• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım Benımde oleydı.Bende senın yaptıklarının aynısını yaptım akmasın diee ama sabah kalktıgımda bıle foshh..hepsi gidiyodu..Korkma ben bu şekilde hamile kaldım.Birde ayaklarını duvara dıkmeyı dene ben son ay ole denedım..

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim benimde 1 senedir olmuyor canım ama kafaya takmamaya çalışıyorum artık:1no2:

slm cnm spermler 20dk içinde sıvıya dönüştüğü için akıyo bu normal bendede aynısı oluyo kafana takma bende cok takıyorum senin gibi hep yalan sölüyorum cevreme biz cocuk düşünmüyoz diye ama sonra oturup aglıyorum stres cok önemli etkiliyo hamileligi bide ayaklarını dikmeyi dene kahveyide duydum ama denemedim bu ay deneyebilirimkaydirigubbakcemile5

slm kızlar,hayırlı ramazanlar,3 aydır deniyoruz ama başaramadım daha hamile kalmayı,haziranda ultrasonla baktırdım folikül kisti vardı,2 ay sonra gel bakalım tekrar dediler,bu ay adetin 2. günü gittim kist yok olmuş,hormonlarımın hepsi normal çıktı,alttan bile muayne oldum,26 günde bir adet oluyorum
sizce rahim filmi için erken mi
içimi döktüm rahatladım.allah razı olsun

Canım Benımde oleydı.Bende senın yaptıklarının aynısını yaptım akmasın diee ama sabah kalktıgımda bıle foshh..hepsi gidiyodu..Korkma ben bu şekilde hamile kaldım.Birde ayaklarını duvara dıkmeyı dene ben son ay ole denedım..

Tebrikler canim, darisi hepimizin basina:) bu turk kahvesini keciboynuzuyla ayni andami uyguladin? Simdi hersey birbirine karisip etkisini kaybetmesin bide:-)))kaydirigubbakcemile2

:uhm:
slm kızlar,hayırlı ramazanlar,3 aydır deniyoruz ama başaramadım daha hamile kalmayı,haziranda ultrasonla baktırdım folikül kisti vardı,2 ay sonra gel bakalım tekrar dediler,bu ay adetin 2. günü gittim kist yok olmuş,hormonlarımın hepsi normal çıktı,alttan bile muayne oldum,26 günde bir adet oluyorum
sizce rahim filmi için erken mi
içimi döktüm rahatladım.allah razı olsun

ben bir kaç kişiden duymuştum canım kasık ağrısı olması gayet normalmiş zaten ki bencede iltihapı sökdüğü için kasıklarda ağrı yapabilir bu normal birşey canımyasakkelime

Rahim duvarini inceltme ozelligi oldugunuda duymustum, kas yapayim derken goz cikarmayim diye biran endiselendim.
bana henuz bir tani konulmadi, yaklasik bir yildir korunmasiz calisiyoruz ama tik yok, birdahaki ay doktora gidecegiz ama ben simdiden sogan kurunu deneyim dedim. Esimede keciboynuzu kurunu uyguluyorum.simdide turk kahvesinide uygulasammi aceba diye dusunmuyor degilim:uhm:

slm cnm spermler 20dk içinde sıvıya dönüştüğü için akıyo bu normal bendede aynısı oluyo kafana takma bende cok takıyorum senin gibi hep yalan sölüyorum cevreme biz cocuk düşünmüyoz diye ama sonra oturup aglıyorum stres cok önemli etkiliyo hamileligi bide ayaklarını dikmeyi dene kahveyide duydum ama denemedim bu ay deneyebilirimkaydirigubbakcemile5

Gelinc moralini yuksek tutmaya calis, hepimizin yaptigi gibizemuszemus

cnm ben dogum kontrol kullandım 2 ay bırakalı 10.ay bitti hala hamile kalamadım gecen ay gittim dr 1.yıl dolması gerekiyo dedi ama istersen hızlandırırız dedi bizde kabul ettik adetin5.gunu klomene başladım gunde 2.tane 5 gun kullandım sonra 3.gun gittim yumurtalara baktı catlatma ignesi verdi pregliyy diye bi iyne vuruldum 16.gunu adet oldum malesef bu ay tutmadı.yarın yine gidicem bilmiyorum ne diycek gelince yazarımkaydirigubbakcemile4

cnm ben dogum kontrol kullandım 2 ay bırakalı 10.ay bitti hala hamile kalamadım gecen ay gittim dr 1.yıl dolması gerekiyo dedi ama istersen hızlandırırız dedi bizde kabul ettik adetin5.gunu klomene başladım gunde 2.tane 5 gun kullandım sonra 3.gun gittim yumurtalara baktı catlatma ignesi verdi pregliyy diye bi iyne vuruldum 16.gunu adet oldum malesef bu ay tutmadı.yarın yine gidicem bilmiyorum ne diycek gelince yazarımkaydirigubbakcemile4

mübarek aydayız canım Allah kabul eder inş.dualarımızı...ne kadar bu çatlama iğnesi vs.emekli sandığındayım :uhm:

biz daha yeni doldurduk bir yılımızı:teytey:aslında 2 doktora da göründüm ikisine de ayrı ayrı hormon tahlili bile verdim,herkes diyor ya bir seneyi doldurun ,kendiliğinden olabilir diye...çok kararsızım canım ya...sen ne kadarlık evlisin

Back