- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.801
cnm problem ne?meraba kızlar benimde 5 yıldır çocugum olmuyor denemediğim şey kalmadı ama malesef hiçbirşey çözüm olmadı anladımki allah ne zaman isterse o zaman olacak hayırlısı diyorum ve bekliyorum inşallah allahım isteyen herkeze nasip eder
valla ben denedim eşime denettim boş bi alandı bizde beklemedeyiz bana biraz bilgi verir misin canım ne duydun:kedi:
valla ben denedim eşime denettim boş bi alandı bizde beklemedeyiz bana biraz bilgi verir misin canım ne duydun:kedi:
kızlar çok iyi bir doktor tavsiyem var kocaeli konak hastanesinde kazım gündoğdu kendisi alanında çok uzman bebek sahibi olamayan kim gittiyse evveallah oldu
kızlar çok iyi bir doktor tavsiyem var kocaeli konak hastanesinde kazım gündoğdu kendisi alanında çok uzman bebek sahibi olamayan kim gittiyse evveallah oldu
canlarım günaydın internet sorunum çözüldü artık dertleşebiliriz ama kimsecikte yok burda yaaaa ağlıcam şimdi
günaydın yusuf burcu nasısın canım burcu gebelikte insan adet sancısı belirtileri yaşarmı bel ağrısı yüzde sivilcelenme onun gibi şeyler ilk ayında olurmu sadece merak[/QUO
sağol bitanem iyiyim sen nasılsın tatlım?Benim bildiğim kadarıyla canım sivilcelenme hariç diğer belirtilerin olduğunu biliyorum tatlım kızzz yoksam hamişmisin?alkisalkisalkis
kübracım dr ne ilacı verdi?sen catlatma ignesi yaptrmsmydn.üzülme ltfn üzülürsen engelliyecegni unutma.umudunu yitrme
slm kızlar nabers burcu kızz nerelerdeydn bnm nıckı sana veresim geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?