ben cok fazla uzulmedım acıkcası...demekkı hamıle kalabılıorm dedımm bıde tutunmasını saglarsam tamamdır bu ıs![]()
evet canım az kalmış dr.da zaten yapman gerekeni söyler :) rabbim aratmasın inşşşş...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cok fazla uzulmedım acıkcası...demekkı hamıle kalabılıorm dedımm bıde tutunmasını saglarsam tamamdır bu ıs![]()
inşallah cnmevet canım az kalmış dr.da zaten yapman gerekeni söyler :) rabbim aratmasın inşşşş...![]()
bu gün 19.günüm...önce tekrar idrarda gebelik testi yaptım..tek çizgi gördüm..ılık bir duş aldım...ve FARLUTAL içmeye başladım..ama bu seferde gelsin kırmızılarrr...:26::18::2:
cnm ınş gelir kırmızalr benımde kırmızılar gel git yaşıo bugun bı geldi gibi oldu ped kullanıyorumm silindiğimde açık pembe görüyorum o kadar sağ kasık sol kasık ağrıoo ama artıkk düşünmek ıstemıyorumm aman olursa olsunnn olmazsa da olmasınnn napalımmm
bakalım artık ilaça başladım gelir benimki![]()
bendede ilaç var ben içmiyomm gelirse gelir gelmezse gelmezzz :))
21.gün ve hala yokkkkkk kafayı yicem ben yaaaaaa![]()
canım banada adetinin 3.günü gel dedi hasta olmayı bekliyorum ilaç bitincede gelemzse gidicem dr.bende olmadım hala cnm 20sine randevu aldım gidicemm doktora sen gittin mi?
öncelikle ihmal etmeden dr. Gitmelisin bazen kistten dolayı bazende yumurtta çatlayamadığından hormoorumnal da olabiliyo ..onun dışında soğan kürü ile geliceğini sanmıyorum çünkü oda uzun vadede sonuç veriyor civanperçemi otuyla adaçayını duydum bende yapıcam ..bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum ve ilk defa başıma geliyor benımde adetım tam 18 gun geçti ve hala olamadım üstelik adet söktürücüde kullandım bu soğan kürü adeti sökuyormuş nasıl yapılıyor nezaman başlamalıyım adete 10 gun önce filan yaılmış bir yerlerde ama nezaamn olacağımı bilmiyorum ki
ben artık dayanamıyorum malum 20.günegirdim mecburum artık..hormon tahlili vaermem gerekiiyor ..inşallah sen gebe değilsen bu sayıları görmezsin tatlımmmm![]()
aaaa olmadın mı hala:18:
evet hala yok 23.günümmm offfff allahım nolur gelsin artıkkkk![]()