Gcm kalmad artk...

Baban herşeye müdahale ettiği sürece, bir eli kasada olduğu sürece senin yönetici olman hiçbirşeyi değiştirmiyor işte, tam yetkin olmalı, abin annen sen yani bütün aile babanla sert bir konuşma yapsanız, babanı bilemiyorum, benim babamla bu konuşmayı yapamazsın, dinlemez de zaten, ama sen bırakamıyosun da, yanlızsın desteğe ihtiyacın var. Babanı sert yada yumuşak bir konuşmayla bilemiyorum işlerden elini ayağını çekmeye ikna edebilseniz en azından kendine güvenin gelir, çalışma isteğin artar belki, bilmiyorum durumun çok zor, farkındayım bu durumlarda akıl vermek hiç bir işe yaramaz, insan içinde olduğu durumu en iyi kendisi bilir. Karşındaki herhangibir işveren değil baban..
Senin rızkın başkalarının cebinde, herkesin gözü sende ama düştüğün zaman mutlu olacak gözler..
Sadece şunu söyleyebilirim, haline şükret, gerçekten beterin beteri var, bunca yaşadığım şeyden sonra ben hala isyan etmiyorum, çünkü bunun da beteri var. Ölüm,işyerini yakmak falan kesinlikle böyle şeyler düşünme, isyan etme, sadece aileni ve kendini korumaya çalış, anlattığım cezaevinde yatma olayı o kadar olası ki, ilerde bu tarz şeyler yaşamamak için önlemlerini al. Mahkemeler de başlamış, insan telefonlara bile çıkmak istemez bilirim. İyi bir muhasebeci ve iyi bir avukata ihtiyacınız var şuan da, herşey daha da kötüye gitmeden müdahale etmelisiniz bunu sakın kulak arkası etme, biz zamanında iyi bir muhasebeci ve avukata sahip olsaydık anlattığım şeylerin hiçbirini yaşamazdık.

rıca ederım canım ben bırazdan evın yolunu tutucam kendıne dıkat et ve uzulme hersey yoluna gırıcek canım benım

doğru söylüyorsun canım avukatımızda var muhasebecimizde tabi iyi olup olmadıklarını bilmiyorum yani benim yetkilendirme bulma gibi bi durumum yok
malesef senin babanla nasıl konuşulmazsa benim babamdan da al o kadar şu zaman kadar yaşanılan neler neler olduda gık demedi babam çok zor biri ben orda yöneticiyim ama bizim işyerimizde çalışan başka insanlar inan bana benden daha çok söz sahibi geçen sene bi cihaz alcam dedi diğer çalışanımız soktu aklına ben dedimki alma baba insanlar işyerlerini küçültüyor biz büyüyoruz niyeyse sanki şimdiye değin yapılan yatırımlar döndüde büyümek eksik kaldı ben alma dedim aldılar cihaz yurt dışından geldi arızalı çıktı bir daha gitti ve cihazı alalı 1 sene oluyor ama hala elimizde yokkkk yani ben babama ısrarla dedim dinlemedi babam böyle biri işte canım benim orda pek bir yetkim yok bu tarz konularda babam bildiğini okur ki geçen sene içinde bu krize rağmen babam 4 tane tezgah aldıki meblağları oldukça yüksek ve bu durum beni dahada çıldırtıyor yani umudunu kaybetmiyor babam olucak olucak düzelcek kriz geçicek tabi tabi işte bu yüzden elimiz para görmüyor ya zaten kağıt üzerinde mallar var bir sürü tezgah var ama cep delik
bu durum uzunca süredir var burası laboratuvar yani kurulduğundan beri 4,5-5 senedir ben yaşıyorum asıl işyerimizde abim 10 yıldan fazla yaşadı değişcek bir durum yok benim umudum belki bebeğim olursa işyerini bırakmam hususunda bahanem olur bilmiyorum tabi bebek sahibi olmayı kaçmak için istemiyorum ama bu durumlar yüzünden ortam musait değil diye kendi isteklerimden vazgeçemem çünkü yaptığım hep bu onları öncelikle düşünmek yorucu oluyor tabi buda insanın ruhunu yoruyor
bir konuşayım diyorum sonra babamın diycekleri gözümde canlanıyor anneme bişey diyemiyorum artık dediğimde yavrıum babanda sana çok mahçup bla bla diyerek abimle zamanında yaptığı gibi duygu sömürüsü yapıyor yani bu sürüp gidiyor ben tükeniyorum elbette yakıp yıkmıycam ama sinir krizi geçirirsem ben bile benim neler yapabilceğimi tahmin edemem
allahım bize güç versin sizin içinde çok çok zormuş durumlar arkadaşım heleki kardeşin için şimdi devam ediyor allah yardımcısı olsun
aslında isyan etmek değilde gücüm yok sinir sistemim kaldırmıyor artık yani onları düşünerek yaşamak çok yoruyor ben para pulum olsun istemiyorumki ya onun hatasının bedelini ödemekten çok sıkıldım

Valla yaşadıklarımız ve babalarımız o kadar benzer ki, sana söyleyecek söz, verecek akıl bulamıyorum, çünkü biliyorum ki çözümleri bilsen de düşündüğün hiçbirşeyi uygulamaya dökemiyorsun, başkalarının aklıyla hareket edip gereksiz yatırımlar yapmayı, o yaşta bir sürü tecrübe kazanmış büyük büyük işlerin üstesinden gelmiş, herkesin imrendiği işler kurmuş adamlara yakıştıramıyorum işte al babanı vur benimkine ne diyim :mymeka:
Bizim payımıza düşen de olayların için de olup izlemek, sıkılmak içine atmak oluyor.
Şuan mallarınızın üzerinde kimsenin hakkı olmaması sizin için çok büyük artı, çünkü bizim bütün mallarımız ipotekli, gerçi buna çok üzülemiyorum iyi ki öyle de elden çıkarılamıyor en azından.
Ben bunları yaşadıktan ve çevremde bunları yaşamış onlarca kişiyle tanıştıktan sonra anladım muhasebeci ve avukatın ne kadar önemli olduğunu, sana da o yüzden vurguladım, işler kötüye gittiğinde seni kurtaramasalar bile zaman kazandırıyorlar. Bunları her iki meslek sahibinden de kazıklar yemiş biri olarak söylüyorum.
Eğer bebeğin olduğunda uzaklaşma ihtimalin varsa doğur derim arkadaşım yaa, olayları değiştiremezsin belki ama en azından uzaklaşırsın biraz, insan içinde olmayınca kendi kendini yemiyor en azından. Sizin de Allah yardımcınız olsun, ne diyim :gitme:

aynen öyle canım aynen öylee senağlama
keşke muhasebe ve avukat konusunda dinlese sormaz bile ama nafile yani canım
çözüm yok zaten sinirim ondan var gibi dursada yok yani inşallah bebişimde çok bekletmeden gelirde
cümlemize allah yardımcı olsun canım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden dönem dönem yükselişe geçiyor durumlar sindirmesini çoktan öğrendimde işte bazen sindiremiycekmişim gibi geliyor bugün hissettiğim gibi mesela cidden yoketmek istedim herşeyi burdan sizlerlen paylaşmak gerçekten iyi geldi heleki aşağı yukarı aynı şeyleri yaşayanları görünce tekrar çok teşekkür ederim canım ilgine alakana a.s.

bu devirde işyeri sahibi olmak ne demek iyi bilirim. esnaf bi anne babanın çocuğuyum ve anlattığın sıkıntıların kat ve katını yaşadım malesef. en sonunda dükkanı devrettikte kurtulduk. bazen eşimde bi yer aç.mak istediğini benim ona hiç destek olmadığımı söyler durur. ama korkuyorum elimde değil. işçi olarak çalışmak inan esnaflıktan daha kolay. hiç olmazsa kafan rahat oluyor. vergisiy miş, çalışanların maaşıymış,kiraymış düşünmüyorsun.eğer çıkar yol kalmamışsa bence iş yerini devretmek hatta kapatmak bile daha iyi derim. inş. en kısa zamanda herşey düzelir.

saol canım
doğru söylüyorsun canım bende öyle düşünüyorumda ben işyerini devretmekten bahsederken babam yeni cihazlar alma hayalinde olduğu için biraz ters kalıyor ama du bakalım çözcez inşallah allah sonumuzu hayır etsin hepimizin

allah yardımcın olsun,Sonuna kadar okudum..Keşke elimizden bişeyler gelse..Mağlum kriz tüm sektörleri vurdu o yüzden zor durumdasın ama Dilerimki eşin biranönce yeni bir işe başlayarak..Yeni hayatınıza yelken açabilmeniz..Bebeğe gelince Neyine olur bitanem..Sen bir KAdınsın ve Her kadın gibi Seninde Anne olmak En doğal Hakkın ama Bebeklerimizin Geleceklerini de garanti almak önemli..Zor valla kardeşim HAyat zor ve acımasız..
Herşeyi kaldırmaya çalış biraz ailenin kocanın üstüne yük bindir çünkü,Bence tabii..Hayatta herkes yalnız..

çok saol canım doğru söylüyorsun yapıcam inşallah bundan sonrası allah kerim elimizde değil işte birçok şey buda öyle benim elimde olmadan gelişti
inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım dua etmekten başka bişey gelmiyor şuanda elimden
yükü paylaştırmak gerekli çok haklısın çokta işte inşallah birazı gitse yeter zaten

canım bol bol dua et. herkes hayatının bazı dönemlerinde çeşitli sıkıntılar yaşar. umutsuzluğa kapılma. ekonomik sorunlar için de bebek için de. hereyşn bir zamanı olduğuna inanıyorum. Allah ol deyince olacak. böyle düşün içini rahatlat. tabi yine sen elinden geleni yapmaya çalış. ama kendine zarar verme üzülerek. hep olumlu düşün.

babanla aranızda iletişim bozukluğunuz var sanırım
çok duygusal davranıyosun bence sen
babanla mantıklı ve kararlı bi konuşma yap ve işyerinden çık.
kimse seni zorla tutmuyor orda,sanki hapishanedeymişsin gibi yazmışsın
iş sende biter. yeterki baban dahi olsa asla duygusal davranma böyle konularda.

saol arkadaşım yorumların için
doğru söylüyorsun aynı hapishanede gibi hissediyorum konuşmak evette babam dikbaşlı biridir beni zaten anlamazda bende artık kısa bi süre içinde bişeyler yapıcamda fevri davranmak istemiyorum, gereksiz bir sabrım var bende anlamıyorum bunu hala sabrediyorum anlıycan arada patlıycak gibi oluyorum ama artık sabrım son sınırlarında farkındayım bişyeler yapıcam elbet kafamın azcık dağılmasını bekliyorum ondan sonra allah kerim

canım saol ediyorum dua bol bol allahım sabır diyerek hepimizin hakkında hayırlısı canım olmuşla ölmüşe çare olsaydı
zaten çoğu zaman olumluyumdur hep bunalım değilimdir ama bu sorunlar devam ederken arada patlak veriyor bünyem yoksa kronik alıştım ama dur demek gerekte nasıl biraz kafamı dağıtıyım yolunu bulmaya çalışıcam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…