• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.

6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim:emir_bebek:

merhaba manolya,bende seninle aynı durumda sayılırım. 5 yasında kızım var. bir yıldır uğraşıyorum ama ikinci hamilelik yok.kendi hormon testlerimde bir sorun yok. ama eşiminki ne şimdilik gerek duymadı dr.. bir kaç ay daha deneyeceğiz. bir defa gonaphene içtim.adetin 5.günü başlayıp, 10.gün de bitiriyorsun. aşılama vs.. düşünmüyoruz henüz.. ofiste yoğun olmayan düzenli bir işim var. :dance:kısaca geçmek istedim durumumu.
yazarsan ortak sorunlarımızı paylaşır,gündemimizi yazarız.hoşçakal.
:dance:

çok korkuyorum, 1,5 yıllık evliyiz, 8 aydır korunmuyoruz, iltihap tedavisi ve adet düzensizliği ile ilgili haplar kullandım bu arada ara vermek zorunda kaldık, tekrar başladık ama olmuyor işte, eşim şehir dışına gidecek yakında, düzen falan da kalmayacak, bundan sonra da zor olur artık di mi ? benle beraber çocuk düşünen tüm arkadaşlarımın oldu, doğurdular veya doğurmak üzereler, benim hiç ümidim yok, rüyalarıma giriyor artık, inanın ki çok korkuyorum çocuğumuz olmayacak diye , ne yapacağımı bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar be aranıza yeni katıldım ...ben 96 yılında evlendim evlendikten üç ay sonra çocuğum olmuyor diye doktora gittim ilaç verip gönderdi ama olmadı daha sonra çevremde ne kadar k doğum uzmanı varsa hepsine gittim gene olmadı derken tam 3.5 sene geçti aradan en son bir doktor önerdiler orayada gittim ama çok ümitsizdim neyse adetim düzensiz diye düzenleyici verdi ilk ay kullandım düzeldi daha sonra eşimden ve benden bi kaç test istedi yaptırdım temiz çıktı bana iki tane ilaç verdi bunları iç adet olursan gel dedi içtim adet oldum gene gittim bu sefer aynı ilaçlara bi tane daha ekledi bunları iç iki ay sonra adet olursan gel dedi ilk ay içtim çok düzenli saati saatine ikinci aya gerek kalmadı hamile kaldım bir tane 8 aylık doğan sbırsız ama nur topu gibi bir oğlum oldu yerimseniben şimdi 8 yaşında ama ben gene hamile kalamıyorum doktora gittim bütün testler yapıldı herşey temiz rahim filmide çektirdim tüpler açık şimdi yumurtlama tedavisi görüyorum iki aydır ilk ay yumurtlamadım ikinci ay yumurtladım ama olmadı bu ay gidemedim bakalım öbür ay nolcak çok moralim bozuk ama inşallah fazla bekletmeden gelir bebişler :uhm::uhm::uhm::uhm:

merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.

6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim:emir_bebek:

mbr canım bende 5 senedir araştırma yapıyorum en sonunda sebebini buldum histeroskopi çektirdim rahimde perde olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldum şimdi sürecin geçmesini bekliyorum 4 ay sonra gebeliği tekrar denicem.benimde sorunum 5 sefer tekrarlıyan bebek ölümleriydi.sana tavsiyem sende histeroskopi çektir orda herşey daha net çıkıyor

:
arka daşım ilk kullandığın hapın adı yok mu ben de iğne tedavisi görüyorum şuan bebeğin oldumu bilmiyorum hapın adı varsa vere bilirmisin

ben ilk çocuğumda 3 tane ilaç içtim adları duphaston gonaphene dekort doktorumun tarif ettiği gibi kullandım iki ay içicektim ilk ay hamile kaldım 8 aylık doğum yaptım bir oğlum var şimdi 8 yaşında aynı ilaçları oğlum doğduktan bir kaç yıl sonra kullandım ikinci olsun diye ama işe yaramadı şimdi tedavi görüyorum ama olmuyor yumurtlama tedavisi kafama takılan okuyorumda başkalarının yazdıklarını onlar yumurtlama tedavisi görürken yumurtaların kaçtane oldğunu kaç mm olduğunu biliyolar bana doktorum 21.günü progesteron testi yaptırmamı söyledi o testtede sadece yumurtlayıp yumurtlamadığın belli oluyo hiç ultrasonda bakmadı yumurtamın çatlayıp çatlamadığını söylemedi sizler nasıl tedavi görüyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim inşallah hepimiz tez zamanda hamiş oluruz :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

nereden başlanmalıki okuduğum onca yazıdan sonra.bende hamile kalamıyuorum.nerde bi bebek görsem içim acıyo.7 aydır korunmadığım halde pkoluyum bu arada .benden sonra evlenen arkadaşlarımhamile kimisinin çocuğu bile oldu ya bennnn:çok üzgünüm:allahım ne olur bana evlat özlemi yaşatma ..her ay belki bu ay olur diyorum ama maleseff olmuyor.bende sizler gibiyim.ama umudum var benimmm.olucak biliyorum bende anne olacağımm ve burdan haykıracağım sizlere diyeceğimkiiiii

BENDE ANNE OLUYORUMMMMMMMMMMMMMMMMM

inşallah kısmetcim.allah hepimize dünyaya haykırmayı,mutluluk gözyaşlarını nasip etsin.ben de iki yıllık evliyim.uzun zamandır yani evlenmeden önce de adet seyrekliği yaşıyordum.üç ay önce doktora gittiğimde birtakım hormon tahlilleri istedi.sonuçta hiperprolaktinemi çıktı.mr istedi doktorum.beyinde hipofiz tümörü çıktı.iki aydır ilaç kullanıyorum ve korunmuyoruz.hamile kalmam düşük bir olasılıkmış.oysa bizim en büyük hayalimiz sağlıklı bir bebeki eşimle.zaten 10 yıllık hasretten son ra evlenmiştik.dünyam yıkıldı.

Arkadaşlar 1 yıllık evliyim 2 tane düşük yaptım üst üste.Ve sebebi bilinmiyor.Bende bebek çok istiyorum.Ama Rabbime hep yalvarıyorum.Hayırlı zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat ver . Düşük yapmak çok zor bir olay rahimine yerleşiyor ve onu kaybediyorsun bi andan kayıp gidiyor ve tutamıyorsun çok acııııııı Allah hepimize sağlıklı bebekler verir inşallah..................

Benimde olmuyo ya bend eçok istiyorum off doktora gitmemk için bahaneler üretiyorum yok bu ayda geçsin bu ayda of allahim ya bir an önce herkese çocuk var biz hakediyoruz çünkü çocuğumuz olunca onu tuvaletindeliğine atmicaz o kadar çok istiyorum ki bebişimin olmasini hatta dün akşiam oturuken böle sapsari evin içinde pitir pitir gezinen bir bebişl hayal ettim allahim nolur ya.....

arkadaşlar hepinizi çok iyi anlıyorum allah hepinize en kısa zamanda sağlıklı evlatlar versin tabiki banada ben 12 yıllık evliyim ilk 4 sene gitmediğim doktor kalmadı 4 senenin sonunda iki düşükten sonra bir oğlum oldu şu an 8 yaşında oğlumdan sonra bir düşüğüm daha oldu şimdi gene hamile kalamıyorum bu arada hiç korunmadım tedavi görüyorum olsun diye ama olmuyo bu ay adetin ilk günü gidicem bakalım ne olcak hepimiz için dua ediyorum olsun diye allah en kısa zamanda verir inşallah sakın ümitsizliğe kapılmayın stresten uzak durun çünkü gebelik beyinle ilgiliŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

selamm allah tüm ıst versin tattlıı bebişlerr ben de sizi anllıyorumm başına gelmeyenn anlamaz cunkuuu ben çogunuzdann buyugumdur yaşım kıka dayandı nerdeyse... on altı yıllık evlyimm uç sene tedaviden sonra bi oglumm oldu şu an onüç yaşındaa evlat bambaşka bi seyy inş herkess tadarr sonra duüşügüm old sonra mıkro ile hamile kaldımm ıkzleımı 24. haftada kaybettim kaybetmek de çokk zorr son şanşş denemeye karalıyımm oğlumm kardeş istemese çokk ist belkı karar veremezdimm ama hayırlısıı herkesin gömnlüne göre versin yaratann tattırsınn size evlat balınııııı

selamm allah tüm ıst versin tattlıı bebişlerr ben de sizi anllıyorumm başına gelmeyenn anlamaz cunkuuu ben çogunuzdann buyugumdur yaşım kıka dayandı nerdeyse... on altı yıllık evlyimm uç sene tedaviden sonra bi oglumm oldu şu an onüç yaşındaa evlat bambaşka bi seyy inş herkess tadarr sonra duüşügüm old sonra mıkro ile hamile kaldımm ıkzleımı 24. haftada kaybettim kaybetmek de çokk zorr son şanşş denemeye karalıyımm oğlumm kardeş istemese çokk ist belkı karar veremezdimm ama hayırlısıı herkesin gömnlüne göre versin yaratann tattırsınn size evlat balınııııı

evet evlat çok güzel bi duygu tarifi mümkün değil ama kaybetmekte bi o kadar acı tarifi imkansız benimde 3 düşüğüm oldu sanki onlarla birer parçam yok oldu benimde oğlum çok karde istiyo hep dua ediyo annecim karnında bebek çıksın artık niye çıkmıyo herkezin kardeşi var benim niye niye kardeş yapmıyosun diyo çok üzülüyorum anlatamıyorumki oğlum deniyoruz ama olmuyo diye inşallah en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız

canım merhaba bende hamile kalamıyorum yarın 5 yıla gircem evliligimin 2 sene olcak korumayı bırakalı hala tık yok hersey normal sinir oluyorm sana katılıyorum nedeni blinmeyen kısırlık kesin bu insaallah tüm herkes bebişlerine kavuşurcoksekeriremsu

Son düzenleme:
Back