Gebe kalamayanlar buraya.....

uyuyamazsın wallaaa haklısın.
Olsun yine de Rabbim dermansız dert vermesin güzelim.
İnşaaallah ilaçlar işe yaramıştır da bir an önce bebişine kavuşursun güzelim
Keçi boynuzunun çok işe yaradığını duydum ama en az 3 ay çok düzenli kulllanması gerekirmiş
Yavaş etki ediyor otlar bilirsin

bu arada bekleyen taraf olmak nasıl bir şey?*
Yani ben uğraşan tarafım sorun ben de ve çok üzülüyooruuum eşime bir çocuk veremeyeceği diye
İnsan biraz daha rahat mı oluyor o tarafta olunca yoksa daha mı beter üzülüyor?

Gerçi çok özele girdim kusura bakma cevaplamasan da olur

şuna bak şuna edepsiz hele tüüüüü......... hatta hepinize diyorum bune bugün böyle kimse girmemiş yaaa kız yokolduyok evimi temizledin bana para vermemek için ve burcuuu evladım sen bugün hastaneye gitcektin okadar yırttım bi tarafımı mutlaka haberdar et beni diye ama takan olmamışki beni semtimize bile uğramamışın.... tamam bende pek mağsum sayılmam yeni girdim ama neysssssseeee öpüyorum sizi koca memelilerlaelaelaelaelae

yavrum ceylanım boşver sen bunları hayatı akışına bırak hastaneye gittikçe hasta olursun pko olup hamile kalan yokmu sanki o kadar çokki sen kafanı sakin tut stres yapma bende pko mko hiçbişey yok ama 1 yıldır olmuyor boşver bitanem napalım anlımıza yazıldıysa çekmesinide biliriz söylemesi kolay ama hasta oluncada böğüre böğüre ağlamasınıda biliriz yaniii tamam öptüm kuzum :)

yavruceylanım dr banada öle yaptı işte meger bende pkoluymuşum
kafana takma dicem ama fayda etmicek
pko demekki gitmiş ki dedi hamile kalmışsın dedi 2 dr da
biraz daha bekle yaaa

Teşekkür edrim kızlaaaar
haklısınız wallla da işte malum hepiniz biliyorsunuz durumu
üzüüüüül nasıl üzülesin Rabbin var .....
üzülmeeee nasıl üzülmeyesin bebiş yok .....

canım aynı şey tabi birazdaha rahat oluyosun kendine güvenin oluyo ama ben üzülüyom eşimde olduğu için canım keci boynuzu kullandi eşim 1 ay kadar etki etmiyince soğudu daha içmedi bende zorlamak istemedim bakalım yarın ne olcak.canım yeni evliyken ben kendimden sorun arıyodum doktora gidince eşimde olunca şok oldum ilk aylar ister istemez üstüne cok gidiodum zaman gectikce alıştım eşimi cok seviyorum oda beni çok seviyo eşimin sağlığı bebekten önce gelir o sağlıklı olsunda zaten gerisi gelir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Haklısın...
eşimde bana öyle söylüyoooo
Sen daha önemlisin benim için diyo amaaa.....:a015:
Ben onun baba olmasını istiyorum
Başkalarının çocuklarıyla o kadar güzel ilgileniyor ki insanın içi gidiyor.
ben de istiyorum ama inan ki kendim için değil onun için çok istiyorum bebişimi....:ecrin_bebek:
ama sağlık konusunda haklısınız
Rabbim önce sağlık versin hepimize....

İnnnnşaaalllllaaaah sonucunuz güzel çıkar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yarın gündüz okuldayım ancak gelince öğrenirim artık sonucunu
Hadi hayırlısı olsuuun
yaz hemen sonucu olur mu??kaydirigubbakcemile3

evet canım aynen onun kucağında bir bebek görsem içim yanıyor ve o an bizim bebeğimiz aklıma gelio okadar mutlu oluyomki evet canım benim eşimde eğitimci ama mesleğini yapmıyo bir fabrikada calısıyo suan cok güzel anlıyo cocuk gelişiminde anlıcan bende rahatım amin canım zaten ancak yarın 3 gibi yazarım size bende eşimle gtcem tahlil almaya dualarınıza güveniyom canım arkadaşlarım zaten bi sizinle paylaşıyom iyiki varsınızalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydınlar kızlar tembeller hadi kalkın bu güzel mübarek güneşli günde dualar edelim inşallah bu güzel günde dualarımız kabul olur.bu arada benim koçiş gitti tahlil vermeye bakalım ne olcak ya nekadar tembelsiniz hala uyuyomusunuz

veeeeeeee kalkın koca memeliler bugün bari gelin dedikodu yapalım bak ben geldim burcu yokolsunda yok esinte elif yavrumceylanım ve diğerleri hadi gelin havada pek güzel bugün:sm_cool:

kızlar dün doktora gidicem demiştim ya eşimle gittik doktor muayene ettikten sonra ve bendeki belirtileri anlattıktan sonra gebelik testi istedi kanda bende verdim veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
maalesef yine hamile değilim:sinifsinif:daha sonra tekrar muayeneye aldı önceki muayenede fazla kurcalamamıştı hamileyimdir diye bu seferkini ayrıntılı yaptı enfeksiyon ve iltihap çıktı ilaçları verdi bugün onlara başladım ve adetimin 3.günü çağırdı yani haftaya perşembe gününe denk geliyor benim hesaplarıma göre o zaman benden hormon testi ve eşimdende spermiyogram testi istedi ama korkulacak birşey yok seni doğutturcam dedi ama tek sorun eşimin spermiyograma sıcak bakmaması benimki biraz geri kafalı olduğu için kim yaptırıyor bunu bu zamanda diyor ve sadece kendinin ilk olarak yaptıracağını zannediyor bende çok kızdım utanırmış o sperm vermeye ne alakası var diyor benim spermlerinin kalitesiyle senin hamile kalamamanın diyor bide utanmadan espiri yapıyor benim spermlerimin kalitesi iyidir adidas marka diyor eşşşekk ama sanki yumuşadı bu konuda hiç üstüne gitmedim zaten kendi bilir ama kesin olarakta yaptırmıcamda demiyor ahhh ne yapıcam ben yaaa..

birde birşey sorucam nilsecim bilirsin belki bu hormon testi ve spermiyogram testi gün içerisinde çıkarmı

aman bacım o nasıl koca öyle yaptırsın tabiki bizimkilerde yaptırdı noooolşmuuuş tövbe tövbe neyse bacım iltihabın umarım biraz önce geçer ama çok ilerletmişin anlaşılan soğan suyuna başlıycazya söker atar merak etme sen ama doktorunuda ihmal etme sakın sende kocanı istemezse ikna et hiç bişey yok onda versin en azında sizde rahatlarsınız promlem yok diye inşallah senin bu iltihaptan başka sıkıntın yok demi pko mko yumurtlama vs kaydirigubbakcemile3

hormon testi ve spermogram birkaç gün sonra çıkıyo hemen vermiyolar hormonlara 2 gün süre veriyolar en azından benimki öyleydi şekercim

canım benim eşim çok aşırı kıskanç ve bu şekilde hastane hastalık işlerinden pek anlamaz anlarda işine gelirse yani anlar başka birşeyim çıkmadı tatlım bu iltihap enfeksiyona dönüşmüş zaten tatlım evlendiğim ilk ayda vardı ama ilaçlarımı yarım bırakmıştım maalesef o yüzden yoksa böyle birşey olmayacaktı işte adetimin 3.günü gidicem canım hormon testinide o zaman ve eşimdende spermiyogram testini vericez tedaviyi o gün başlatıyor

Merakta bırakma bizi olu mu ???
Şöyle bi :teytey: :teytey: :teytey: çekelim akşama

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim ya kusura bakmayın çok yoğundum napıyosunuz nülüşümmm bitanemm ne olur bana böle yapma gerçekten müsait olsam nie yazmayayım ben unutacak kadar vefasız değilim sizi çok özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…