- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.401
ama hiç kimse konuşmuyo olmazki canııııım aaaa
evet takıyorum ister istemez aklıma geliyo ama bu aralar dahada rahatım o bana süpriz yapıcak eminim allah büyüktür hayırlısı olsun olmuyosada elbet bir sebebi vardır bitanem
dünde ben aynı iş yerinde alıştığım bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim bugünde çocukluk arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ya nasip bunlar onların bir gelecek zamanı var bu kadar takma senin yaptğın gibi bende akşam eşime yaptım ama olan bize ve eşlerimize oluyor canım arkadaşım:1rolleyes:
haklısın cnm olan onlara oluyor buqün eşimden özür bile diledim ben dün akşmdan itibaren takmamaya karar verdim inş başarırım
kızlar yazdığım duayı dediğim gibi 2 rekat hacet namazı kılıp istiğfar edip,salavat getirdikten sonra 1000 defo okuyun bir de meryem suresini okumanın çok faydalı olduğunu duydum 41 gece,her gece 1 defa okuyun,hastalanınca da biri sizin için okusun dediler,ben de başlicam.Allah dualarımızı kabul etsin
inşaallah canım benim eşinizin niye üstüne gidiyorsunuz kızlar onlar daha çok takıyorlar halbuki kafaya
yha ben istemeden farkına varmadan üstüne gidiyordum o hep anlayışla karşılıyordu ama artık oda dün yeter dedi aldı karşısına konuştu anladımki oda çok üzülüyormuş bana hep takmıyormuş gibi geliyordu oda beni çılgına çeviriyordu ama öle değilmiş yalnış yapan benmişim
bizim tek derdimiz kafaya takıyoruz bende senin gibiyim ama üzme kendini ve kolay değil biliyorum ama kafandan silmeye çalış çünkü bize süpriz yacaklar inanıyorum ben soğan suyunu 15 gün dene mutlaka faydasını görürsün :gitme:
AY KIYAMAM YA ÜZMEYİN CANIM KENDİNİZİ HEPİMİZ BİRGÜN HAMİŞ OLUCAZ:CüvCüv:
sağol canım ya :1hug: kimseye derdimi anlatamıyorum sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorum Allah hepimize mutlu bebekler nasip etsin inşallah ramazanda hep dua edelim
kızlar ben telden giriom alntı yapıp cvp veremiorum bi türlü.sizle konusmaya cok ihtyacm var ank. Dönünce anlatrm hepinizi öpüorum k.ı.çb kkk burcu nılse esınte
az önce bi sayfadan okudum sizinlede paylaşıyım dedim belki sizde okumuşunuzdur üye olan bi arkadaşımız yasmış bisde yapalım
bunu günde en az 7 defa okuyun
bu dua hz. zekariya peygamberin duası hz zekariyanın karısı kısır ve kendisi çok yaşlı olmasına rağmen bu duayı okuyo ve rabbim ona bir erkek evlad veriyo
((hünalike dea zekkeriya rabbehu gale rabbi hebli minle dünke zürrüyeten dayyibeten inneke semiüdünya...))
dua bu arkadaşlar
ya bu duanın anlamını,türkçesini bilen var mı,öyle anlayarak okumayı daha çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?