- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.141
Bende bu ayın sonunu bekliorum adet belirtilerm yok ama hamileymişim gibi bi histe yok içimde sadece gögüslerrim acıyo biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasıl yapacağımızı anlatsana ben bi ara internetten çıkartmıştım daha akşam attım yapmayacağım diye sen anlat hayatım
canım rahim fazlasını zaten atar istesende tutamazsın bu normal bişey hepimiz aynı problemi yasıyoruz duygularımız aynı ama genelde hepimizin umudu var sabırlı olmamız gerek çok zor ama mecburuz kafana o kadar yerleştirmişsinki belkide psikolojiktir
daha yok 3 aydır deniyorum dr gtmem gerek randevum vardı dün artık salladm allah verirse olur diorum sogan kürünü uyguluyorum:umursamaz:
arkadaşlar eşinde sorun olan varsa onada keçiboynuzu kürü çok iyi geliyor.ben soğan kürü uygularken eşimede keçiboynuzu kürü yaptım sonuç çok iyi oldu.bebiş bekliyoruz.
:)))))))))))allah sana sabır versn balım ne kötü bişii ya aman boşver allah ne zaman istyerse olurbebeğim bu ne yaaaaaaaaaaaaa dur sakinleş allahaşkına banada geçen kayınvalidem dedi senin çocuk için tedavi görmen gerk diye o an o kadar bozuldumki eve geldim eşime yapmadığımı bırakmadım.ama sonra kendi kendime dedimki aman be boşver ki benim 5 ay önce bi düşüğüm olmuştu kayınvalidem ne dese beğenirsin kesin kürtajda bişi yaptılar hadi çocuğun olmazsa e ne yapcaz ölelimmi olacak güzelim olacak bak ne güzel sohpet ediyoruz sende oku soğan suyu kürüne başlıyoruz bütün kızlar sende dene bence ama psikoljin bozulursa asla ama asla olmaz bunu böyle bil:teselli:
:)))))))))))allah sana sabır versn balım ne kötü bişii ya aman boşver allah ne zaman istyerse olur
bu kaynanalar hepmi böle oluyo bnmki öle deildi melek gibi kadndı ama erken bıraktı bizi
BEBEĞİM BU NE YAAAAAAAAAAAAA DUR SAKİNLEŞ ALLAHAŞKINA BANADA GEÇEN KAYINVALİDEM DEDİ SENİN ÇOCUK İÇİN TEDAVİ GÖRMEN GERK DİYE O AN O KADAR BOZULDUMKİ EVE GELDİM EŞİME YAPMADIĞIMI BIRAKMADIM.AMA SONRA KENDİ KENDİME DEDİMKİ AMAN BE BOŞVER Kİ BENİM 5 AY ÖNCE Bİ DÜŞÜĞÜM OLMUŞTU KAYINVALİDEM NE DESE BEĞENİRSİN KESİN KÜRTAJDA BİŞİ YAPTILAR HADİ ÇOCUĞUN OLMAZSA E NE YAPCAZ ÖLELİMMİ OLACAK GÜZELİM OLACAK BAK NE GÜZEL SOHPET EDİYORUZ SENDE OKU SOĞAN SUYU KÜRÜNE BAŞLIYORUZ BÜTÜN KIZLAR SENDE DENE BENCE AMA PSİKOLJİN BOZULURSA ASLA AMA ASLA OLMAZ BUNU BÖYLE BİL:teselli:[/QUOTE
sağol canım,bu soğan kürünü bende duymuştum,ama kist falan varsa yumurtlama olmuyorsa uygulanıyor diye biliyordum,iyi gelecekse onu da uygularız,Allahtan ümit kesilmez
Selam kizlar, sogan kurunu uygulayipta agrilari olan varmi?
Suan sogan kurunun 5.gunundeyim ve asiri derece kasiklarim agriyor. Cevaplayan olursa sevinirim. Forumu okudugum kadariyla baya tecrubelisiniz))
Selam kizlar, sogan kurunu uygulayipta agrilari olan varmi?
Suan sogan kurunun 5.gunundeyim ve asiri derece kasiklarim agriyor. Cevaplayan olursa sevinirim. Forumu okudugum kadariyla baya tecrubelisiniz))
kızlar bu soğan kuru yumurtaların buyumesınde mi faydalı oluyor hıç duymamıstım hergun mu içiyorsunuz