• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebe değilim ama hasta olamıyorum

23 haziranda düşük yaptım kürtajdan sonra doktorum belki 1 ay adet olamayabilirsin dedi temmuzda adet olmadım hadi dedim kürtajdan ağustostada olmadım hemen gittim doktora baktı dediki rahim kendini toparlamış adete hazır ama kist oluşmuş 1 tane 20 mm önemsiz bi kist ondan gecikmiş verdi söktürücüyü yine olmadım yine gittim doktora kist aynen duruyor doğum kontrol hapı verdi son 5 tane kaldı onlarıda içeyim beklicem inş olurum endokrin tedavisine gircem giremiyorum illa adetli olman lazım tahlil yaptırcan diyor ben çocuk isterken birde bunlarla uğraşıyorum.

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN..ben düşük yapmadan birdenbire böle oldum 29 gündür bekliyorum hasta olmayı gebelik yok..söktürücü içtim..1 hafta olcak hala olamıyorum..ben de en kısa zamanda allttan ultrason olmalıyım.. rabbim acil şifalar versin bide bebiş versin hayırlıyla inşallahhhhhh:10:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNNN..ben düşük yapmadan birdenbire böle oldum 29 gündür bekliyorum hasta olmayı gebelik yok..söktürücü içtim..1 hafta olcak hala olamıyorum..ben de en kısa zamanda allttan ultrason olmalıyım.. rabbim acil şifalar versin bide bebiş versin hayırlıyla inşallahhhhhh:10:

canım işte ben de aynıyım.en son 8 ağustosta adet oldum.geçen gün doktora gittim ama ısrarla bana adet söktürücü vermedi.beklicez dedi.pko olduğumu söledi:17:

işte benim bu 3 aylık gecikmemdeki ilk ay kürtaja bağlı ama diğer 2 ay neden oldu onu doktorlarda bilmiyor 1 tanecik kist 20 mm ve önemsiz bir kist fakat çok güçlü söktürücü işe yaramadı soğan kürü yaptım 15 gün oda işe yaramadı inş doğum kontrol hapı işe yarar eğer ekimdede olmazsam 4 ay olcak ya vallahi çok sıkıldım ben adetim olmasın diye dua ederken bu anlamda etmemiştim çocuk olsun adetim olmasın demiştim ama şimdi adet arar oldum offff.

2 Ağustondan beri adet göremiyorum kan yesti yaptırdım ilk önce negatif çıktı ultarsyona girdim doktor hiç bir problem yok dedi söktürücü verdi 5 gün iç dedi bittikten sonra 10 içers,nde olucaksın dedi bu gün 10. gün hala olamıyorum herhalde sonunda bende alltan muayene olucam kötü bir şey çıkmasında başka bisey istemiyorum sancı çekmeye razıyım :(

stgg5 ne oldu adet oldunmu ben şiştim valla:52:

canım benimde 34.günüm...ama bugün yavaştan gelmeye başladı kehverengi igibi..aynen bende sancılara razıyım biran önce gelirrrrr...seninde inşallah ...ben çok sinirli oldum..bugün hastanede kavga ettim hormon tahlili verdim yarın alıcam bakalım..hayırlısı canım stres yapma bide adaçayı öneririrm 2 gündür içiyorum ben..

canım benimde 34.günüm...ama bugün yavaştan gelmeye başladı kehverengi igibi..aynen bende sancılara razıyım biran önce gelirrrrr...seninde inşallah ...ben çok sinirli oldum..bugün hastanede kavga ettim hormon tahlili verdim yarın alıcam bakalım..hayırlısı canım stres yapma bide adaçayı öneririrm 2 gündür içiyorum ben..

kızlar bende 6 sından beri kesik kesik adet oluyordummm hala daha oluyorummm dun ve bugun ped kullandım baya bı geldii ama şua sanırım yıne kanama durduuu hormon tahlili yaptırmıştım ayın 20 sınde prolaktin yuksekliği nedeıyle boyle oluyormuş bence sizce vakıt kaybetmedennn tahlil yaptırınnnn ...hepinize çok çok geçmiş olsunn....adet olamamakk çok zor...

merhabalar benimde aynen böyleydi kesik kesik adetler 50günde adet olmalar neler yasadım doktora gittim en son rahim duvarım cok kalınlasmıs adet olmamı engelliyormus ayrıca pko olduğunu söyledi kanser riski tasıyorsun dedi biopsi neler neler yasadım cok şüküğr temiz cıktı asla ihmal etmemek gerekiyor bi ay bile gecikse hemen doktora gitmek gerekiyor sizde ihmal etmeden gidin

ah canım yaa:( ben de aynıyım işte yakındı senle tarihlerimiz.sat 8 ağustos:( hala bekliyorum.doktor hormon tahlili için adet olmamı bekliyo....ama söktürücü de vermedi.zaten gribim kaç gündür adaçayı da içiyorum ama fayda etmedi...tahlil sonuçlarını bize de söyle muhakkak:54:

ah canım yaa:( ben de aynıyım işte yakındı senle tarihlerimiz.sat 8 ağustos:( hala bekliyorum.doktor hormon tahlili için adet olmamı bekliyo....ama söktürücü de vermedi.zaten gribim kaç gündür adaçayı da içiyorum ama fayda etmedi...tahlil sonuçlarını bize de söyle muhakkak:54:

tahilil sonuçlarını söylememmmiiii :) sölicem tabi inş kötü bişey çıkmaz yarın bir olsa ayyyyy ...benim artık dayanacak halim kalmadı dr. istedi

çok şükür ya sonunda..canım ben adet olamamaktan degil adet oldum bayagı önce bu ovitrelle ignesinden midir nedir o şişirdi beni :9:

Kızlar merhaba ne zamandır yazmıyorum size...:3:
06.07de en son regl oldum bekledim olurum diye sonra olmayınca dr gittim.. İlaç kullandım "progestan" verdi adet söktürücü olarak.. İlacım biteli 12gün oldu ve ben regl oldum çok şükür...
Yarın dr a gidicem gerekli hormon testleri için.. Bakalım nolacak.. inş. bu son düzensiz adetim olur.. Sonucu size yazarım..

kızlar benimde düzensizdi sadece adet söktürücü haplarla geliyordu daha sonra 6 ay adet görmedim doktoro gittik hormonlarım normal fakat pko olduğum söylendi bir sene doğum kontrol hapı kullan kontrole gel dedi son 1 ayım kaldı kontrole gidicem inşallah geçmiştir bekarım bu arada

kızlarrrr sonunda geldiiiii 36.günde sonunda ama baya ağrılı oldum ayyy olsun bunada şükürrrr..darısı sizlere...umarım hasta olan arkadaşlarım sonuçlarınız süper süper gelir...rabbim şifalar versin inşş..benimde hormon sonuçlarım bugün çıktı ama alamadık yarın alıcaz inşşş..

Kızlar merhaba ne zamandır yazmıyorum size...:3:
06.07de en son regl oldum bekledim olurum diye sonra olmayınca dr gittim.. İlaç kullandım "progestan" verdi adet söktürücü olarak.. İlacım biteli 12gün oldu ve ben regl oldum çok şükür...
Yarın dr a gidicem gerekli hormon testleri için.. Bakalım nolacak.. inş. bu son düzensiz adetim olur.. Sonucu size yazarım..

selam canım ben de 2 aydır adet oluyorum.doktorum vermedi bana herhangi bir söktürücü.sence almalımıyım bende progestan? inşallah senin tahlillerin de güzel çıkar canım hayırlısı bakalım:54:

kızlarrrr sonunda geldiiiii 36.günde sonunda ama baya ağrılı oldum ayyy olsun bunada şükürrrr..darısı sizlere...umarım hasta olan arkadaşlarım sonuçlarınız süper süper gelir...rabbim şifalar versin inşş..benimde hormon sonuçlarım bugün çıktı ama alamadık yarın alıcaz inşşş..

çok şükür canım :) inş bi daha gecikmez..

en son 23 haziranda düşük yaptım gördüğüm son kan oydu o gün bugündür kanamam yok adet olamıyorum tarlusal kullandım olmadı doğum kontrol hapı kullandım bitti 2 3 gün oldu bekliyorum ayın 9una kadar geldi geldi gelmedi yine doktora gideceğim şimdi sırada ne var acaba ne verir?

en son 23 haziranda düşük yaptım gördüğüm son kan oydu o gün bugündür kanamam yok adet olamıyorum tarlusal kullandım olmadı doğum kontrol hapı kullandım bitti 2 3 gün oldu bekliyorum ayın 9una kadar geldi geldi gelmedi yine doktora gideceğim şimdi sırada ne var acaba ne verir?

canım çok çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun inşallah biran önce gelirde rahatlarsın ..düzenine kavuşursun inşallah..dr. gidince sonucu bizede söyle merak ederiz..allah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun yada kırmızılarımıza :3::36::8::10::54::39:

kızlar ben geldim... hormon tahlilim ve ultrasonum temiz çıktı çok şükür...gecikme psikolojik dedi..ayağımda bir rahatsızlık vardı stres çok oldum heralde ondan gecikti ..umarrım bir daha gecikmezzzz:kkk::16:

Back