• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

canım nasıl yapacağımızı anlatsana ben bi ara internetten çıkartmıştım daha akşam attım yapmayacağım diye sen anlat hayatım

öncelikle hazır su kullanılacak !kocaman bir bardak hazır su(hani pepsi bardakları varya)çelik tencere(özellikle)ye koy kaynat.kaynamaya başladıktan sonra Kahverengi kabuklu(mor beyaz değil)soğanı soyup dörde bölüp kaynayan suyun içine atıyoruz sadece 5 dk kaynat(ne eksik nede fazla olmasın)hemn süz ve ılımaya başlayıncada içilecek ŞİFA OLSUNNNNNNN İNAŞLLLAH(EŞLERİNİZE KURU İNCİR YEDİRMEYİ UNUTMUYOSUNUZ KIZLAR SPERM SAYISINI ARTTIRIYOMUŞ):teselli:

canım rahim fazlasını zaten atar istesende tutamazsın bu normal bişey hepimiz aynı problemi yasıyoruz duygularımız aynı ama genelde hepimizin umudu var sabırlı olmamız gerek çok zor ama mecburuz kafana o kadar yerleştirmişsinki belkide psikolojiktir

BEBEĞİM BU NE YAAAAAAAAAAAAA DUR SAKİNLEŞ ALLAHAŞKINA BANADA GEÇEN KAYINVALİDEM DEDİ SENİN ÇOCUK İÇİN TEDAVİ GÖRMEN GERK DİYE O AN O KADAR BOZULDUMKİ EVE GELDİM EŞİME YAPMADIĞIMI BIRAKMADIM.AMA SONRA KENDİ KENDİME DEDİMKİ AMAN BE BOŞVER Kİ BENİM 5 AY ÖNCE Bİ DÜŞÜĞÜM OLMUŞTU KAYINVALİDEM NE DESE BEĞENİRSİN KESİN KÜRTAJDA BİŞİ YAPTILAR HADİ ÇOCUĞUN OLMAZSA E NE YAPCAZ ÖLELİMMİ OLACAK GÜZELİM OLACAK BAK NE GÜZEL SOHPET EDİYORUZ SENDE OKU SOĞAN SUYU KÜRÜNE BAŞLIYORUZ BÜTÜN KIZLAR SENDE DENE BENCE AMA PSİKOLJİN BOZULURSA ASLA AMA ASLA OLMAZ BUNU BÖYLE BİL:teselli:

:(daha yok 3 aydır deniyorum dr gtmem gerek randevum vardı dün artık salladm allah verirse olur diorum sogan kürünü uyguluyorum:umursamaz:

aynen bence canım şimdilik salladım olursa olur canımız sağolsun unutmayın kızlar biz olmazsak çocukta olmaz kendimize ve eşimize ii bakalım olur evelallah

arkadaşlar eşinde sorun olan varsa onada keçiboynuzu kürü çok iyi geliyor.ben soğan kürü uygularken eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sonuç çok iyi oldu.bebiş bekliyoruz.

bebeğim bu ne yaaaaaaaaaaaaa dur sakinleş allahaşkına banada geçen kayınvalidem dedi senin çocuk için tedavi görmen gerk diye o an o kadar bozuldumki eve geldim eşime yapmadığımı bırakmadım.ama sonra kendi kendime dedimki aman be boşver ki benim 5 ay önce bi düşüğüm olmuştu kayınvalidem ne dese beğenirsin kesin kürtajda bişi yaptılar hadi çocuğun olmazsa e ne yapcaz ölelimmi olacak güzelim olacak bak ne güzel sohpet ediyoruz sende oku soğan suyu kürüne başlıyoruz bütün kızlar sende dene bence ama psikoljin bozulursa asla ama asla olmaz bunu böyle bil:teselli:
:)))))))))))allah sana sabır versn balım ne kötü bişii ya aman boşver allah ne zaman istyerse olur

bu kaynanalar hepmi böle oluyo bnmki öle deildi melek gibi kadndı ama erken bıraktı bizi

:)))))))))))allah sana sabır versn balım ne kötü bişii ya aman boşver allah ne zaman istyerse olur

bu kaynanalar hepmi böle oluyo bnmki öle deildi melek gibi kadndı ama erken bıraktı bizi

öf nerden bilim ya bazen ii bazen cadiiiii:)valla bak seninle konuştum şimdi gene gerildim aklıma geldi herşey böle şerit gibi neyse canımcım

BEBEĞİM BU NE YAAAAAAAAAAAAA DUR SAKİNLEŞ ALLAHAŞKINA BANADA GEÇEN KAYINVALİDEM DEDİ SENİN ÇOCUK İÇİN TEDAVİ GÖRMEN GERK DİYE O AN O KADAR BOZULDUMKİ EVE GELDİM EŞİME YAPMADIĞIMI BIRAKMADIM.AMA SONRA KENDİ KENDİME DEDİMKİ AMAN BE BOŞVER Kİ BENİM 5 AY ÖNCE Bİ DÜŞÜĞÜM OLMUŞTU KAYINVALİDEM NE DESE BEĞENİRSİN KESİN KÜRTAJDA BİŞİ YAPTILAR HADİ ÇOCUĞUN OLMAZSA E NE YAPCAZ ÖLELİMMİ OLACAK GÜZELİM OLACAK BAK NE GÜZEL SOHPET EDİYORUZ SENDE OKU SOĞAN SUYU KÜRÜNE BAŞLIYORUZ BÜTÜN KIZLAR SENDE DENE BENCE AMA PSİKOLJİN BOZULURSA ASLA AMA ASLA OLMAZ BUNU BÖYLE BİL:teselli:[/QUOTE

sağol canım,bu soğan kürünü bende duymuştum,ama kist falan varsa yumurtlama olmuyorsa uygulanıyor diye biliyordum,iyi gelecekse onu da uygularız,Allahtan ümit kesilmez

kızlar girdim topiğe ama kimse yoktu eee yemek telaşı anca neyse kızlar burdan ayrılmak yok daha anlatacağımız çok şey var ben gidiyorum eşim gelir birazdan öpt hepinizi canlarım benim.....Şeniz

Günaydınnnn kızlarrrr günün ilk günaydını benden olsun kaydirigubbakcemile5
gününüz aydınzemuszemus yüzünüz güleç laelaelaelaelaedualarınız kabul olsun :Saruboceq: canlar

a.s.Günaydın durucacım güzel dileklerin için sagol.Hepimiz için bu günün başlangıcı güzel olaylara vesile olsun inşallah....opuyorumnanaktan

Selam kizlar, sogan kurunu uygulayipta agrilari olan varmi?
Suan sogan kurunun 5.gunundeyim ve asiri derece kasiklarim agriyor. Cevaplayan olursa sevinirim. Forumu okudugum kadariyla baya tecrubelisiniz:-)))

Selam kizlar, sogan kurunu uygulayipta agrilari olan varmi?
Suan sogan kurunun 5.gunundeyim ve asiri derece kasiklarim agriyor. Cevaplayan olursa sevinirim. Forumu okudugum kadariyla baya tecrubelisiniz:-)))

ben bir kaç kişiden duymuştum canım kasık ağrısı olması gayet normalmiş zaten ki bencede iltihapı sökdüğü için kasıklarda ağrı yapabilir bu normal birşey canımyasakkelime

kızlar bu soğan kuru yumurtaların buyumesınde mi faydalı oluyor hıç duymamıstım hergun mu içiyorsunuz

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

ben böyle biliyorum canım

Back