arkadaşlar vallahi benim yokluğumda bayağı gelişmeler olmuş çok sevindim arkadaşlar ben birşey daha eklemek istiyorum bu sıcaklarda göbek bölgesinde hafif kızarıklıklar yapıyor lanaform ben o yüzden artık birgün takıyorum birgün takmıyorum göbek bölgemide yumaşak keseyle keseliyorum bastırmadan bide bu sıcak günlerde lanaformu sık yıkamaya özen gösterin yoksa koku oluyor teri içine hapsettiği için kumaş bölgede ter lekeleri oluşuyor ben beyaz sabunla yıkıyorum ılık suyun içinde (leğene su koyuyorum)bide çok güzel durulayın yoksa oda cildinizi tariş eder göbek bölgesi biraz hassas çünkü biliyorsunuz ama bu korse hakkaten süper birşey ben kısmetse ramaza kadar bırakırım inşallah
bu sıcak günlerde lanaformu sık yıkamaya özen gösterin yoksa koku oluyor teri içine hapsettiği için kumaş bölgede ter lekeleri oluşuyor ben beyaz sabunla yıkıyorum ılık suyun içinde (leğene su koyuyorum)bide çok güzel durulayın yoksa oda cildinizi tariş eder göbek bölgesi biraz hassas çünkü biliyorsunuz
canım benim belim 110 du şu anda 97 ben diette yaptım ama ben kiloluydum o yüzden tek başınada sadece takılan kısmı eritiyor bu arada ben artık takmayacak ama yıkayıp kaldıracam ileride lazım olurcanım belim kaç cm di kaç cmlik bi incelme oldu ne dkar zamnda?ve diyet yapıor musun?ben diyet fln yapmak istemiorum çünkü göbek ve bel hariç diğer her yerim normalll.diyet yaparsam zayıflıcam o zmanda yakışmış çok zayıf duruyorumm:sinifsinif:
Ya ben bu ürünü almayı düşünüyorum ama işe yarıyor mu yaramıyor mu anlayabilmiş değilim.Lütfen kullanan arkadaşlar gelişmelerden mahrum bırakmasınlar bizi...
müthiş belim terlemiş oluyor her hareketimi ter vede enerjiye dönüştürüyor sanki bide ben diette yapıyorum (gerçi ben diette genelde yapardım ama belimden kurtulamazdım ama )bide terlediğim için su içiyorum
terlemek demek kilo vermek değildir ama bunu hatırlatmak isterim terledim diye kilo veriyorum anlamına gelmez
terlemek başka şeydir kilo vermek başka şey bu ikisi hep birbirine karıştırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?