• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın herkese,
birşey soracağım sizlere,klomen tedavisi gördüm 1 kere ama hamilelik olmadı,şimdi 2.denememiz bu sefer doktorum adetin 3.günü başla dedi ilacı içmeye.ben hep 5.gün diye bilirdim sonra 10.gün doktora gidilir diye bilirdim.şimdi bu durumda bir farklılık yaratır mı acaba?

bende şubat ayında bir düşük yaptım ve adetlerimde bir gecikme oldu adet düzenlemek amacıyla yasmin kullandım bu ay 27 gün oldu henüz adet görmedim acaba gebemiyim diye kuşkulanıyorum test yaptırmak istemiyorum çünkü bu güne kadar hep hüsranla negatif sonuçlar aldım acaba ne kadar süre sonra doktora gitmeliyim

yaylacığım merhaba bende klomen tedavisi görüyorum 1 deneyim negatif oldu şimdi 2. kullanıyorum doktorum adet olmazsan 10 gün sonra gel demişdi bana eğer test yaptırmak istemiyorsan adet günün geçtikden 10 gün sonra doktora git yok ben merak ediyorum diyorsan kan testinden kesin sonuç alabilirsin umarım hamilesindir canım

günaydın herkese,
birşey soracağım sizlere,klomen tedavisi gördüm 1 kere ama hamilelik olmadı,şimdi 2.denememiz bu sefer doktorum adetin 3.günü başla dedi ilacı içmeye.ben hep 5.gün diye bilirdim sonra 10.gün doktora gidilir diye bilirdim.şimdi bu durumda bir farklılık yaratır mı acaba?

canım neden bilmiyorum dr dan dra değişiyor bu durum.kimi 3. kimi 5.gün başlıyo.sen takma bunları.herşey yolunda gider inşallah

arkadaşlar benimde 9 yaşında kızım var ve 4 senedir ugraşıyorum bebeğim olsun diye ama olmuyo.Eşim ve ben saglıklıyız olmaması için bi sebebimiz bile yok.hazziranın 10 da ilk aşılamam yapılacak inş. tutar. Korkuyorum ...... aşılama kolay oluyomu?arkadaşlar allah hepimize versin bebek. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..........

mrh arkadaşlar ben bugün aranıza yeni katıldım 1,5 yıllık evliyim bebeğim olmadı şimdi klomen kullanmaya başladım aranızda bunu kullananlar var olumlu sonuç alırmıyım ilk ayda siz kaç ayda olumlu sonuç aldınız

slm canım samsunlusun sanırım bende öyle ama gurbet eldeyım şimdi :bbo: bende kıst tedavısı görüyorum.bebek istegım okadar cokkı anlatamam sana.su tarcın olayını denemeyı düşünüyorum faydası olurmu sence:uhm:

Mrß.. a.s. herkese öncelikle ... evet alhan samsun luyum ve samsunda oturuyorum bir hemşerimi gördüğüme sevindim.. dilerim daha ii tanışırız zaten yeni üye oldum çok sıkı takip etmeye çalişsamda bu kadara geniş kapsamlı bir sitede gezmek açıkcası hiç kolay olmuyor üstelik bana mail gelmior bilemiorum sizlere geliormu ama bi kaç sorunlarımı dile getirsemde sonuç alamadım bende kendimi yakalamaya yorum yaptiğim konulara bağimli kalmaya çalişiorum .... her neyse gelelim bebek olayına :emir_bebek: yaradan emir ettikden sonra sende bunun için çabaladıktan sonra dilerim bu yüce duygudan mahrum kalmazsın inanmak yeterli .. çok şükür bir kere yaşadım ama ikinci için henüz bir çabam yok kararda vermedim bir verebilsem ah:uhm:.. rahatlığa o kadar alıştım ki .. neyse öptüm herkesi sevgiler

karkadaşlar mrb ben 23 yaşındayı 2 senelik ewliyi çocuğumuz olmuyo aşılama yapılacak ama klomen veya iğnelerle normal gebe kalabilirmiyim acaba?

mrh bende bugün kullanmaya başladım bakalım doktorum tafsiye etti ayın 15 de tekrar muanneye gideceğim hayırlısı olsun bende çok istiyorum bebeğim olmasını eğer tedavimden olumlu sonuç alırsam yazarım

bende kalamıyorum hamiş bu ay bi şey yaptım bi teyzeyle tanıştım peşini bırakadım kadıncağazın ısrarlarıma dayanayıp bi bitki verdi onu içtim sanki yumurtalıklarım hareketlendi ateş bastı ama kimseye demedim hazirana kalırsın merak etme dedi bakalım denedim bi çaresizlik insana herşeyi yaptırıyo işte bekiyorum senağlama

merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.

6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim:emir_bebek:

aaaaa ne güzek tek değilmişim..benimde aynen sen gibi bir kızım var..ama ikinci bir türlü gelmiyor...hayırlısı artuk ne yapalımmm..beklicez..:emir_bebek:

slmlar arkadaşlar bende 6 senelik evliyim evliliğimizin ikinci senesinde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı gecen ay aşılama yaptırdık ama yine hüsran .yinee aşılama koydurmalımıyım acaba

bende kalamıyorum hamiş bu ay bi şey yaptım bi teyzeyle tanıştım peşini bırakadım kadıncağazın ısrarlarıma dayanayıp bi bitki verdi onu içtim sanki yumurtalıklarım hareketlendi ateş bastı ama kimseye demedim hazirana kalırsın merak etme dedi bakalım denedim bi çaresizlik insana herşeyi yaptırıyo işte bekiyorum senağlama

ya ben çok merak ettim CADIARZUbu ne bitkisi ismini yazarsanız sevinirim.İnşallah işe yarar.

arkadaşlar hepiniz bi özlem duyuyorsunuz haklı olarak ben birazdaha farklı bakıorum sanırım benim guatırım var bikez enjeksion denedik olmadı stres diz boyu derlerya var zaten hep hiçte bitmez uğraşmayın artık allaha havale etdim olursada tamamen süprizolucak allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin cümlemize

aah bu hamişlik aahh bende hamiş olmak istiyorum bende annelik duygusunu tatmak istiyorum bende bende.
yüce rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin:emir_bebek:
çalışmalara devam arkadaşlar yılmak yok Şeniz aşkla,sevgiyle devam:asigim::utangac:arkadaşlar bende devam ediyorum bakalım bu ay ümitliyim :emir_bebek::asigim::utangac:buyrun bakalım hepimize kolay gelsin hayılısıyla olucak inş ben inanıyorum a.s:teselli:

Back