Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar uzun aradan sonra merhaba,bişey sorucam benim bikaç gündür kasıklarıma doğru kasılma gibi ufak ağrı var,ve bikaç gün önce göğüs uçlarım acımaya başladı,şimdi tamamı acıyo,normalde hastalanmama 5-6 gün var aklım karıştı? hiç bu kadar erken acımaya başlamazdı göğüslerim ?

cnm ben 1 sene 1.5 aydır deniyorum olmuyor benm adet düzensizliğm vardı onun için gittim doktora yumurtlama aslığı çıktı şiimdi onun tedavisini görüyorum pazatesi yine gitjm doktora bakalım nedick bnmki düzene girsin ozamn eşime bakcz sorun varmı die birde o bant dediğinin fiyatı hakkında bi bilgi verirsen sewinrm

ESINTE Cnm benm hepmz zaman zaman yasıoruz bunları üz8lme ltfen bız hepmz yanndayz kardes sırdas olduk burda yarn cok güzel bıgün olcak umudunu kaybetme ve güclü ol sadece bıraz zaman ve sabır balım

Kubracım yakı yada agrı bandı olarak gecıo 2 ya da 3 tl bısey.

teşekkür ederim canım sormadn önce nete baktm 35 40tn bahsediyo doktorara vere vere bi hal olduk zate bide ona okadr dedim ozamn hastalığım bitsn hmn alıyorum birde cnm dönüşüm muhteşem oluck bi tarif buldm fln diosun yha ondn bahsedermsin_?_

senağlama yaa bana neden cevap veren yok Çok üzgünüm çoook

niye üzgünsün cnm takma kafana fasla bişi yha hoş bu nekadr desmde olmuyor daha bu akşm iftardn sonra bi ağlama geldi içimden zor tuttum kendimi eşime belli etmk istemedm artık hamile görmeye dayanamıyoruuuuuummmm.....

slm arkadaşlar ya ben birşey merak ediyorum 1.5 yıl sonra hamilekalanı biliyormusunuz hiç birde benim baba tarafım hep evlendikten 1.5 yıl sonra hamile kalıyo genetik olabilirmi sizce bende de eşimdede hiç sorun yok doktorrlar bugün yarın kalırsın deedi 1.5 sene oldu yaa genetik mi sizce simdidedn teşekkürler:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

YOYE eger gögüslern kasınıyosa hamılelk belrtsı ama acıyosa ve sısıosa adet olcaksn demektr ama ins hamılesndır bu ara bu habere cok ıhtıyacmz var

genetik belkide olabilir cnm bnmde annm 2.senesinde hamile kalmış bana bak bnm 1 sene birbuçuk ay oldu daha tık annm gibimiyimki die düşünüyorum bende

KUBRACIM netteki o bantlar baska bışeydr arkadasn bahsettgi YAKI bunlar ucuz bantlar genelde bel ya da sırt agrıları icın kullanılr.benm bahsettgm tarif anzer balı arı polenı ve sütü ama nasl uygulanıo bilmiorum ögrenym yazcam erkekler icn sperm azdırıcı bisı.sende üzülme ltfn zaman ve sabır

canım noldu msjını olkur okumaz üzüldüm belki arkadaşlara söylemişindir okumadım kıyamam sana inşallah karşılaşırızda konuşuruz lütfen üzme kendini çok üzüldüm şimdi ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…