- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.661
hani ağrı bandı da diyorlar eczanelerde yakı diye satılıyo yara bandının büyüğü biraz beline yapıştıryorsun ilişkiden bir saat önce onunla ilişkiye giriyon sabaha kadar kalıyor üstünde sabah çıkarıyon biraz sıcaklık hissi veriyor ama yakmıyo acıtmıyo tabi bunun bilimsel bir temeli yok büyüklerimizden duyduğumuz işe yaradığına şahit olan arkadaşlarım var eşinde sperm sorunu olmayanlara öneririrm sen ne zmandır uğraşıyorsun sorun neydi
merhaba bizdeuk istiyorux bu kahveyi sadece eşimmmi içecek bende içecekmiyim
Kubracım yakı yada agrı bandı olarak gecıo 2 ya da 3 tl bısey.
senağlama yaa bana neden cevap veren yok Çok üzgünüm çoook
slm arkadaşlar ya ben birşey merak ediyorum 1.5 yıl sonra hamilekalanı biliyormusunuz hiç birde benim baba tarafım hep evlendikten 1.5 yıl sonra hamile kalıyo genetik olabilirmi sizce bende de eşimdede hiç sorun yok doktorrlar bugün yarın kalırsın deedi 1.5 sene oldu yaa genetik mi sizce simdidedn teşekkürler:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar nasılsınız benim morelim cok bozuk keyfim yok ğlamak istiyorum hıckıra hıckıra bağırmak istiorum her insanın patladığı an vardırya işte o anı yaşıyorum yoruldum artık bu hayattan SIKILDIM bunların üstüne bide cocuk sorunu olunca daha kötü oluyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?