• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bu soğan kuru yumurtaların buyumesınde mi faydalı oluyor hıç duymamıstım hergun mu içiyorsunuz

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Selam kizlar, sogan kurunu uygulayipta agrilari olan varmi?
Suan sogan kurunun 5.gunundeyim ve asiri derece kasiklarim agriyor. Cevaplayan olursa sevinirim. Forumu okudugum kadariyla baya tecrubelisiniz:-)))

aynen bendede asırı derecede kasık agrısı yapmıştı bırakcaktım ama çamasırımdaki lekeleri görünce devam ettim normal cnm dvmmm:içelim:

sen nasıl yaptın anlatabilirmisin soğan suyunu ve keçi boynuzunu
1.5 bardak suda orta boy sarı soğanı 5 e bölüp ağzı kapalı 5 dk.kaynat.ılıdıktan sonra yemeklerden 10 dk. önce iç.her yemekten önce taze yap.15 gün devam et.bende faydası oldu.keçiboynuzunu ise yarım litre suda 6-7 tane kaçiboynuzunu kırarakiçine at.ağzı kapalı kısık ateşte 3 dk. kaynat. 20 dk. dinlendir.yarısını sabah açkarna diğer yarısınıda akşam yatarken eşine içir cnm ben öyle yaptım.10 gün devam edin.inşallah işe yarar.

slm kızlar geçen yazmıştım sağ yumurtalığımda ağrı var diye dün doktora gittim kist varmış moralim çok bozuldu bu ay hamilelik beklerken nur topu gibi kistim olunca :çok üzgünüm: canım çok sıkıldı sizin yazdıklarınızı okudum ve soğan kürüne başladım bakalım inş faydası olur birde 2 ay önce düşük yaptım trafik kazası geçirdik ve bebeğimin kalbi durdu anlayacağınız zor bir dönem geçiriyorum ne olur bana dua edin yazdıklarınıza bakınca moralim yerine geliyor hepiniz umutlu konuşuyosunuz inşallah rabbim bu mübarek günlerde hepimizi bebeklerimize kavuşturur:Saruboceq:

slm kızlar geçen yazmıştım sağ yumurtalığımda ağrı var diye dün doktora gittim kist varmış moralim çok bozuldu bu ay hamilelik beklerken nur topu gibi kistim olunca :çok üzgünüm: canım çok sıkıldı sizin yazdıklarınızı okudum ve soğan kürüne başladım bakalım inş faydası olur birde 2 ay önce düşük yaptım trafik kazası geçirdik ve bebeğimin kalbi durdu anlayacağınız zor bir dönem geçiriyorum ne olur bana dua edin yazdıklarınıza bakınca moralim yerine geliyor hepiniz umutlu konuşuyosunuz inşallah rabbim bu mübarek günlerde hepimizi bebeklerimize kavuşturur:Saruboceq:

aaa üzülme ama canım allaha dua et bende çok üzülüyordum ilk zamanlar şimdi takmamaya çalışıyorum hatta az önce gebelik testi yaptıttırmaya gittim sonra vericekken geri döndüm sırf hayal kırıklığına uğramamak için sen gönlünü ferah tut canım benim:CüvCüv:

aaa üzülme ama canım allaha dua et bende çok üzülüyordum ilk zamanlar şimdi takmamaya çalışıyorum hatta az önce gebelik testi yaptıttırmaya gittim sonra vericekken geri döndüm sırf hayal kırıklığına uğramamak için sen gönlünü ferah tut canım benim:CüvCüv:

sağol canım ya birde benm kist 4.5 cm miş soğan kürünün faydası olur değilmi 2 hafta sonra kontrole gidicem Allahım inşallah ultrasonda yine o kistle karşılaşmam :Saruboceq:

ngezen çok çok geçmiş olsun gerçektende zor zamanlar geçiriyosun ama en azından tesellin şu olsun : senin bebişin oluyo malesef bizim olmuyo ve kisti olupta birsürü hamile kalan var kafana sakın takma üzme kendini.. taktığın zaman olmaz unut farklı şeyler düşün allah yardımcın olsun canım benim

canım geçmiş olsun üzülme olurmu hepimizde olan sey kist.moral bozuklugu ve stres en büyük düşmanın senin.sogan kürü hemen hemen hepimizde işe yaradı hepimiz umutlrla dayanıyoruz onun için sarılıyoruz hayata beterin beteri var cnm bnm ki tedavisiz bişey degil hastalıgın güçlü ol ve bol bol dua et.:1hug:

canım geçmiş olsun üzülme olurmu hepimizde olan sey kist.moral bozuklugu ve stres en büyük düşmanın senin.sogan kürü hemen hemen hepimizde işe yaradı hepimiz umutlrla dayanıyoruz onun için sarılıyoruz hayata beterin beteri var cnm bnm ki tedavisiz bişey degil hastalıgın güçlü ol ve bol bol dua et.:1hug:

çok sağolun kızlar yazılarınızı okumak bana iyi geliyor a.s.:enbuyukkk:

gebe kalamıyorum 4 yıllık evliyim ilk 1 yıllık korunmadan sonra 3 yıldır olmuyor görünürde bir sorun yok çok şükür ama sitres en önde gideni,valla bir takıyom ki... mafoldumben

gebe kalamıyorum 4 yıllık evliyim ilk 1 yıllık korunmadan sonra 3 yıldır olmuyor görünürde bir sorun yok çok şükür ama sitres en önde gideni,valla bir takıyom ki... mafoldumben

inş tez zamanda hayırlısıyla saglıklı bi evlat verir rabbim cnm takma diemiyorum ama en azından hayatının odak noktası yapma rabbim neylerse güzel eyler

nahılsa hamile kalmadan önce uyguladığın bi tedavi bişi varmıydı bende 1 senelik ewliyim 1 seneden beri uğraşıyoruz olmuyor bende adet düzensizliği var hapla tedavi oluruyorm 4 aydn beri yalnız kaldığım heran kafamda sorular olmıckmı faln gibi düşünceler bir an bile kafmdn çıkmıyor eğer uyladığn bi tedavi varsa bildirirsen sevinirim
bu arada tebrik ederim seni:)

Bende senin gibiydim canım hep olmucak dıye düşünüyordum ve cok üzülüyordum. ama oldu ümidini yitirme .Ben hiçbir tedavi almadım.Ama 1 ay sogan suyu içtim..Birde hamile kalacagım ay ınternette gördüğüm bişiyi uyguladım..İlişkiden iki saat önce içilen türk kahvesi sperm hareketlerini hızlandırıyormus diye okudum ve eşime düzenli içirdim..sonuçç:dance: ümidinizi kaybetmeyin...rabbim hepinize nasip edecek insallah...bana ettiği gibi..

merhaba arkadaşlar,benim artık 2 sene doldu hala bir bebeğim yok.etrafımda tüm çiftler bebeklerine kavuştu,büyüttüler bile,bense sadece onları izliyorum,"sen ne zaman doğuracaksın artık" diyenlere yalanlar söylüyorum,geceleri ağlıyorum,dualar edip Allaha yalvarıyorum,her ay bekliyorum,ilaçlar kullanıyorum,ama yoruldum."bugünki hapımı atmışmıydım,hangi hapı atmıştım" yok miğdem mi bulanıyo,hastalanıyor muyum.... her ay sonu hüsranla ağlıyorum.
kızlar artık dayanamıyorum aklıma takılan herşeyi tek tek sorucam,benim en baştan beri ençok canımı sıkan şey eşimle ilişkiye girdikten sonra,ne yaparsam yapiyim spermlerin akması,altıma yastık koyuyorum,bazen 1 saat bazen bütün gece kalkmadan yatıyorum ama bu akışı engelliyemiyorum,zaten ilişki öncesi altıma küçük bir çarşaf açıyorum,akacak batmasın bi yer diye,sonra kalkmadan çamaşırıma ya günlük ped yada kağıt havlu koyup öyle kalkıyorum,ama bi süre sonra yavaş yavaş akmaya başlıyo,peçete falan sırılsıklam ıslanıyo tabii bende hiç rahat edemiyorum,bütün gece yatsam bile sabah kalktığımda bu senaryo aynı.lütfen kızlar utanmayı herşeyi bıraktım,yardım edin,biraz akıntı olur deniyo ama bilemiyorum,sanki hepsi geri akıyo,muayenelerimde herşey normal çıkıyo,tüplerim açık ooffffffffffffffffffff yardım ne olur,Allah rızası için

Canım Benımde oleydı.Bende senın yaptıklarının aynısını yaptım akmasın diee ama sabah kalktıgımda bıle foshh..hepsi gidiyodu..Korkma ben bu şekilde hamile kaldım.Birde ayaklarını duvara dıkmeyı dene ben son ay ole denedım..

Back