saol canım bugün daha iyiyim sen nasılsın
yorgunum dostlarım yorgunum yorgun.yatıp uyumak ısterım ısteyım kahretsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım bugün daha iyiyim sen nasılsın
allah yardımcın olsun canım, bir zamanlar aynı maddi sıkıntıları ben de yaşamıştım, kendi işimdi bırakamıyordum, getirisi yoktu, cepten yiyordum ve dediğin gibi otobüs prası bulamadığım günler oldu. Ancak borçlarım kabarınca tak etti canıma ve kapattım işyerimi. Biriken vergi, ssk bir yıl içinde zor bitirdim. şimdi çalışmıyorum, huzurluyum ve bebek bekliyorum. Serbest iş çok zor. Ama zararın neresinden dönersen kardır, iyice çıkmaza girmeden kapat bence işyerini. Psikolojik olarak çok yıpranırsın. Daha fazla üzülmeni istemem.
allah yardımcın olsun canım, bir zamanlar aynı maddi sıkıntıları ben de yaşamıştım, kendi işimdi bırakamıyordum, getirisi yoktu, cepten yiyordum ve dediğin gibi otobüs prası bulamadığım günler oldu. ancak borçlarım kabarınca tak etti canıma ve kapattım işyerimi. biriken vergi, ssk bir yıl içinde zor bitirdim. şimdi çalışmıyorum, huzurluyum ve bebek bekliyorum. serbest iş çok zor. ama zararın neresinden dönersen kardır, iyice çıkmaza girmeden kapat bence işyerini. psikolojik olarak çok yıpranırsın. daha fazla üzülmeni istemem.
Kriz sebebi ile herkeste yaşanan sorunlar sizde de başlamış.Kolay değil..
Ama madem o kadar sıkıldınız, canınızdan bezdiniz, çıkın işten..Babadan da bu kadar korkmak nereye kadar..Psikolojiniz zaten bozukmuş, sizin canınızdan daha mı önenli babanızın ''hayırsız evlat ''diye düşünmesi?
Maddi konular hariç, kalan kısmı çok ama çok abartmışsınız bence..Biraz sakinleşin ve işe ara verin hemen.
Bebek konusundan bahsetmeye bile gerek yok şu an bence.
Allah herkese ve size de yardım etsin bu kriz ortamında.
çiçekcikkk,canım beniiim,
tesadufen rastladım bu bölümde sana,kıyamam ben sana,uzulme nooolur.Bak sana aksama özelden mesaj atıcam su an vaktim kalmadı,dısarı cıkıcam,sen birde beni dinlesen ahh ahh(
ya meğer ne cok benziyormusuzz yaa.
5 yıldır kendi işimin patronluğunu yapıyorum benim öyle 50 yada 100 çalışanım yok ama kendi işimin verdiği,sorumluluğu ve ağırlığı çok iyi bilirim bende..
Her ay kira nasıl yatacak,elektrik ödenecek,tlf faturaları çok gelmiş amanın ne olmul demekten infilak oluyorum..
Öncesinde başka bir yerde işçiydim maaşımı bilirdim,yapardım bana verilen görevi alırdım maaşımı koyardım cebime..
Ama kendi işinin sorumluluğu ve verdiği yük çok ama çok ağır heleki bu kriz döneminde ayakta kalabilmek ve bu mücadelede en az yaraları alarak kurtulmak en kötü olanıda bu zaten..
Bırakın kar etmeyi düşünmek,zararından yada aman iş olsunda cebimize helalinden 3,5 kuruş girsin düşüncesine kapıldık.
Ne diyelim kardeşim Allah yar ve yardımcımız olsun.
Ne yapalım hayatta her zaman bir savaş içinde değilmiyiz,bizde silahşörler olarak bu savaşımızı sonuna kadar vereceğiz,pes etmek yok!!!
canım bende ticaretteyim 17 yaşımdan beri kendi şirketimizde muhasebeciyim lakin dediklerinde haklısın başka yerde çalışsan bundan iyidir herkes parasını alır bide ben veririm ama kendime sıra geldinmi çekinirim omuzlardaki yükler bazen ağır gelir insana bende çok bebek istiyorum eminimki stresten anne olamıyorum
bence sen biraz dinlen ayrıl ordan babansa baban ben kaç kere bıraktım gittim mideme vurdu stres ağır baskı yaşadıkların benimkine çok benziyor aynn bizde siz gibiyiz babamla abim didişir didişir annem sinir krizleri geçirir babam abimden bana yakınır abim babamdan kızkardeşimide bi tarafta öyle..zaman geldiki evli olduğumu unuttum çok şükür herşeyi hallettik ama abim bitürlü düzelmior o hep arıza.
bak kalbine vurur sonra dinlennnnn keyfine bak....
çiçekcik,bende bır yıldr babamın yerınde calısıyorum son bırkac aydr bende bu tarz sorunlar yasıyorum.....maas gec verılcekse once benım ve abımlerımınkı gec verılır...durum kotuyse bızım sıgortamz yatmaz.....ama ıscılerle aynı kefeye konuruzzz......zor bı durum gercekten....evlenınce sehır dısında olma ıhtımalım var onu beklıyorum bende.........sana gelınce bence sen babana soleemdn kendıne ıs bak, babana da de yoruldm calısmk ıstemıyorum........kısa bı sure sorada buldgun ıse gırersın..daha dun bole bırsyeı ben dusundm..annem dedıkı,cıkarsan baban bana kotuluk yapar evlenınce gtcen ztn bekle dedı..annem ıcın beklıycemmm......sana da Allah sabır versın
bitanem takma bu kadar kafana canım yaa olur böyle şeyler
çok takıyorsun gitttiği yere kadar bebeğim olmazsa kapatırsınız ne yapacaksınız ki başka
bence en dooğrsu bi abinle otuır konuş anlat durumu abini yumuşat babanla bir araya getirecek ortamı yarat. güzelce anlat biraz ağla içine atma hiçbişeyi
çocuk istiyrum yaşım geçiyor fakat düşünemiyorum de....nolur beraberce halledelim bu durumu de abin devam etsin işinde ama size de yardımcı olsun
biz bir aileyiz de ve şu anda zor durumdayız de bu durumdan kurtaracak kişiler de bizleriz yine de. herkes bi tarafa kaçr veya başına buyruk hareket ederse biz güçlenemeyiz iflasa gideriz de bence...
sen de çok takma artık üzülme olacağı neyse o olur ama nüne geçmek için eliden geleni yap önce ailenle bu sorunu hallet
elele verirseniz inanyorum atlatacaksınız canım