kac cm incelme oldu ? ve nasıl becerdin anlatabilirmisin ?
Kuşagı bende kullanıyorum son 1 haftadır takmıyorum ama 1 ay 3 haftadır kullandım.Kullandıgım günden itibarende diyet + spor + korse mükemmel oldu.Belim 8 cm. inceldi yan yagların hepsi gitti, bikini giyebildim sonunda ayrıca da 62 kiloydum şuan ise 53.5 kilo oldum boyumda 171 cok iyi oldu.Tavsiye ediyorum ama takınca spor yapın o zaman cok etkisi oluyor ben plastes yapıyodum yada akşamları hergün 40. dk falan yürüyorum,kullanın bencede.Ben herevelazım.com dan sipariş verdim iki güne geliyor
evet canım ürün bu ben çok ama çok memnunum arkadaşlar tavsiye ederim kredi kartına taksit yapıyorlarnetten bir kaç bişeyler buldum..
» Lanaform İnceltici Kuşak sayesinde hep hayalini kurduğunuz ideal ölçülere çok daha kısa sürede kavuşabileceksiniz. Üstelik parmağınızı bile oynatmadan.
» İnceltici Kuşak, gün içinde yaptığınız hareketler sırasında sürekli bir mikro masaj etkisi yapar ve terlemenizi sağlayarak toksin atmanıza yardımcı olur.
» Kuşak pamuk, naylon ve lateks ten oluşmaktadır. Böylece vücutta sauna etkisi yaratmakta ve fazlalıklar terleme yoluyla atılmaktadır. Karında ve simit bölgesinde var olan yağ dokularının azalmasına yardımcı olur.
» Bölgesel zayıflamada etkilidir. İster hafif kilolu olun, ister ideal kilonuzda. Yine de düz bir karın sahibi olmak istiyorsanız lanaform inceltici kuşak tam size göre.
» İnce yapısı sayesinde dikkat çekmez. Spor yaparken, yürüyüşlerinizde ya da günlük işlerinizi yaparken kıyafetlerinizin altında kullanabilirsiniz.
» Kuşağın yanında diyet ve egzersiz tavsiyeleri içeren bir broşüre de ücretsiz olarak sahip olacaksınız.
Fiyatida 79 tl.
berencim almaya karar verdiğimde seninle irtibata geçeceğim haberin olsun...tşkrler güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?