- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.381
ya kızlar nasıl olduğunu yazın banadaaaaaaaa
kızlar ben adet oldum moralm bozuldu bu ayda suda ümitlerm sogan suyu iciorum demstm ya asırı derece agrılı olurdu adetlerm bu ay hıc agrm yoktu sok oldum bu arada sehr dsındaym telden grdm nete hepinizi öpüorum görs.
slm kızlar nasılsınız ya kızlar gene bunalımları oynuyorum artık çevremde hamile görmeye tahammülüm kalmadı arkadaşlarımın hemen hemen hepsi hamile kimi 2. çocuğunu kimi 3. çocuğunu bekliyo Allahım okadar zorki hamile olan kimi görsem içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl krtulucam bilmiyorum okullar açılsada biraz kafam dağılsa bu düşünceyi kafasından atabilen varmı ya ne yapcam bilmiyorum birde soğan suyunu deniyorum 4. günüm ama bende tık yok akıntım filan olamadı kistimi eritirmi acaba offf offfff çok sıkıldımmmmmm mafoldumben
kızlar selam ben geldim nasılsıınz?
iyiyz sen nasılsın bakalım zemuszemus
a.s ben geldim nasılsınız canlarım
a.s ben geldim nasılsınız canlarım
kızlar dün ben doktora gitmiştimya doktor bir yumurtanın çatladığını ama emin olamadı sol taraftada 1 yumurtanın gelişmeye başladığını söyledi sizce varmı böyle bişey 1 ayda 1 den fazla yumurta olurmu olsa bile daha adetimin 13 günü oluşup çatlarmı hemen garip değilmi :sinifsinif:
hımmm canım benim olabilirde niye olmasın ama yumurtan çatlamış ya sen ona bak canım sevindim se:CüvCüv:nin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?