Merhaba,
Öncelikle bu konuda sadece kulaktan dolma bilgilere sahip olduğumu ifade etmeliyim. Sizlerden ricam gerçekten sağlam kaynaklardan olan bilgileri burada kaynak belirterek ve daha da önemlisi MARKALARI zor durumda bırakmayacak şekilde paylaşmanız. Teknik olarak bilgilendirmeyi buradan yapalım, kullanıp kullanama tercihini sizlere bırakalım.
Konu için teşekkür ederim...
dünyadada su ülkedede her gün yeni bir şey cıkıyor öyle ki yediğimiz seylerden bile tereddüt eder haldeyiz.yazık okadar yazık ki insanoğlu para için birbirini öldürmeye kadar vardırabilmiş işi.çok üzücü.dünya artık eski haline asla dönmeyecek ....
Arkadaşlar,şöyle bir laf var:"Tavşan dağa küsmüş,dağın haberi olmamış." Bu konuda son derece duyarlıyım ve sonuna kadar da destekçiyim.Burada "konuya katılıyorum" demekten başka yapabileceğimiz daha ciddi birşeyler olmalı.Ben bilemiyorum,eğer bir fikri olan varsa herşekilde katılırım.Mesela nette oylama için bir adres varsa onu bilelim ve msn adreslerimizden kadınlar kulübü dışındaki arkadaşları da katalım işin içine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?