitisinin 5. Gunu 5gun boyunca her gun bir tane aldim ondan snra adetim duzene girdi zaten doktor bana klomeni adetimi one cekmek icin vermisti 6 aydir duzenli 28 gunde bir adet oluyordum bu ay olmayinca suphelendim

Ayy insallah oyledir bazilari var soruyorum idrar testini adete 3 gun kala yaptim pozitif cikti diyolar bu da beni umutsuzluga sürüklüyor

Yok hayir klomeni 3 ay kullandim her adet bitisinin 5. Gunu 5gun boyunca her gun bir tane aldim ondan snra adetim duzene girdi zaten doktor bana klomeni adetimi one cekmek icin vermisti 6 aydir duzenli 28 gunde bir adet oluyordum bu ay olmayinca suphelendim

klomen adetı duzenlıyormusmu?ılk kez duydumm

Vallahi bilmiyorum oyle demekki ozele gidiyorum ben bide surekli ayni doktorum. Bana once adetini one cekmem lazim daha sonra diger islemlere gerek kalirsa uygulariz dedi. Snra bi baktim klomeni yazdi bana duzene girdim sonra esimdende sperm testi istemisti ama yaptirmaya firsat olmadi isten gucten

canım her hastada çıkan belirtilere göre değişiyo bildiğim kadarıyla ama hormonal tedavi uygulanıyo

bana doktor klomen werdı cnm sbh aksam ıctım 16mm yumurta oldu sonra adet oldum we daha sora klomenı 3e ckardık yumurta olusmadı:( iğneye gecelım dedı oyalanmayalım dedı.iğneyle hemen hamıle kalan warmı?bende pko war

Ya tabu moralimi bozmamaya calisiyorum kafama takmiyorum azaten prolaktin hormonuda stresten dolayi yukseliyormus doktor bana cokmu stres yapiyorsun bu kadar sikma kendini dedi hatta esimle filanda konustu fazla bu konus ustunde konusmayin stres yapiyor esin diye

Back
X