Gebe kalamayanlar buraya.....

teşekkür ederimm canımm nasıl olsun herzamnkii gibii ya sen sayfalara bakıorumm nekadardaha bilgi edinebilirim dieee ama esinteye çokk üzüldümm nasıl msj yazmışş öööle kıyamam yyaaaa

zaman zaman insanlar bunalıyo güzelim birde dediği gibi çocukta olmayınca ister istemez herşeye kızıyosun aklından çıkmıyo çünkü senindemi olmuyodu durucum bi bahsetsene azcık

bitanecikk bu prolaktin yükselmesii besinlerle alakalımı acaba ne bilimmm çikolata süt peynir abur cubur felan kafayıı yicemm yaaa dün içtim hayıt çayımıda nasılda acıı öff napimm içtimm aytık

canım benimm olmazsssmı hemde çokk nasıll aglıyorumm bide sinirliyimm azcıkk hep kocacımdan çıkırıomm sinirimmii yazıkk oda katlanioo çokk zorr yaa inan esintetii çokk ii anlıorumm iki sulugözlüüü heray o bekleyişş yokmu KAHREDıOOOOOOOOOOOOOOOO YAA NıLSECıM

ozaman sen yoğun stresten pron yükseliyo sakın strese girme dikkat et kendine hele kafana hiç takma takarsan hiç daha olmuyo emin ol hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sonuçta anlarız birbirimizi

HıÇÇ SORMADIM ama nilsecimm senin bebişinn wayymıı bizimm yokkk :teselli:dedimya bitanemm iki çizgiyii görmeii çokk istiyorumm dieee ahh ahh alalhım sabır wersin çokk zoyy işte yine söölüomm

canım yaaaaaaaaa napcasss bööle yaşş bitaraftan ddiiooooo 27 inan 20 yaşında olsam bukadayyyyyy üzülmessdimm

canımm benim adet düzenin hangii aralıkta benim 29 gün sürüooo we yumurtlama günümü bilgisayardan bakiomm umarımm dogruu yaziodur

evlenmeden önce 28 gün evlendikten sonra 32yada30 günde bir şimdi ilk bu ay tekrar 28 e döndü bu arada sakın bilgisayara aldanma yanıltır seni doktora git o takip etsin ben öle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…