Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar çok iyi bir doktor tavsiyem var kocaeli konak hastanesinde kazım gündoğdu kendisi alanında çok uzman bebek sahibi olamayan kim gittiyse evveallah oldu

ayyyy kızlar bu ne ya valla doktorlar girmesin bu siteye kaçıncı çağdayız parmakla bebek yokluycanız varsada düşer vaalla yada enfeksiyon kapar:)sabret her zaman yaptımız şey bu sabır olayı yap testini günü geldi mi olmadı bebek yatağını mı illa kontrol edecen git kadın doğum uzmanına gir ultrasona bence böyle şeyler denemeyin hem rahime zarar verebilir allah koorusun sonra daha çok uğraşırsınız
dimedi dimeyin ha...

kızlar çok iyi bir doktor tavsiyem var kocaeli konak hastanesinde kazım gündoğdu kendisi alanında çok uzman bebek sahibi olamayan kim gittiyse evveallah oldu

ya kocaelinde bende böyle bi doktor duymuştum ama ismini bilmiyorum sorucam kardeşime o bilir arkadaşı o doktora gidiyordu hamile kaldı eğer aynı doktorsa yazarım hatta banada oraya git dediler ama uzak her ay git gel yemez muayenesii kontrolü zaten her gidişiimiz stres veriyor bi birde yol eklenirse olacağı varsada olmaz:)

canımya bu doktor hakkında bilgi verirmisin ben kocaelinde oturuyom bu ay aşılama tedavisine başlıcam aşılama fiyatı hakkında ve bu doktor hakkında bildiklerni benimle paylaşırmısın canım

canlarım günaydın internet sorunum çözüldü artık dertleşebiliriz ama kimsecikte yok burda yaaaa ağlıcam şimdi

merhaba kızlar bende geldim bizde 20 aylık evliyiz hiç korunmadık ve çocugumuz olmadı şüphelendik dr gittik ikimizde br sürü test yaptırdık rahim filmi felan hepsi temiz çıktı ama hamişlik yok hadi hayırlısı dua edin kızlar bizede canlarım...

canlarım günaydın internet sorunum çözüldü artık dertleşebiliriz ama kimsecikte yok burda yaaaa ağlıcam şimdi

günaydın yusuf burcu nasısın canım burcu gebelikte insan adet sancısı belirtileri yaşarmı bel ağrısı yüzde sivilcelenme onun gibi şeyler ilk ayında olurmu sadece merak

meraba arkadaşlar 2 gündür yoktm nasılsınz dün doktora gittim yumurtaların gayet iyi dedi şimdi bebek için tedaviye başlıcaz dedi ama ramazandan sonraymış yine kullandığım haptn verdi bu ayıda öle geçircekmişim sonra bebiş tedavisi oda 7 günde 8 günde bir gitmm lasımış bende adapazarından gölcüğe gidiodm şimdi tedavimi adapazarına aldım ooof bilmiyorum kayınvalidem yine aynı hapı verdiğini duyunca deliye döndü içmicksn bayramdn sonra başka doktora götürjm dio akşm ağla ağla cnm çıktı sanki ben o hapları keyfiye içiyorum onca doktor sitresini keyfi eçekiomda çok morelimi bozdu ama dinlemicem onu bunca ay çabm boşamı çıksın iççm o hapı sonra doktorumun önerdiği doktora gitjm of of bilmiyorum sizce napsm dünden beri morelm çok bozk bütün gecede rüyamda bebeklerle uğrştm kendime test yaptm 2 çizgi silik çıktı rüyamda doktora gittim yok hamile değilsin dedi bana rüyamda ağlıyordum uyandığımda bide baktım gözlerim gerçektn yaşlı oooffff alllahım sen büyüksün hepime yardım et en kısa zamnda

kübracım dr ne ilacı verdi?sen catlatma ignesi yaptrmsmydn.üzülme ltfn üzülürsen engelliyecegni unutma.umudunu yitrme

cyclo progynova die bi hap 4 aydır kullandm yumurtlamayı düzene soksun die bu ayda verdi artık önümüzdeki ay bebek tedavisi için nasıl bi tedavi uygular bilmiyorum daha hiç iğne faln olmadm üzülmemeye çalışıyorum ama olmuyor yapamıyorm ama bu tedaviden çok umutluym

anladm cnm ben hala dr gidemedm adamdan 2 kere randevu aldm ama gdemedm bi türlü.ramazan cksn o zaman gtcem tahlil sonucumda kayp ay ben ne sorumsuz kadn oldum cok dagldm sana üzülme diorum ama kendmnde farkı yok ins. İse yarar canm ya hadi bakalm ne kadardr ugrasıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…