• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

saol cnm 9 aylık evlıyım:) yenı ama cok bebek istiyorum. Benımde ablam aşılama yaptırdı ıkı kere ancak tüpleri tıkalıymış tup bebek yapılacak bu ay.. ınsallah sende hamile kalırsın tez zamanda ..allah hepimize nasip

anlıyorum canım seni o günler daha zordur zaman gectikce insan biraz alışıyo ama fazla kendini sıkma şimdi anlamazsın sonra psikolojik sorun yaşarsın ben yaşadım şu an allahıma şükür iyi oldum rabbim şu mübarek günde dualarını kabul etsin (AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN):Saruboceq:

corba pilav salata kavurma aslında eşime kalsa o sadece corba yap dio birden yiyince rahatsız oluyo aslında haklı hafif yemeliyiz az kaldı :teytey:

tam yemek yapmaya başlıcaktım ki annem aradı iftara bizdesiniz die:)canm annem ne zaman köşeye sıkışsam hemen yardımıma koşarsın.afiyet bal şeker olsun esinte Allah kabul etsn:1hug:

Selam kizlar, araniza yeni katilan gebe kalmaya calisan bir aday daha:). Yaklasik bir yildir ugrasiyoruz ama sonucsuz, Birdahaki ay doktorda randevumuz var hayirlisi bakalim...
Bu arada ben sogan kurunu deneyim diyorum, nedersiniz?Bilgisi olan varmi?? Herhangi bir teshis konmadan uygulansa bir sakincasi olmaz sanirim.

Hepinize hayirli iftarlar.....

kızlarr kisti olupta hamile kalan var mı?? sorunlu oluyo mu yani düşük riski falan olur diyolarr tedavi olunca mı hamile kalmak lazım yoksa??

kızlarr kisti olupta hamile kalan var mı?? sorunlu oluyo mu yani düşük riski falan olur diyolarr tedavi olunca mı hamile kalmak lazım yoksa??

kistine göre degişiyo canm bazı kistler var gebelige engel degil hata gebelikle gidebiliyo ama bazıları gebelige engel bu genelde polikistik over ya da çikolata kisti olabiliyo eger hamile şüphen olırsa hemen dr git dr sana düşügü engelleyen igne ya da ilaç veriyo bu arada kisti olup hatta çikolata kisti olupta gebe kalan çoook.herşeyin bittigini sandıgın yerde Rabbim öyle güzel şeyler yapıyo ki o zaman anlıyosun asıl msjı.:emir_bebek:

anlıyorum canım seni o günler daha zordur zaman gectikce insan biraz alışıyo ama fazla kendini sıkma şimdi anlamazsın sonra psikolojik sorun yaşarsın ben yaşadım şu an allahıma şükür iyi oldum rabbim şu mübarek günde dualarını kabul etsin (AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN):Saruboceq:

Canım sonradan yazdım görmmedin sanırım 5 haftalık hamileymişim.:) bebişimi ultrasonda bile gördüm. çok mutluyum allah hepinize nasip etsin en kısa sürede :emir_bebek:benım yaramaz geliyo hayırlısıyla :emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende 2 ay önce düşük yaptım 1.5 yıllık evliyim eşimde bende çok istiyoruz olmasını ama nasip kızlar birde bişey sorucam 4-5 gündür sağ yumurtalığımda ağrılar oluyor doktora gitmeye korkuyorum sizce neden olabilir tuvalete gittiğimdede aynı ağrı oluyo sanki üzerinde baskı varmış gibi hissediyorum ne olur böyle bişey yaşayan varsa yardım edebilirmi çok üzülüyorum :çok üzgünüm:

mrb ben de 10 aylık evlıyım 5 aydır dehıyoruz ama olmuyor.doktora gıtık dedıkı yumurtlama problemın var.adetın 5 cı gunu gel muayıne edek ona gore yumurta tedavısıne baslayalım.ınsallah ıyı olur.allah her kese cocuk nasıb etsın.AMIN:ecrin_bebek:

kistine göre degişiyo canm bazı kistler var gebelige engel degil hata gebelikle gidebiliyo ama bazıları gebelige engel bu genelde polikistik over ya da çikolata kisti olabiliyo eger hamile şüphen olırsa hemen dr git dr sana düşügü engelleyen igne ya da ilaç veriyo bu arada kisti olup hatta çikolata kisti olupta gebe kalan çoook.herşeyin bittigini sandıgın yerde Rabbim öyle güzel şeyler yapıyo ki o zaman anlıyosun asıl msjı.:emir_bebek:

canımm sağoll benimkine doktor küçük dedi zatenn.adettle atılabilirmiş.adetimizi beklicez artık.inşş bu hayırlı günlerde mutlu habeleri alırızz.sende bebiş var mı pekii?*opuyorumnanaktan

mrb ben de 10 aylık evlıyım 5 aydır dehıyoruz ama olmuyor.doktora gıtık dedıkı yumurtlama problemın var.adetın 5 cı gunu gel muayıne edek ona gore yumurta tedavısıne baslayalım.ınsallah ıyı olur.allah her kese cocuk nasıb etsın.AMIN:ecrin_bebek:

canımm olurr daha çokk yenisinn inşşşş bu güzel günlerde rabbim bizi duyarr inşşş opuyorumnanaktan

slm kızlar benide aranıza alırmısınız bende 2 ay önce düşük yaptım 1.5 yıllık evliyim eşimde bende çok istiyoruz olmasını ama nasip kızlar birde bişey sorucam 4-5 gündür sağ yumurtalığımda ağrılar oluyor doktora gitmeye korkuyorum sizce neden olabilir tuvalete gittiğimdede aynı ağrı oluyo sanki üzerinde baskı varmış gibi hissediyorum ne olur böyle bişey yaşayan varsa yardım edebilirmi çok üzülüyorum :çok üzgünüm:

canımm mutlaka doktora gitt üşütmüşte olabilirsin.bendede baskı vardı kist çıktı.sende yokturr innşş ama kontrole gitmekk şartt aksatma canımm

canımm sağoll benimkine doktor küçük dedi zatenn.adettle atılabilirmiş.adetimizi beklicez artık.inşş bu hayırlı günlerde mutlu habeleri alırızz.sende bebiş var mı pekii?*opuyorumnanaktan

bnmde bugün muayenem vardı gitmedm hormon istemişti sonucuna bakcaktı baska 2 sitedeki dr lar normaL DEDİ maalesef balım ya daha bebiş yok 3 aydır deneyenlerdenim bende bu ayın sonunu bekliyorum sanki hamileymişim gibi.:uhm:ama gögüslerimde acıyo.aman ne biliyim ya stres yapmıyorum en azından ilk zamanlar çok kötü oluyodumda hemen alıştm neyseki.bekarken adet günüm hiç gelmesn die o kadar dua ederdm ki şimdi o gün gelsinde adet görmeyim die:sinifsinif:ama Rabbim bana o yüce duyguyu tattırmayı nasip ederse ilk burayla paylaşcam:1hug::CüvCüv:senn varmı çalışmakaydirigubbakcemile3

büyük ihtimal klomen verir canm inş hakkında hayırlısı olur amin :Saruboceq:

Canım sonradan yazdım görmmedin sanırım 5 haftalık hamileymişim.:) bebişimi ultrasonda bile gördüm. çok mutluyum allah hepinize nasip etsin en kısa sürede :emir_bebek:benım yaramaz geliyo hayırlısıyla :emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

gözünaydın hayırlı olsun cnm ya rabbim sana bagışlasın bebişini analı babalı büyütmeyi nasip eder inş.:Saruboceq:

Back